Jak propagować, uświadamiać .... pomysł

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 21:35

oleola, nadal nie udzieliłeś odpowiedzi na pytania, a Twoje posty są coraz bardziej niemerytoryczne.
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 21:39

Radziu,a jaka odpowiedz Ciebie satysfakcjonuje?Moze zapytam powiedz dlaczego uwazasz ze to co robisz jest normalne?
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 21:45

Po raz kolejny proponujesz mi pracę. Dzięki, ale mam już. Lustro mi nie jest obce, a może to Ty nie patrzysz w lustro? Nie mam zamiaru tym razem być mistrzem mowy tym bardziej taśmowym. Po prostu piszę normalnie. Znowu Ty się zaczynasz czepiać...
Zobacz sobie to ole coś tam:
http://www.youtube.com/watch?v=SOLp8BXChng
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 21:53

oleola pisze:Radziu,a jaka odpowiedz Ciebie satysfakcjonuje?Moze zapytam powiedz dlaczego uwazasz ze to co robisz jest normalne?
Poprostu odpowiedz na moje pytania. To nie powinno być trudne, jeżeli tylko wiesz o czym piszesz.
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 22:03

Radziu,ja juz pisalem to w poprzednich postach,cofnij sie troche to zobaczysz co pisalem,przeczytaj sobie je od A do Z to znajdziesz odpowiedz na to pytanie
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 22:06

Niestety nawet nie zamierzalem ale widze ze troche rozruszalem to forum.Wiele postow,ale niestety panowie twiedzicie ze to co robicie jest normalna na 100 zapytanych 95 stwierdzi ze nie jest,2 to beda wasi przedstawiciele,a 3 to beda jacys inni fetyszysci
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 22:06

OK, już wiem wszytko. Rajstopy powodują bycie kobietą, a to jest szkodliwe dla mężczyzn.

Wiesz, lepiej nie wypowiadać się na tematy, o których nie ma się pojęcia.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 22:07

oleola pisze:panowie twiedzicie ze to co robicie jest normalna na 100 zapytanych 95 stwierdzi ze nie jest,2 to beda wasi przedstawiciele,a 3 to beda jacys inni fetyszysci
Nawet jeżeli by tak było to jakie ma to znaczenie :?: Co mnie obchodzi opinia jakiś obcych ludzi :?:
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 22:09

Radziu ale ty jestes taki mieszaniec patrac na ciebie,ani kobieta ani mezczyzna,ni pies,ni wydra cos na ksztalt swidra.Moze to jest bolesne,ale skoro juz tak dlugo dyskutujemy to musze to napisac ;-)
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 22:11

A czasami warto sie zapoznac z opiniami innych.Nawet sie mowi o tym ze jedna osoba moze sie mylic ale zeby 100 osob sie mylilo
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 22:11

oleola pisze:Radziu ale ty jestes taki mieszaniec patrac na ciebie,ani kobieta ani mezczyzna,ni pies,ni wydra cos na ksztalt swidra.Moze to jest bolesne,ale skoro juz tak dlugo dyskutujemy to musze to napisac ;-)
Jak już pisałem, nie interesuje mnie opinia obcych ludzi, więc na marne Twoje wysiłki. Świadczą jedynie o Twojej kulturze.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 22:13

oleola pisze:A czasami warto sie zapoznac z opiniami innych.Nawet sie mowi o tym ze jedna osoba moze sie mylic ale zeby 100 osob sie mylilo
Mam nadzieję, że Ty również się zapoznałeś z opinią na temat swojej osoby.
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 22:14

Dobrze widzisz zapisalem ponad 20 postow i dalej mam taka sama opinie jak mialem piszac pierwszego posta.Radziu,nie wierze ze nie bola ciebie opinie o tobie ktore wypowiada ktos niepochlebnie,nie wierze ze tobie tak wszystko jest obojetne,ale skoro jestes taki twardy to na najemnika do Afganistanu
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 22:16

Wiesz, jesteś jedną z niewielu osób, a jednostkami, a tymbardziej obcymi jednostkami tymbardziej nie warto się przejmować.
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 22:43

radzio czemu wywalasz posty?radosalawa?why?dlaczego?
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 22:44

Awatar użytkownika
Iga
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Iga » 10 gru 2010, 10:16

oleola pisze:tak jestem w trakcie studiow psychologicznych,wiec moze nie do konca psycholog.wiem moze za ostro.dlatego proponuje tak wykasujcie moje konto jak mozecie,bo ja to co mialem napisac to napisalem,moze za mocno,moze nie ale napisalem.zycie powodzenia twojemu zwiazkowi z dziewczyna,mam nadzieje ze przez twoje upodobania sie on nie rozleci.
Z Pana psycholog jak z koziej du.y trąba!!! Z Pana wiedzą i poglądami proszę poważnie zastanowić się nad zmianą profilu studiów.
Tak się składa, że jestem partnerką fetyszysty i zdarza nam się wspólnie delektować Nową Modą. Nie mam żadnych zastrzeżeń względem zdrowia psychicznego swojego partnera, skoro zgodziłam się, by wychowywał mojego niepełnosprawnego synka. Powiem więcej. Tak się składa, że wczoraj byliśmy u psychologa z kilkunastoletnim doświadczeniem. Pani psycholog stwierdziła, że Nero jest fenomenalnym mężczyzną i mam ogromne szczęście dzieląc życie z tym człowiekiem. Dodała jeszcze, że mam pielęgnować nasz związek, bo trafił mi się wyjątkowy Skarb. I to nie jest pierwsza taka opinia specjalisty. Proszę mi wybaczyć, ale przy Pana doświadczeniu Pańskie wypowiedzi są dla mnie bezwartościowe.
Jak czytam bzdety, które Pan wypisuje, to mi żal, że kiedyś Pan te studia skończy i będzie pracował z ludźmi. Mam nadzieję, że zanim Pan kogoś skrzywdzi, to Pana z tych studiów wyleją albo czegoś w końcu nauczą? Do pracy z ludźmi trzeba mieć powołanie, dobrze rozwiniętą empatię i przede wszystkim inteligencję "życiową". Pan kieruje się jakimiś stereotypami, co moim zdaniem świadczy o ograniczonym umyśle u człowieka.
OCZYWIŚCIE NIECH PAN WYRAŻA SWOJE ZDANIE, NAWET JEŚLI SWOIMI WYPOWIEDZIAMI KOMPROMITUJE SIĘ PAN JAKO CZŁOWIEK A JUŻ NA PEWNO JAKO PRZYSZŁY PSYCHOLOG. My tu jesteśmy gotowi do rozmowy. Nikt Pana nie będzie przekonywał do zmiany zdania. A moim zdaniem (bo mam również prawo je wyrazić) bardzo długa droga przed Panem. Serdecznie życzę Panu, aby kiedyś można było Pana nazwać dobrym specjalistą. Pozdrawiam
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 10 gru 2010, 12:24

oleola pisze:Dobrze widzisz zapisalem ponad 20 postow i dalej mam taka sama opinie jak mialem piszac pierwszego posta.
Nie ilość postów ale ich jakość ma znaczenie. Wystarczy przeczytać pierwsze posty Oleola by przekonać się jak ciężko było mu powstrzymać się od niekulturalnych opinii i innych dziwnych słów. Ostatnie jego posty udowodniły jak prosty i ograniczony to człowiek, wg mnie mało inteligentny, na poziomie 16-latków, którzy popisują się przed sobą. Olaola nawet nie próbował porozmawiać, poszukać opinii faktycznych psychologów czy lekarzy na temat rajstop u mężczyzn więc jego argumenty są mało rzeczowe i przekonywujące. Każdy może sobie wymyślać dowolne argumenty, wierzyć w nie i jeszcze przekonywać do takiej ciemnoty innych. Wątek robi się jałowy. Podsumowując osoba Oleola po raz kolejny pokazała nam że:
- ludzie są różni i mają różne opinie do których oczywiście mają prawo
- ludzie są różnie wykształceni choć nie zawsze wykształcenie świadczy o inteligencji człowieka ale to jak potrafi wykorzystać swoje wykształcenie i doświadczenia zdobyte w życiu
- jedynie na tego typu forum ludzie zdobywają się na odwagę by wypowiedzieć swoje zdanie na tematy ich nurtujące przy okazji pochopnie oceniając innych ludzi, których przecież wcale nie znają, w realu takie wypowiedzi są nie spotykane

Sugeruję całkowicie zamknąć wątek. Dyskusja rzeczowa wg mnie nie polega na tym by kogoś atakować ale by udowadniać słuszność swoich argumentów w sposób kulturalny nie zmierzający do krzywdzenia kogokolwiek. Oleola jak widzimy nie jest w stanie prowadzić takiej właśnie kulturalnej dyskusji więc ja w niej więcej uczestniczyć nie będę i proszę o zamknięcie tego wątku a wszelkie próby oczerniania, oskarżania, wyśmiewania itp sugerowałbym nagrodzić banem, usunięciem konta, zablokowaniem adresu IP itd. Miłego dnia :)
-
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: polpon » 10 gru 2010, 12:42

Amen.
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 10 gru 2010, 13:09

nero, a po co zamykać wątek? Wystarczy tak jak na koniec napisałeś zrobić.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 10 gru 2010, 22:52

Spełniłem prośbę usera i usunąłem konto. Pozdrawiam.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 10 gru 2010, 22:58

A ja mam ochotę usunąć wszystko od początku tych głupich postów. Bezcelowe gadanie.
dr.eklektyczny
Radziu

Post autor: Radziu » 10 gru 2010, 23:23

Niech zostanie na pamiątkę.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 11 gru 2010, 17:12

według mnie to nieciekawa pamiątka....
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 11 gru 2010, 20:42

Niech pozostanie. W końcu też co nie co wnosi. każdy ma prawo się tu wypowiadac.
ODPOWIEDZ