Czy wasze kobiety wiedzą?

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Radziu

Post autor: Radziu » 18 cze 2010, 06:52

Czym się będziemy różnić :?: Napewno ciałem, zresztą w kwestii ubioru też napewno jakieś różnice pozostaną. Spódnica z koła też nie musi mieć wzorów kwiatowych. Zresztą ja na spódnicę na 99% się nie zdecyduję.

"Męskie" wzory które opisał dr.pantyhose są dobre raczej dla dzieci.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 18 cze 2010, 13:22

Radziu ja żartowałem z wzorami w dinozaury czy koparki.
A swoją drogą to jeśli kwiaty mają być typowo damskie to jakie wzroy poza moro uznalibyście za męskie ?

krata ? - kobiety nosza i lubią
marynarskie paski - kobiety tez lubia i noszą.

Nawet moro też

Nie ma już chyba wzorów typowo męskich ale ciągle w naszej swiadomości istnieją wzory typowo damskie tak jak i reszta związana z modą.
dr.eklektyczny
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 18 cze 2010, 15:23

Kilt w moro, lub inny maskujący lub demaskujący wzór jest bardzo męski. Wszystko, co mundurowe jest męskie, więc mundurowa spódnica też. I rajstopy.
Radziu

Post autor: Radziu » 18 cze 2010, 17:36

Kiedyś męskie były wzory w romby. Moro jest raczej wojskowe niż męskie. Tak naprawdę nie ma już żadnych typowo męskich wzorów.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 20 cze 2010, 18:24

Jeśli Twoja kobieta nie wie, że nosisz rajstopy, to jest możliwe, bo można to ukrywać. Noszenia spódnicy nie da się ukryć. :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 02 lip 2010, 17:25

Osobiście wolę gładkie rzeczy,szczególnie rajstopy, aczkolwiek posiadam wiele ciuchów w rózne , róznorakie motywy
Nie wiem wyrodziłam sie wogole , powinnam zbudowac wehikuł czasu i przeniesc sie w 18 wiek , no 19 :zdrowko
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 02 lip 2010, 22:31

Magda pisze: powinnam zbudowac wehikuł czasu i przeniesc sie w 18 wiek , no 19
Wtedy rajstopy na męskich nogach czy falbanki i koronki zaliczyły by nas do arystokracji.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 03 lip 2010, 16:43

:lol: Owszem, owszem Tyle że o ile nie przepadam za spodniami , ale czasem je nosze to byc może na stos by mnie skazali :lol: :zdrowko
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 lip 2010, 17:44

Podobno kobietom na staropolskich dworach zdażało się zakładać spodnie, by konno pognać za zbójami, gdy mężowie na wojence bawili w dalekich stronach.
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 04 lip 2010, 08:46

Do jazdy konnej napewno wygodniejsze, choć oglądając filmy, panie jeździły bokiem - były specjalne siodła...
aczkolwiek np Czarne Hmury, tudzież p. Wołodyjowski - i też w spodniach jeździły
jak bylo dokładnie- a ktoz to wie :zdrowko
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 05 lip 2010, 21:40

Magda pisze:ie wiem wyrodziłam sie wogole , powinnam zbudowac wehikuł czasu i przeniesc sie w 18 wiek , no 19
Podaj sobie rękę z moją panią hie hie.
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 17 lip 2010, 17:51

Może kiedys przyjdzie czas ,że i :zdrowko razem z nią :-P
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 18 paź 2010, 17:57

ja właśnie powiedziałem w weekend swojej połówce, że noszę rajstopy... :) oddawałem jej akurat jej rajstopy i powiedziałem jej że jeszcze dwa razy mi się przydały i że spodobały mi się rajstopy to ona trochę się zaśmiała, ale powiedziała, że skoro lubię to żebym sobie czarne kryjące kupił i że to toleruje oczywiście uświadomiłem ją że nic strasznego z tego nie będzie i teraz normalnie legalnie przy niej będę chodził w rajstopach oczywiście wszystko z umiarem :) przyjęła to spokojnie i ze zdrowym podejściem :)
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 18 paź 2010, 21:03

pantyhoseman pisze:... powiedziała, że skoro lubię to żebym sobie czarne kryjące kupił i że to toleruje ...
No to gratuluję :-> Jak to się mówi "pierwsze koty za płoty", teraz z pewnością już spokojniej i pewniej będziesz mógł rozmawiać ze swoją dziewczyną o rajstopach. Jeśli nosisz ten sam rozmiar co ona to luksus bo będzie Ci pewnie podbierać czasem Twoje rajstopki :)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 18 paź 2010, 21:06

nero, ja noszę 3 a ona 2 ale te co jej miałem były dobre na mnie to też zauważyłem zależy od firmy zobaczymy co czas pokaże, ale ja na razie wiele nie chce wystarczą mi czarne pod spodnie :) bez skarpetek chyba że jakieś wyjścia w gości to skarpetki, ale na razie o tym nie myślę, pewnie czasem będziemy sobie dyskutować na temat rajstop, ale nie chce przesadzić rzecz jasna :)
Rajtek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Rajtek » 20 paź 2010, 14:19

pantyhoseman,
gratuluję, :yeah to super, że jej powiedziałeś. Cieszę się, że ona to zaakceptowała. No to teraz będziesz miał już łatwiej. Czyli wychodzi na to, że jest więcej kobiet, które akceptują i nie mają nic przeciwko noszeniu rajtek przez facetów. Tak jak moja żona też akceptuje moje noszenie rajstop. Może tak naprawdę to większość kobiet w Polsce by to zaakceptowała...? choć pewnie część z nich by zazdrościła wielu z nas zgrabnych nóg??? :lol:
Noszę rajtki bo lubię
Radziu

Post autor: Radziu » 20 paź 2010, 15:47

Wszystko zależy od tego jak sami podchodzimy do tematu i jakie są nasze relacje z partnerkami. Myślę, że to ma dużo większe znaczenie, niż sam charakter kobiety.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 20 paź 2010, 22:07

Rajtek, he he dzieki, ale fakt zależy kto i do czego zakłada rajstopy, bo z tym bywa różnie... na pewno kobieta kochająca prędzej zaakceptuje takie rzeczy.. według mnie nie ma zasady jeśli chodzi o akceptacje wszystko zależy od danego przypadku... wiadomo na ogół nas wyśmiewają taka jest prawda...

PS chciałbym zobaczyć uliczną sondę w TV na temat facetów w rajstopach ciekawe co by kobity do kamery powiedziały oraz można by podać przykładowe zdjęcia z emancipate
Radziu

Post autor: Radziu » 20 paź 2010, 22:29

pantyhoseman pisze:wiadomo na ogół nas wyśmiewają taka jest prawda...
G..... prawda :idea:
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 21 paź 2010, 16:03

Radziu, ja wiem, że Ciebie mało kto wyśmiewa nikt nie zwraca uwagi itp. ale wystarczy przejrzeć niektóre fora kobiece gdzie gattoman pisał o facetach w rajstopach, w tv można też zobaczyć... oczywiście są i głosy za alb neutralne którym to nie przeszkadza, ale moim zdaniem dominacja jest szyderców

http://www.youtube.com/watch?v=O4InK16V ... re=related
Radziu

Post autor: Radziu » 21 paź 2010, 16:11

Dlatego pisałem, że żyjemy w różnych rzeczywistościach, wy żyjecie w wirtualnej, a ja w realnej, a między nimi różnica jest ogromna.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 21 paź 2010, 16:22

Radziu, tak bo ja tylko siedzę w internecie.... wiem co znaczy wirtualna :](uprzedzam Twój komentarz :P) w życiu jestem realistą i jeśli chodzi Ci o takie porównanie to ja jestem pesymista a ty optymista i tyle ;]
Radziu

Post autor: Radziu » 21 paź 2010, 16:25

Różnica polega na tym, że ja to sprawdziłem w praktyce, więc jak najbardziej jestem realistą, optymizm jedynie pomógł mi w realizacji.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 21 paź 2010, 16:38

Radziu, no i super obyś tak zawsze trafiał na brak reakcji wyśmiewania! większość ludzi nie patrzy się innym na nogi jesli był byś publicznie w spódnicy to dopiero by zauważyli ;]
Radziu

Post autor: Radziu » 21 paź 2010, 17:25

To nie jest kwestia zauważenia czy też nie zauważenia.
ODPOWIEDZ