Rajstopy BŁYSZCZĄCE

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
rajski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: rajski » 20 kwie 2008, 22:06

najwazniejsze to mieć klase, ja z tego zalozenia wychodze i wiem że kiedyś przyjdzie dzień że taka moda nie bedzie budzić nienawiści w Polsce, mowie w polsce bo w innych krajach, bardziej cywilizowanych to wogole nie ma problemu z tym
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 09 paź 2008, 09:11

Panowie nawet pod innymi trzeba mieć wydepilowane nogi, nie powiem o miejscach intymnych
Co byście powiedzieli gdyby Wasze Women miały wszędzie "koty"
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Awatar użytkownika
rajski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: rajski » 10 lis 2008, 20:03

takie czasy że dbanie o siebie to norma,
a golenie? uważam to też za dobry zwyczaj,
inny dotyk, więcej przyjemności i brak kłaków :D
Radziu

Post autor: Radziu » 03 paź 2010, 22:21

Słyszałem, że takie opinie, że to nie lycra powoduje, że rajstopy błyszczą. Moim zdaniem jednak tak jest. Zauważyłem, że skarpetki bawełniane z dodatkiem lycry też lekko połyskują w świetle halogenowym. A to chyba nie bawełna tak połyskuje.
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 04 paź 2010, 08:08

Radziu pisze:Słyszałem, że takie opinie, że to nie lycra powoduje, że rajstopy błyszczą. Moim zdaniem jednak tak jest. Zauważyłem, że skarpetki bawełniane z dodatkiem lycry też lekko połyskują w świetle halogenowym. A to chyba nie bawełna tak połyskuje.
Chyba jednak bardziej zależy to od rodzaju splotu, a nie składu. Na pewno nie działa to tak, że więcej lycry = większy połysk, np te bezoczkowe rajstopy Gatty mają w składzie ponad 30% lycry a są prawie matowe. Inna sprawa, że z tymi skarpetkami masz rację, też zauważyłem że lekko połyskują i na pewno nie jest to połysk od bawełny :-)

Więc wniosek jest taki, że aby się błyszczało lycra musi być, ale jej obecność niekoniecznie oznacza połysk :mrgreen:
ODPOWIEDZ