Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
komary - wybiera te osoby, które wydzielają więcej ciepła i dwutlenku węgla, czyli zwykle są to ludzie wysocy i postawni, mający pełniejsze kształty. Z tego powodu częściej ofiarami komarów są mężczyźni i bardzo często kobiety ciężarne... Intensywniej komary atakują nas na zewnątrz, ponieważ nasz organizm regulując ciepłotę ciała poci się mocniej, niż w pomieszczeniu. Z racji, że czarny kolor wchłania więcej ciepła, niż jasne kolory, by uchronić się przed ugryzieniami, warto ubierać się na biało, kremowo lub beżowo.
Prawdą jest, że to, czym przyciągamy komary to naturalny zapach ludzkiego ciała i słodkie zapachy balsamów i perfum
a jeśli chodzi o kolory to zauważyłem że do pomarańczowego zlatują się takie małe, czarne żuczki.
Prawdą jest, że to, czym przyciągamy komary to naturalny zapach ludzkiego ciała i słodkie zapachy balsamów i perfum
a jeśli chodzi o kolory to zauważyłem że do pomarańczowego zlatują się takie małe, czarne żuczki.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ciekawy wątek na konkurencyjnym forum: Legginsy na męskich nogach.
Szkoda tylko że na koniec tak "zabłysnął". Widziałem że niedawno się Rajart u nas zarejestrował, może więc wkrótce coś napisze.
Szkoda tylko że na koniec tak "zabłysnął". Widziałem że niedawno się Rajart u nas zarejestrował, może więc wkrótce coś napisze.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witajcie.
Fotki moje w legginsach i rajjstopkach wrzuciłem w innym temacie:
http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t=730
Fotki moje w legginsach i rajjstopkach wrzuciłem w innym temacie:
http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t=730
-
- Początkujący
- Kontakt:
Pozdrowienia
Pozdrawiam miłośników rajstop,jeszcze n razie żyję. wstyd mi że dawno tu nie byłem,
ale muszę się poprawić.
ale muszę się poprawić.
rystek11
-
- ModTeam
- Kontakt:
Ostatnio na ulicach w uk widuję nową hydrę. Leginso rajstopy. Najpierw leginsy zostały przedłużone i zakładane pod pięte. A teraz to już sam nie wiem czy to leginsy czy rajstopy. Styl leginsów ale konstrukcja rajstop. Wyglądają jak leginsy a mają stopę jak rajstopy. Widać to dobrze w połączeniu z balerinkami. Czyżby wkrótce kobiety zachciały sięgnąć po kalesony ?
dr.eklektyczny
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Leginsy w stylu jeansów byly juz w ofercie brytyjskich sklepów w lato 2009. Tylko kosztowaly cos koło 60 funtów. Teraz tez są w sklepach ale za 4 funty.
A kupiłem kilka dni temu żonie czarne leginsy za 2 funty takie, że pól nogawki jest nieprzeźroczysta typu 100 DEN a pól jak rajstopy okolo 30 DEN.
A kupiłem kilka dni temu żonie czarne leginsy za 2 funty takie, że pól nogawki jest nieprzeźroczysta typu 100 DEN a pól jak rajstopy okolo 30 DEN.
dr.eklektyczny
Jestem przygotowany na nadchodzącą modę, co prawda nie mam leginsów przypominających dżinsy, ale mam dżinsy przypominające leginsy
Zdjęcia były robione kilka lat temu, dziś jestem trochę pulchniejszy, więc dżinsy są bardziej wypełnione. Robiłem dziś przegląd ciuchów i przymierzałem je, moja córka nawet powiedziała, że wyglądają jak leginsy, a nic jej nie podpowiadałem
Zdjęcia były robione kilka lat temu, dziś jestem trochę pulchniejszy, więc dżinsy są bardziej wypełnione. Robiłem dziś przegląd ciuchów i przymierzałem je, moja córka nawet powiedziała, że wyglądają jak leginsy, a nic jej nie podpowiadałem
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: