Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- ModTeam
- Kontakt:
Jak to kobieta twierdzi, że zna się lepiej. Nie będę polemizował z nią i jej koleżankami od mody bo to bez sensu. Próbowałem. A co do pochwalenia się to nie wiem. Spytam przy okazji. Jak na razie zdażyło się nie raz w chłodne dni, że przy ludziach obcych i z rodziny pyta się mnie czy ubrałem rajstopy aby nie zmarznąć. Tak jakby pytała najnormalniej w świecie 18 letnią córkę.
dr.eklektyczny
-
- Dyskutant
- Kontakt:
trafilem przypadkiem
w zalaczniku zdjecie akrylowych rajstop unisex
produkuje je polska firma
ale spotkal sie ktos z takimi???
a tu link do strony prawie na samym dole produktów tej firmy jest ich opis http://egeopolska.com.pl/produkty
produkuje je polska firma
ale spotkal sie ktos z takimi???
a tu link do strony prawie na samym dole produktów tej firmy jest ich opis http://egeopolska.com.pl/produkty
- Załączniki
-
- 2c6b10dd64f8ab80d807cba370fa2fd9_enlarge.jpg (11.91 KiB) Przejrzano 247 razy
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
I kolejny wyrób dla panów. Mnie się bardzo podoba.
http://www.comfort4men.eu/
http://www.comfort4men.eu/
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
co do męskich rajstop to active man na allegro całkiem nieźle sobie radzą :) także leggins active man ;] zobaczcie:
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... e&order=bd
Jak wam się chce to popatrzcie w archiwum i zobaczcie jak wcześniej się sprzedawał towar, aczkolwiek monitorowałem sytuacje sprzedaży z ciekawości na początku września gdy pogoda była dobra to było słabo wiadomo, ale teraz gdy zrobiło się chłodniej zaczęło się sprzedawać ;] to tylko kolejny dowód że jest nas więcej :] a o tym ile facetów kupuje normalnie rajstopy damskie to już nie wspominam :P trzeba by spytać panie sprzedawczynie może ktoś pytał o rajtki dla siebie :P
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... e&order=bd
Jak wam się chce to popatrzcie w archiwum i zobaczcie jak wcześniej się sprzedawał towar, aczkolwiek monitorowałem sytuacje sprzedaży z ciekawości na początku września gdy pogoda była dobra to było słabo wiadomo, ale teraz gdy zrobiło się chłodniej zaczęło się sprzedawać ;] to tylko kolejny dowód że jest nas więcej :] a o tym ile facetów kupuje normalnie rajstopy damskie to już nie wspominam :P trzeba by spytać panie sprzedawczynie może ktoś pytał o rajtki dla siebie :P
-
- ModTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Zakupiłem męskie rajstopy. Men`s World Mikrofibra 100 DEN firmy Lida. Założyłem je zaraz po rozpakowaniu. Na pewno są szersze od damskich rajstop takie mam wrażenie. Nabyłem rozmiar 3 jakby co. Są na pewno bardzo ciepłe, ale na test poważniejszy będę musiał jeszcze trochę poczekać. Mają taką dziurkę na ptaszka, która mam nadzieje zobaczycie na zdjęciach które podam poniżej. Póki co jestem z nich zadowolony, chociaż cena spora, ale na pewno się przydadzą :)
Od razu dodałem zdjęcia legginsów męskich, czy też getrów jak kto woli :) Dynamic Man Mikrofibra 100DEN te legginsy nie posiadają już dizurki na ptaszka, ale też są przyjemne i na pewno będę z nich zadowolony.
Od razu dodałem zdjęcia legginsów męskich, czy też getrów jak kto woli :) Dynamic Man Mikrofibra 100DEN te legginsy nie posiadają już dizurki na ptaszka, ale też są przyjemne i na pewno będę z nich zadowolony.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co do twojej tezy i ogólnie co mi przyszło na myśl................................pantyhoseman pisze: Mają taką dziurkę na ptaszka, która mam nadzieje zobaczycie na zdjęciach które podam poniżej.
Dla mnie to jest trochę nie halo, bo rajstopy męskie co kupiłeś to aby były uznane że są dla facetów to firma zrobiła dziurke i jest ok natomiast jak w leginsach to producent inny już uznał ze i tak nie ma potrzeby robienia dziury bo i po co i tak większość mężczyzn nie kożysta z tego niby udogodnienia a za tą dziurkę sie płaci, czy nie uważacie że to troche jest z przesadą - myślę o producentach ?
Miej wyjebane a będzie ci dane
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum