Jak propagować, uświadamiać .... pomysł

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 11:57

Twierdzisz ze naiwna kobieta,a nie pomyslales jak po 10 latach zwiazku ci sie znudzi i ty zechcesz zostac kobieta,sadzac po Twoich postach jestes nawet blizej niz dalej i takim sposobem nie tylko siebie skrzywdzisz ale tez ja
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 12:02

A co ma piernik do wiatraka czyli rajstopy do ewentualnej wojny, albo do męskości? Masz rację w TV nie zamierzam występować bo i po co? O czym tu rozmawiać i co mi to da.

Piszesz że sobie szkodzimy, może napisz co konkretnie nam się może stać od tych rajstop? Czekam na jakieś poważne argumenty.
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 12:21

oleola pisze: zechcesz zostac kobieta,sadzac po Twoich postach jestes nawet blizej niz dalej
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 12:39

po co w ogóle dalej drożysz temat skoro miałeś już więcej nie pisać. napisałeś już ostatni post a mimo to dalej piszesz. Ty będziesz pracował z poważnymi ludźmi? bardzo ciekawe... nikt w mediach takim tematem by się nie zainteresował. Poza tym Twoje wypowiedzi nie są zbyt poukładane jak na taką osobę za którą się podajesz
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 12:52

Panty coś,jedyne co ci wychodzi to podwazanie moich kompetencji,moze moj blad tak studiuje nie jestem jeszcze specjalista w tej dziedzinie,ale powiem ci tak nie umiesz podjac merytorycznej dyskusji,czy ty w zyciu dyskutowales z kims,tylko 8 razy piszesz o braku kompetencji.a jak taki jestes chojrak to powiedz jaki ty zawod wykonujesz?jaki?a i tak najlepszy jest radziu,radziu jest odwazny ale do telewizji by nie poszedl bo skitralby sie ze program moze zobaczyc jego matka,babka,ojciec,sasiadka
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 14:45

Naprawdę do tego nie jest potrzebna telewizja, z mamą i z babcią widziałem się w niedziele, sąsiadów spotykam codziennie. Narazie merytorycznej dyskusji brakuje głównie z Twojej strony, napisałeś wiele literek, ale treści brak. Czekam nadal na konkrety i argumenty.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 15:17

oleola, ja Ci się nie muszę spowiadać jaki zawód wykonuje, bo nie widzę takiej potrzeby. znajdź sobie inny temat na innym forum, bo nie wiem w jakim celu tutaj dalej się wypowiadasz. nie masz do nas nawet chociaż trochę szacunku, bo nie potrafisz napisać normalnie nazw użytkownika tylko ciągle piszesz "panty sranty" czy "panty coś". to też świadczy o Tobie...
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 15:38

A niech sobie pisze, ale niech jego posty zawierają treść :pala:
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 16:04

sensowną treść.....
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 18:24

http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uplo ... luntek.jpg , http://www.ko2.pl/wp-content/uploads/20 ... 50x363.jpg Tak niedlugo bedziecie wygladac.1 argument widzieliscie kiedys znak nie dotykac pod napieciem na rajstopach pisze rajstopy damskie dlatego mezczyna rozni sie od kobiety budowa anatomiczna.Radziu,a z ojcem sie widziales?(moze on by przeprowadzil z toba meska rozmowa i uswiadomilby Ciebie ze mezczyzna to mezczyzna a kobieta to kobieta).Chcecie propagowac wasz pomysl,propagujcie wyjdzcie na ulice z ulotkami,ciekawe jaka bedzie reakcja spoleczenstwa,napewno zdrowi i normalni ludzie sie uciesza.Popytajcie wsrod znajomych,rodzinych,obcych ile osob uwaza wasze zachowanie za normalne?Odpowiedz jest prosta MARGINES.Moj post jest rzeczowy,wasze nie,panty*nie chce ujawnic gdzie pracuje,ale ja juz wiem:Makijazysta,maluje siebie i swoich przyjaciol z forum.Prosze czekam na wasze argumenty.Zrobcie burze mozgow bo nie wymyslicie zadnego.Natury sie nie oszuka!
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 18:46

Wątpię, ale nawet jeżeli to co z tego, jakie to dla nas zagrożenie?
oleola pisze:1 argument widzieliscie kiedys znak nie dotykac pod napieciem na rajstopach pisze rajstopy damskie dlatego mezczyna rozni sie od kobiety budowa anatomiczna.
Widziałem taki znak, na rajstopach go niema, nie ma też napisu, ostrzegającego przed użytkowaniem przez mężczyzn. Poza tym są też rajstopy na których nie ma napisu, że to damskie, a do tego są też rajstopy z napisem unisex, a nawet z napisem męskie.
oleola pisze:dlatego mezczyna rozni sie od kobiety budowa anatomiczna.
Jakie są te znaczące różnice, które według Ciebie dyskwalifikują rajstopy u mężczyzn?
oleola pisze:Radziu,a z ojcem sie widziales?
Widziałem! A może mam Ci wymienić z kim się widziałem przez ostatni tydzień :lol:
oleola pisze: uswiadomilby Ciebie ze mezczyzna to mezczyzna a kobieta to kobieta).
Nie musi tego robić, bo ja to wiem.
oleola pisze:Chcecie propagowac wasz pomysl,propagujcie wyjdzcie na ulice z ulotkami
Według mnie ulotki są tak samo potrzebne jak i występ w TV. Wiem, że zaraz napiszesz, że nie mam odwagi, ale ja przede wszystkim za odważnego się nie uważam, a Ty jak taki jesteś odważny, to zrób program w TV o swoich majtkach, albo kalesonach, a może o dresie? To napewno będzie interesujące i korzystnie wpłynie na Twoje życie rodzinne i towarzyskie.
oleola pisze:Popytajcie wsrod znajomych,rodzinych,obcych ile osob uwaza wasze zachowanie za normalne?
A Ty rozmawiasz ze znajomymi, o swoich majtkach i kalesonach? Bo ja jakoś nie widzę taiej potrzeby.
oleola pisze:Natury sie nie oszuka!
A ktoś próbuje?

Nadal nie wiem w jaki sposób mogą nam rajstopy zaszkodzić. Może swoją pracę magisterską napiszesz na temat - "wpływ rajstop na organizm mężczyzny" ;-)
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 18:55

Nie nie musisz wymieniac sie z kims widziales.Ale mam jeszcze jedno pytanko moze twoje updobania przeszly z pokolenia na pokolenie,skoro twoj ojciec nie widzi w tym nic zdroznego,to on tez moze to lubi?To by znaczylo ze jestes skazony genetycznie.A widzisz nie zaprzeczyles ze zamiast mezniec,to robisz sie babski.Dobrze jesli tak,to kolejne pytanko,dobrze jesli sa rajstopy meskie albo unisex to nos takie mozesz sie zdeklarowac,niestety ja podejrzewam ze ty zakupy robisz w damskich sklepach,twoja bluzka z twojego awartu nie zostala kupiona w sklepie z polka dla mezczyzn,jak jest inaczej to mnie oswiec.Powiem ci ze ja chetnie bym w takim programie wzial udzial z twoja osoba,a na koniec dobra bylaby smsowa sonda ciekawe czy w % zdobylbys wynik dwucyfrowy,bo ja mysle ze nie.Dobrego wieczoru zycze!
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 19:02

Czyżbyś też studiował genetykę? Nie, mój tata nie nosi rajstop.

Co ma mężnienie wspólnego z rajstopami? Bluzka z awataru damska? A czym się różni od męskiej?

Nadal nie odpowiedziałeś na kluczowe pytanie - w jakim sensie rajstopy mogą nam zaszkodzić?
oleola pisze:Moj post jest rzeczowy,wasze nie
To Twoje subiektywne zdanie, moje jest dokładnie przeciwne. Nie podałeś żadnego rzeczowego argumentu przeciw. Twoje argumenty to:

1. Budowa anatomiczna
2. Napis na opakowaniu
3. Negatywna według Ciebie opinia społeczeństwa

Jakiś pominąłem?

moje odpowiedź na Twoje argumenty.

1. Budowa anatomiczna mężczyzny nie koliduje z noszeniem rajstop przez mężczyzn.
2. Jak już wspomniałem, napisy są różne, więc jak komuś przeszkadza napis damskie, może kupić męskie.
3. Opinie bywają różne, ale czy warto się nimi przejmować. Żyjemy dla siebie, czy dla społeczeństwa?
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 19:04

oleola, kolego a powiedz mi coś na temat stringów męskich. ja ich nie noszę ale przecież stringi też są pewnie według Ciebie tylko i wyłącznie dla kobiet. Ci którzy je wprowadzali na rynek nie robili debat w tv. Pewnie też powiesz, że to zaburzenie.
Może napisz do Davida beckham`a bo on goli klatę i propaguje metroseksualizm. to też nie jest pewnie męskie co? Uczepiłeś się widzę konkretnie tego tematu faceta w rajstopach i to zaczyna być nieco podejrzane, bo niby chciałeś wyrazić swoją opinie, a mimo to kolejny post i kolejny widzę.
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 19:08

Widzisz Radziu,ty na wszystko masz odpowiedz to cos Ci pokaze na przykladzie stroju oficjalnego kobiety i mezczyzny i mam pytanie uwazasz ze mogliby sie zamienic strojami:
meż-http://www.makijaz.net/img/tresc/kreator2.jpg
kob-http://www.cvnawymiar.pl/blog/wp-conten ... -pracy.jpg

Ja uważam że nie a co ty uwazasz podejrzewam ze twoja opinia bedzie bardzo wazna bo pokaze co w twoim mozgu siedzi mowiac kolokwialnie,wiec jakie jest twoje zdanie
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 19:11

Do pantyego tak wyrazilem swoje zdanie ale dyskusja mimo ze mala rzeczowa z waszej strony to trwa dalej.Rzucasz temat stringow,ciekawe tez uwazam ze jest to niejaki przyklad lekkiego zniewiescialenia ale jak beda jeszcze meskie to je noscie,tylko nie paradujcie w nich publicznie bo to jest obrzydliwe.Ale powiem ci panty ze ty jeszcze nie dales zadnego argumentu,wiec jak tam z twoja praca faktycznie jestes makijazysta?
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 19:17

A co do Beckhama,a skad wiesz ze goli sobie klate,ogladasz jego nagie zdjecia?Ja nie,dlatego nie wiem,a poza tym panty nazwiska piszemy z duzej litery wiec faktycznie prac naukowych to ty wykonywac nie mozesz,makijazysta na 1000 %A panty kojarzysz Gattuso,to jest zawodnik podejrzewam ze nie znasz regul pilki noznej ale wyszukaj sobie kto to jest Gattuso to jest prawdziwy pilkarz i mezczyna
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 19:18

Panty widzisz ja odpowiadam na twoje pytania,a ty nie.Wiec pytanie czy jestes makijazysta????
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 19:23

A ty sposobem dowalam 16 post,radzio z pantym wymiekli napisza cos jak ja znikne z forum,bo moje argumenty ich przerazaja i niszcza.Wiec moge oglosic zwycieska krucjate przeciwko robinom hoodom i ich bandzie.Wiem,wiem,pokonac sila argumentow bande panow X to jest to,ale i tak wiem ze zamkniecie sie w swoich dziuplach i dalej bedziecie robic krzywde.A moze ktoremus sie odwidzi.Nie ma to prawda.Dobrze koncze i zycze wam tego,zebyscie dalej sie nie krzywdzili.Wezcie sie za jakis sport,dziewczyny,film,ksiazke,znajdzcie sobie normalne i zdrowe pasje.Tyle odemnie.Przemyslcie to co napisale!
Radziu

Post autor: Radziu » 09 gru 2010, 19:37

oleola pisze: uwazasz ze mogliby sie zamienic strojami
Uważam, że żaden z tych ubiorów nie jest dla mnie odpowiedni.
oleola pisze: nazwiska piszemy z duzej litery
Podobnie jak imiona.
oleola pisze:Panty widzisz ja odpowiadam na twoje pytania,a ty nie.
Narazie to Ty skutecznie unikasz odpowiedzi na wiele pytań, w tym na kluczowe - w jakim sensie rajstopy nam szkodzą?
oleola pisze:A ty sposobem dowalam 16 post
W ten sposób pokazujesz, że nie potrafisz nawet posługiwać się czymś takim jak forum.
oleola pisze:i dalej bedziecie robic krzywde.
Jaką krzywdę?
oleola pisze:zebyscie dalej sie nie krzywdzili.
Jak się krzywdzimy?
oleola pisze:Wezcie sie za jakis sport,dziewczyny,film,ksiazke,znajdzcie sobie normalne i zdrowe pasje.
Dziękuję, ale już posiadam. Nie wiem tylko co to ma wspólnego z tematem.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 20:19

Mało rzeczowa to jest dyskusja, ale z Twojej strony.
A kto mówi o paradowaniu gdziekolwiek publicznie w samych stringach??? tak na dobrą sprawę to Ty sam chyba potrzebujesz kontaktu ze specjalistą :lol:
Nie jestem żadnym makijażystą. Pracuję w firmie produkcyjnej. Pracuję fizycznie, gdyż nie lubię siedzieć za biurkiem wolę pracę fizyczną, bo takowa mi odpowiada i nie interesuje mnie to co Ty o tym myślisz.
David jest postacią medialną wszędzie go pełno więc nie muszę oglądać jego nagich zdjęć :shock: a skąd wiem o tym, że goli klatę to dam Ci to np. http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... a-mezczyzn
nie napisałem z wielkiej litery przez nieuwagę i jeśli już to piszę się z wielkiej litery nie z dużej :lol:
Gattuso znam tak się składa kolego wszystko wiedzący, że znam reguły piłki nożnej.
Ja nie wiszę na forum cały czas, by odp. momentalnie na Twoje posty. Po za tym zgadzam się z Radziem nie umiesz korzystać z forum i przerasta Cię napisanie jednego postu większego tylko musisz pisać kilka jeden pod drugim.
A ty sposobem dowalam 16 post,radzio z pantym wymiekli napisza cos jak ja znikne z forum,bo moje argumenty ich przerazaja i niszcza.Wiec moge oglosic zwycieska krucjate przeciwko robinom hoodom i ich bandzie.Wiem,wiem,pokonac sila argumentow bande panow X to jest to,ale i tak wiem ze zamkniecie sie w swoich dziuplach i dalej bedziecie robic krzywde.A moze ktoremus sie odwidzi.Nie ma to prawda.Dobrze koncze i zycze wam tego,zebyscie dalej sie nie krzywdzili.
Zgłoś się na prawdę do specjalisty, bo masz sam jakiś problem. Nawet korzystać z klawiatury nie umiesz. W ogóle nie używasz znaków odpowiednich do pisania w ojczystym języku. Jak cytuje Twoje wypowiedzi to aż oczy bolą tyle jest czerwonych podkreśleń...
Wezcie sie za jakis sport,dziewczyny,film,ksiazke,znajdzcie sobie normalne i zdrowe pasje.Tyle odemnie.Przemyslcie to co napisale!
to może Ty znajdź sobie lepsze zajęcie, bo nikogo Twoje posty nie niszczą. Widocznie masz dużo czasu i się nudzisz.
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 21:13

W przyszlosci to ja bede sie specjalizowal w psychologii biznesu.Widze ze masz olbrzymie kompleksy,nie nic nie mam do twojej pracy,skoro pracujesz fizycznie to juz twoja sprawa,kazdy ma prawo zyc jak chce,podstawowa zasada:biednie ale godnie.Nie przeszkadzam mi jako osoba ale czepiasz sie o wszystko o moj jezyk jak bede wykonywal swoj zawod a moze spojrz na siebie,jakim jestes czlowiekiem.Mysle ze kazdy ma prawo do opinii,ja mam swoja opinie i sie z nia z wami podzielilem.Ale wiesz co kole w oczy jedno pantuś-pantuś jak tak dobrze korzystasz z klawiatury to zostan informatykiem a nie pracuj przy tasmie.Koniec kropka.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 gru 2010, 21:19

Rób sobie co chcesz w swoim życiu. Gdybym miał kompleksy z powodu mojej pracy to bym o niej nie napisał... Zgadzam się każdy ma prawo żyć jak chce, robić co chce i UBIERAĆ SIĘ JAK CHCE. To Ty drogi kolego czepiasz się każdego po kolei. Nie musisz mi doradzać kim mam być informatyka mnie nie interesuje, a tu nie chodzi tylko o dobre korzystanie z klawiatury, ale także o szacunek do języka ojczystego. Mamy możliwość pisać polskie litery więc trzeba z tego korzystać. Pracować będę tam gdzie chcę!
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 21:24

A po drugie zobacz srednia dlugosc moich postow a twoich,pantus-pantus umie tylko napisac i podwazac kompetencje kogos jak chcesz to sam sie rekrutuj na psychologie i sprobuje postudiowac troche.A wiesz dla mnie to i mozesz sie caly ogolic,wlozyc swoje stringi,rajstopy i dalej twierdzic ze wszystko jest w porzadku.Ja powiem tyle za takie pajacowanie CYRK ZALEWSKI czeka!Pantus-pantus lubi kozaczyc ale swojego g*wnianego odbicia w lustrze chyba nie widział!
oleola

Post autor: oleola » 09 gru 2010, 21:26

Pantus nie rozsmieszaj mnie,a moze ty zostaniesz mistrzem mowy polskiej tzw.tasmowy mistrz mowy polskiej!
ODPOWIEDZ