Moja Bajka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Radziu, ja to nie Ty i zmieniam zdanie mało jest ludzi nieomylnych i nie zmieniających zdania:]
Clarcs, czyli po mękach masz co chciałeś :) ja osobiście w tak cienkich rajtach raczej nie chodzę, ale jak mnie czasem najdzie, szczerze mówiąc najcieńsze u mnie obecnie to 40den :P a co do rajstoponoszenia to w większości przypadków jeśli chodzi o rodzinę nie rozumiem takich zachowań... bo przecież czy chodząc w rajstopach komuś krzywdę robimy? łamiemy prawo? rodzina powinna być oparciem... ludzie robią straszne rzeczy a my nikomu nic złego nie robimy. u mnie rodzina nie wie tylko moja kobieta i mi to wystarcza. może kiedyś im powiem albo samo wyjdzie czas pokaże
Clarcs, czyli po mękach masz co chciałeś :) ja osobiście w tak cienkich rajtach raczej nie chodzę, ale jak mnie czasem najdzie, szczerze mówiąc najcieńsze u mnie obecnie to 40den :P a co do rajstoponoszenia to w większości przypadków jeśli chodzi o rodzinę nie rozumiem takich zachowań... bo przecież czy chodząc w rajstopach komuś krzywdę robimy? łamiemy prawo? rodzina powinna być oparciem... ludzie robią straszne rzeczy a my nikomu nic złego nie robimy. u mnie rodzina nie wie tylko moja kobieta i mi to wystarcza. może kiedyś im powiem albo samo wyjdzie czas pokaże
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Radziu, kto tu się kogo czepia... żeby nie powiedzieć przyp...tralalala postaram się ogarnąć i Tobie także radzę i chcę wejść na drogę pokojową Ty się mnie tak nie czepiaj i ja nie będę Ciebie obydwaj wiemy, że tak się da
a co do rodziny todr.pantyhose, może trochę zbyt czarny scenariusz pisałeś aczkolwiek może być i tak gdy rodzina nie akceptuje takiej błahostki jak rajstopy...
a co do rodziny todr.pantyhose, może trochę zbyt czarny scenariusz pisałeś aczkolwiek może być i tak gdy rodzina nie akceptuje takiej błahostki jak rajstopy...
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
W Polsce nie było komuny tylko socrealizm. Komuna była w ZSRR.
Ale z rajstopami męskimi to prawdza. Rodzice mi opowiadali, że w czasach socjalistycznych byly męskie rajstopy. Tylko miały małe wzięcie i przeważnie kobiety chciały w nich chodzić więc znikły z pólek. Pomyslcie co by było gdyby trwały odtamtego czasu. Dzisiaj by były łatwo dostępne i w dużych ilościach. Możemy więc mieć pretensje do naszych dziadków i ojców, że w nich nie chodzili.
Ale z rajstopami męskimi to prawdza. Rodzice mi opowiadali, że w czasach socjalistycznych byly męskie rajstopy. Tylko miały małe wzięcie i przeważnie kobiety chciały w nich chodzić więc znikły z pólek. Pomyslcie co by było gdyby trwały odtamtego czasu. Dzisiaj by były łatwo dostępne i w dużych ilościach. Możemy więc mieć pretensje do naszych dziadków i ojców, że w nich nie chodzili.
dr.eklektyczny
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Apetyt rośnie.Kiedys się zachce cienkich, potem szortów, a następnie wyjście w sukienkach.
Ja to bym chętnie tak chodziłale nie zniósł bym ciągłych spojżeń.
Byliśmy dziś z żoną w sklepie dla ekstrawaganckich w Cardiff. Tzn dla Gotów, Emo, cyber, trans itd.
I był tam chłopak. Obcisłe ubranie, Opaska na glowie i jasnoróżowa szminka. Do tego kolczyki.
Jak zwykle przyglądałem sie reakcjom ludzi. Poza mną to nikt na niego nie patrzył. Nawet moja żona nie zauważyła. Popatrzyła dopiero gdy jej go wskazałem dyskretnie.
Czyli jednak tolerancja jest większa na zachodzie.
Ja to bym chętnie tak chodziłale nie zniósł bym ciągłych spojżeń.
Byliśmy dziś z żoną w sklepie dla ekstrawaganckich w Cardiff. Tzn dla Gotów, Emo, cyber, trans itd.
I był tam chłopak. Obcisłe ubranie, Opaska na glowie i jasnoróżowa szminka. Do tego kolczyki.
Jak zwykle przyglądałem sie reakcjom ludzi. Poza mną to nikt na niego nie patrzył. Nawet moja żona nie zauważyła. Popatrzyła dopiero gdy jej go wskazałem dyskretnie.
Czyli jednak tolerancja jest większa na zachodzie.
dr.eklektyczny
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
ja już chodziłem w cienkich pod spodniami i przestałem. potrzebuję rajty póki co na zimę a co będzie dalej zobaczymy mi na razie apetyt nie rośnie i pewnie nie urośnie przecież nie każdemu tak rośnie :P a co do sukienek to ja nie mam zamiaru zakładać sukienek czy spódnic. toleruje to u innych ale sam nie bd zakładał.
a tolerancja tam jest wiadomo większa tym bardziej w takim sklepie ;]
a tolerancja tam jest wiadomo większa tym bardziej w takim sklepie ;]
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-