Jak propagować, uświadamiać .... pomysł
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Po raz kolejny proponujesz mi pracę. Dzięki, ale mam już. Lustro mi nie jest obce, a może to Ty nie patrzysz w lustro? Nie mam zamiaru tym razem być mistrzem mowy tym bardziej taśmowym. Po prostu piszę normalnie. Znowu Ty się zaczynasz czepiać...
Zobacz sobie to ole coś tam:
http://www.youtube.com/watch?v=SOLp8BXChng
Zobacz sobie to ole coś tam:
http://www.youtube.com/watch?v=SOLp8BXChng
Jak już pisałem, nie interesuje mnie opinia obcych ludzi, więc na marne Twoje wysiłki. Świadczą jedynie o Twojej kulturze.oleola pisze:Radziu ale ty jestes taki mieszaniec patrac na ciebie,ani kobieta ani mezczyzna,ni pies,ni wydra cos na ksztalt swidra.Moze to jest bolesne,ale skoro juz tak dlugo dyskutujemy to musze to napisac
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
Z Pana psycholog jak z koziej du.y trąba!!! Z Pana wiedzą i poglądami proszę poważnie zastanowić się nad zmianą profilu studiów.oleola pisze:tak jestem w trakcie studiow psychologicznych,wiec moze nie do konca psycholog.wiem moze za ostro.dlatego proponuje tak wykasujcie moje konto jak mozecie,bo ja to co mialem napisac to napisalem,moze za mocno,moze nie ale napisalem.zycie powodzenia twojemu zwiazkowi z dziewczyna,mam nadzieje ze przez twoje upodobania sie on nie rozleci.
Tak się składa, że jestem partnerką fetyszysty i zdarza nam się wspólnie delektować Nową Modą. Nie mam żadnych zastrzeżeń względem zdrowia psychicznego swojego partnera, skoro zgodziłam się, by wychowywał mojego niepełnosprawnego synka. Powiem więcej. Tak się składa, że wczoraj byliśmy u psychologa z kilkunastoletnim doświadczeniem. Pani psycholog stwierdziła, że Nero jest fenomenalnym mężczyzną i mam ogromne szczęście dzieląc życie z tym człowiekiem. Dodała jeszcze, że mam pielęgnować nasz związek, bo trafił mi się wyjątkowy Skarb. I to nie jest pierwsza taka opinia specjalisty. Proszę mi wybaczyć, ale przy Pana doświadczeniu Pańskie wypowiedzi są dla mnie bezwartościowe.
Jak czytam bzdety, które Pan wypisuje, to mi żal, że kiedyś Pan te studia skończy i będzie pracował z ludźmi. Mam nadzieję, że zanim Pan kogoś skrzywdzi, to Pana z tych studiów wyleją albo czegoś w końcu nauczą? Do pracy z ludźmi trzeba mieć powołanie, dobrze rozwiniętą empatię i przede wszystkim inteligencję "życiową". Pan kieruje się jakimiś stereotypami, co moim zdaniem świadczy o ograniczonym umyśle u człowieka.
OCZYWIŚCIE NIECH PAN WYRAŻA SWOJE ZDANIE, NAWET JEŚLI SWOIMI WYPOWIEDZIAMI KOMPROMITUJE SIĘ PAN JAKO CZŁOWIEK A JUŻ NA PEWNO JAKO PRZYSZŁY PSYCHOLOG. My tu jesteśmy gotowi do rozmowy. Nikt Pana nie będzie przekonywał do zmiany zdania. A moim zdaniem (bo mam również prawo je wyrazić) bardzo długa droga przed Panem. Serdecznie życzę Panu, aby kiedyś można było Pana nazwać dobrym specjalistą. Pozdrawiam
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie ilość postów ale ich jakość ma znaczenie. Wystarczy przeczytać pierwsze posty Oleola by przekonać się jak ciężko było mu powstrzymać się od niekulturalnych opinii i innych dziwnych słów. Ostatnie jego posty udowodniły jak prosty i ograniczony to człowiek, wg mnie mało inteligentny, na poziomie 16-latków, którzy popisują się przed sobą. Olaola nawet nie próbował porozmawiać, poszukać opinii faktycznych psychologów czy lekarzy na temat rajstop u mężczyzn więc jego argumenty są mało rzeczowe i przekonywujące. Każdy może sobie wymyślać dowolne argumenty, wierzyć w nie i jeszcze przekonywać do takiej ciemnoty innych. Wątek robi się jałowy. Podsumowując osoba Oleola po raz kolejny pokazała nam że:oleola pisze:Dobrze widzisz zapisalem ponad 20 postow i dalej mam taka sama opinie jak mialem piszac pierwszego posta.
- ludzie są różni i mają różne opinie do których oczywiście mają prawo
- ludzie są różnie wykształceni choć nie zawsze wykształcenie świadczy o inteligencji człowieka ale to jak potrafi wykorzystać swoje wykształcenie i doświadczenia zdobyte w życiu
- jedynie na tego typu forum ludzie zdobywają się na odwagę by wypowiedzieć swoje zdanie na tematy ich nurtujące przy okazji pochopnie oceniając innych ludzi, których przecież wcale nie znają, w realu takie wypowiedzi są nie spotykane
Sugeruję całkowicie zamknąć wątek. Dyskusja rzeczowa wg mnie nie polega na tym by kogoś atakować ale by udowadniać słuszność swoich argumentów w sposób kulturalny nie zmierzający do krzywdzenia kogokolwiek. Oleola jak widzimy nie jest w stanie prowadzić takiej właśnie kulturalnej dyskusji więc ja w niej więcej uczestniczyć nie będę i proszę o zamknięcie tego wątku a wszelkie próby oczerniania, oskarżania, wyśmiewania itp sugerowałbym nagrodzić banem, usunięciem konta, zablokowaniem adresu IP itd. Miłego dnia :)
-
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam