witam - gorek80

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

gorek80
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

witam - gorek80

Post autor: gorek80 » 11 gru 2010, 21:04

witam wszystkich:)
Ostatnio zmieniony 20 sty 2011, 15:52 przez gorek80, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 11 gru 2010, 21:15

Moze coś więcej o sobie :?:
Aha i witam na forum :-P
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 11 gru 2010, 21:34

witamy na form :)
napisz coś o osbie :)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 11 gru 2010, 23:27

To we Wrocławiu można zrobić już zlot.
Napisz coś o sobie.
dr.eklektyczny
gorek80
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: gorek80 » 12 gru 2010, 23:02

nie lubie pisac o sobie chyba jak wiekszosc:) wec tak... jestem juz dosc starszym chlopcem, mam 30 lat. w rajstopach zaczalem od miesiaca. kiedy nadeszly pierwsze mrozy poszedlem na bazar zeby kupic sobie kalesony, a ze jestem czlowiekiem marudnym prosilem pania sprzedawczynie o kalesony ktore nie gryza i nie zsuwaja sie:) po dlugim czasie pani na bazarze zaproponowala mi grube damskie rajstopy 100 den. stwierdzilem ze zaryzykuje i kupilem. trzeba przyznac ze sa duzo wygodniejsze od kaleson:) z racji tego ze jestem laikiem prosze was forumowiczow o porady jakie rajstopy moglbym zakupic sobie do domu pod spodnie ( wazne by byly cienkie) chcialbym takie ktore sie nie zsuwaja i praktycznie nie czuc ich na nogach bo pewnie i takie sa. pozdrawiam
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 12 gru 2010, 23:36

Witaj gorek.
Sorry - ale miesiąc temu kupujesz za namową sprzedawczyni pierwsze rajtki i w tak szybkim czasie trafiasz na to forum z myślą aby rajtki zagościły już na stałe na Twoich nogach. Jakoś to się nie trzyma kupy - ale wiesz..... stary jestem to i w pewne zbiegi okoliczności trudno mi uwierzyć.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
gorek80
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: gorek80 » 13 gru 2010, 00:00

ok widze ze nie jestem tu mile widziany...wiec zegnam
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 13 gru 2010, 00:43

Danon, ale żeś zmroził chłopaka na wstępie :oops:
Gorek, nie przejmuj się i pytaj się, pisz swoje uwagi i spostrzeżenia. Nieufność Danona wynika z ataków różnych trolli na nasze forum.
A ja mam doczynienia z młodymi ludżmi i rzeczywiście może się tak złożyć, choć nie powiem, bym się tego specjalnie spodziewał , że ktoś przez przypadek trafi na rajstopy, zasmakuje w nich i zaraz sprawdza w necie jak to jest z chodzeniem innych facetów w rajstopach. Musiało jednak trafić na podatny grunt, chociaż dziwne, że w tak późnym wieku. I ciekawe jakich to argumentów użyła pani z bazaru by młodego człowieka zachęcić do rajstop? Z odpowiedzią zapraszam do działu "Mój pierwszy raz".
Radziu

Post autor: Radziu » 13 gru 2010, 09:45

Jak dla mnie to też jest dziwne, że pierwszy raz za namową spróbował, a teraz chciałby spróbować cienkich, ale nie twierdzę że to nie możliwe. Ale jeszcze dziwniejsze jest to, że tak szybko się obraził.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 13 gru 2010, 10:03

gorek80, nikt Ci nie powiedział, że nie jesteś tutaj mile widziany. Po prostu Danon wyraził swoją opinię, a Ty nie powinieneś się tak łatwo i szybko obrażać, bo gdyby tak każdy robił to forum by już pewnie nie było. do opisania swojej historii czy porad na temat zakupów zapraszam do poszczególnych działów. Pisz najlepiej prawdę, ale skoro tak było no to ok. Jak było czy jest od początku Ty wiesz najlepiej. Na tym forum jest sporo fetyszystów. Oczywiście ja też się zaliczam do tego grona chociaż nie byłem tego świadomy z początku...
gorek80
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: gorek80 » 13 gru 2010, 12:47

poszukam innego forum...po co mam pisac o tym i o tamtym skoro i tak co drugi napisze ze nie wierzy? to bez sensu. trzymajcie sie
Radziu

Post autor: Radziu » 13 gru 2010, 13:08

Heh, obrażalski :pala :!: Nie tędy droga. Pisz śmiało, po to jest forum. Każdy jest inny, każdy ma inne zdanie. A forum jest po to, żeby o tym podyskutować :-)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 13 gru 2010, 14:57

jak to się mówi: "nie urodził się jeszcze taki, żeby każdemu dogodził". Ale jak chcesz to się obraź. na NM nie będziesz miał z kim zbytnio pisać, ale skoro obrażasz się i nie chcesz pisać to przecież nie zatrzymamy Cię, a szkoda, bo każdy użytkownik wnosi coś nowego do forum...
gorek80
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: gorek80 » 13 gru 2010, 15:17

wcale nie chce sie obrazac tylko jestem nerwowym czlowiekiem. a chcialbym pisac w milej atmosferze a nie z niedowiarkami. a co za tym idzie? czuje sie tak jakby moje posty szly do "wiatru"
Radziu

Post autor: Radziu » 13 gru 2010, 15:24

Poczytaj inne wątki i jak masz coś do powiedzenia w temacie, to pisz śmiało.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 13 gru 2010, 15:27

Gorek, nad nerwami trzeba nauczyć się panować. A nas musisz po prostu przekonać, że tak było. Różni ludzie różne rzezczy wymyślają więc to "niedowierzanie" wynika z praktyki. Jak ktoś przez 10 lat udaje w necie kobietę (w tym momencie mówię o sobie), to potem jak klika z kobietą to robi wszystko, by ją złapać na tym, że jest udawana.
Pisałeś, że chciałbyś, by Ci doradzić jakieś cieńsze rajstopy, ale nie wiemy gdzie i pod co chcesz je nosić i jak bardzo jesteś zmarźluch.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 13 gru 2010, 15:36

tak więc kolego gorek80, pisz śmiało w tematach, w których masz coś do powiedzenia. Oby było ich jak najwięcej. Staraj się panować nad nerwami jeśli się zdenerwujesz to odpisz później jak się uspokoisz. A co do Twojego przypadku to po prostu ja nie słyszałem o kimś by w taki sposób zaczął nosić rajstopy. Napisz w odpowiednich tematach coś więcej o sobie. np. jak to było gdy byłeś dzieckiem i chodziłeś np. do podstawówki, bo np. mi wtedy mama wciskała rajtuzy, ale się przed tym broniłem jak wiele osób tutaj.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 13 gru 2010, 18:45

gorek, nie ma się czym przejmować. każdy na początku jest atakowany pytaniami i brakiem zaufania. pozwala to odcedzić jednodniowych gości którzy wchodzą tylko po to, żeby narobić bałaganu... jeżeli to przeżyjesz, będzie to znaczyło że swój chłop jesteś...
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 13 gru 2010, 19:18

No to namieszałem - wyraziłem swoje wątpliwości szczerze bez podtekstów, a kolega poczuł się obrażony. Nie zauważyłem w swojej wypowiedzi niczego obraźliwego a swoje zdanie mogę mieć. Zapytany czy jestem murzynem - odpowiadam nie - a nie idę szukać innych for (kolega chyba strasznie w necie oblatany).
Reasumując - nie tacy tu byli co się poobrażali i o poważniejsze sprawy (choćby papcio niebieski) więc wolna wola - nie zachęcam do pozostania ale i w żaden sposób nie sugeruję abyś sobie "szedł gdziekolwiek". Chcesz - pisz - nie to nie - to jest wolne forum i nikt nikogo do niczego nie zmusza. Ma ono swój poziom i albo mu dorównasz, albo....... zresztą - nie jesteśmy dziećmi.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 13 gru 2010, 20:12

Ja Danon też nie czuł bym się obrażony tym co napisałeś. To było tylko zdziwienie.
A jak kolega chce sobie zajżeć do konkurencji to podaję adres.

http://nylonomania.eu/content.php

Teraz zdaje się tak wygląda.
dr.eklektyczny
Radziu

Post autor: Radziu » 13 gru 2010, 20:16

Ale to żadna konkurencja, te fora zbyt od siebie się różnią.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 13 gru 2010, 20:21

w sumie teraz nie ma nawet działu ph & man. wówczas niektórzy którym tutaj się nie podobało tam szli, ale teraz nie ma po co tam iść...
Radziu

Post autor: Radziu » 13 gru 2010, 23:57

Nawet jak taki dział u nich był, to i tak znacząco odbiegał od tego co u nas, więc konkurencją żadna.
rajstopowicz666
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: rajstopowicz666 » 14 gru 2010, 17:59

Ja również nie wieże w takie zbiegi okoliczności !
A swoją drogą robiłem sporo testów byłem w kilkudziesięciu sklepach pytając o męskie rajstopy (mając nadzieję że babka zaproponuje damskie) ale każda robi wielkie oczy i proponuje kalesony!
No a dziwi się jeszcze bardziej gdy odmawiam i proszę o rajstopy damskie!
Mówią miedzy innymi że to się nie nadaje dla mnie że za małe że się podrze szybko itd itp ps żadna nie dała mi cienkich tylko przeważnie 100 proponują:)
mam tylko jeden sklep i już prawie zaprzyjaźnioną młodą ekspedientkę u której kupuję różne rajstopy od 20 do 100 den i już jej chyba to nie dziwi gdy wchodzę do sklepu ona góry pyta rajstopy...>>>
Tommy_2011
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Tommy_2011 » 14 gru 2010, 18:57

pantyhoseman pisze:w sumie teraz nie ma nawet działu ph & man. wówczas niektórzy którym tutaj się nie podobało tam szli, ale teraz nie ma po co tam iść...
teraz jest fantazjowo
ODPOWIEDZ