Czy wasze kobiety wiedzą?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- ModTeam
- Kontakt:
Radziu ja żartowałem z wzorami w dinozaury czy koparki.
A swoją drogą to jeśli kwiaty mają być typowo damskie to jakie wzroy poza moro uznalibyście za męskie ?
krata ? - kobiety nosza i lubią
marynarskie paski - kobiety tez lubia i noszą.
Nawet moro też
Nie ma już chyba wzorów typowo męskich ale ciągle w naszej swiadomości istnieją wzory typowo damskie tak jak i reszta związana z modą.
A swoją drogą to jeśli kwiaty mają być typowo damskie to jakie wzroy poza moro uznalibyście za męskie ?
krata ? - kobiety nosza i lubią
marynarskie paski - kobiety tez lubia i noszą.
Nawet moro też
Nie ma już chyba wzorów typowo męskich ale ciągle w naszej swiadomości istnieją wzory typowo damskie tak jak i reszta związana z modą.
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
ja właśnie powiedziałem w weekend swojej połówce, że noszę rajstopy... :) oddawałem jej akurat jej rajstopy i powiedziałem jej że jeszcze dwa razy mi się przydały i że spodobały mi się rajstopy to ona trochę się zaśmiała, ale powiedziała, że skoro lubię to żebym sobie czarne kryjące kupił i że to toleruje oczywiście uświadomiłem ją że nic strasznego z tego nie będzie i teraz normalnie legalnie przy niej będę chodził w rajstopach oczywiście wszystko z umiarem :) przyjęła to spokojnie i ze zdrowym podejściem :)
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No to gratuluję Jak to się mówi "pierwsze koty za płoty", teraz z pewnością już spokojniej i pewniej będziesz mógł rozmawiać ze swoją dziewczyną o rajstopach. Jeśli nosisz ten sam rozmiar co ona to luksus bo będzie Ci pewnie podbierać czasem Twoje rajstopki :)pantyhoseman pisze:... powiedziała, że skoro lubię to żebym sobie czarne kryjące kupił i że to toleruje ...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
nero, ja noszę 3 a ona 2 ale te co jej miałem były dobre na mnie to też zauważyłem zależy od firmy zobaczymy co czas pokaże, ale ja na razie wiele nie chce wystarczą mi czarne pod spodnie :) bez skarpetek chyba że jakieś wyjścia w gości to skarpetki, ale na razie o tym nie myślę, pewnie czasem będziemy sobie dyskutować na temat rajstop, ale nie chce przesadzić rzecz jasna :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
pantyhoseman,
gratuluję, to super, że jej powiedziałeś. Cieszę się, że ona to zaakceptowała. No to teraz będziesz miał już łatwiej. Czyli wychodzi na to, że jest więcej kobiet, które akceptują i nie mają nic przeciwko noszeniu rajtek przez facetów. Tak jak moja żona też akceptuje moje noszenie rajstop. Może tak naprawdę to większość kobiet w Polsce by to zaakceptowała...? choć pewnie część z nich by zazdrościła wielu z nas zgrabnych nóg???
gratuluję, to super, że jej powiedziałeś. Cieszę się, że ona to zaakceptowała. No to teraz będziesz miał już łatwiej. Czyli wychodzi na to, że jest więcej kobiet, które akceptują i nie mają nic przeciwko noszeniu rajtek przez facetów. Tak jak moja żona też akceptuje moje noszenie rajstop. Może tak naprawdę to większość kobiet w Polsce by to zaakceptowała...? choć pewnie część z nich by zazdrościła wielu z nas zgrabnych nóg???
Noszę rajtki bo lubię
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Rajtek, he he dzieki, ale fakt zależy kto i do czego zakłada rajstopy, bo z tym bywa różnie... na pewno kobieta kochająca prędzej zaakceptuje takie rzeczy.. według mnie nie ma zasady jeśli chodzi o akceptacje wszystko zależy od danego przypadku... wiadomo na ogół nas wyśmiewają taka jest prawda...
PS chciałbym zobaczyć uliczną sondę w TV na temat facetów w rajstopach ciekawe co by kobity do kamery powiedziały oraz można by podać przykładowe zdjęcia z emancipate
PS chciałbym zobaczyć uliczną sondę w TV na temat facetów w rajstopach ciekawe co by kobity do kamery powiedziały oraz można by podać przykładowe zdjęcia z emancipate
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Radziu, ja wiem, że Ciebie mało kto wyśmiewa nikt nie zwraca uwagi itp. ale wystarczy przejrzeć niektóre fora kobiece gdzie gattoman pisał o facetach w rajstopach, w tv można też zobaczyć... oczywiście są i głosy za alb neutralne którym to nie przeszkadza, ale moim zdaniem dominacja jest szyderców
http://www.youtube.com/watch?v=O4InK16V ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=O4InK16V ... re=related
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: