Co o nas piszą.

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Co o nas piszą.

Post autor: papa_smerf » 25 sty 2008, 23:16

Proponuję wrzucanie tu linków do artykułów na nasz temat i ewentualną dyskusję nad tym co przeczytamy.

Pierwszy temat

http://kobieta.wp.pl/kat,26353,wid,9254 ... Bpage%5D=1
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 26 sty 2008, 10:35

ten artykul dobrze znam jak i zapewne wiekszosc forumowiczow. ten artykul nie stawia nas w dobrym swietle. przedstawia jako walikonikow, a nie nowa mode a rajstopy. widocznie ta dewotka (czytaj redaktorka) pisala to na podstawie wylacznie kafeteri gidze jest temat cyz facet moze nosic rajstopy, a tam zapewne jak kazdy zwas wie sa sami nienormalni ludzie. 75% transow 5% dzieci robiacych sobie jaja i innych jajcarzy reszta chorych psychicznie...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 26 sty 2008, 12:20

Samo napomknięcie o istnieniu grupy normalnych użytkowników jest już plusem. Trudno się spodziewać psalmów pochwalnych pod naszym adresem, chociaż ta redaktorka mogła sobie zadać trud i sięgnąć do historii jak to panie walczyły o prawo do spodni i zauważyć, że rajstopy pierwsi nosili panowie.

Ps. Co się dzieje z Gattomanem, który chyba jest prekursorem nurtu powrotu do źródeł?
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 26 sty 2008, 13:07

tego to ja akurat nie wiem. wspomniala deko ale i tak postawila nas w zlym swietle. przeciez wazniejsze jest to ze walimy sobie w nich konia a nie ze nosimy na codzien i ze sa wygodne i lepsze od kaleson. fakt my zaczelismy nosic w srednioczieczu. i facet ktory je nosil byl kims... mozena by takiej mody wrocis spodni 3/4 i rajstop...
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 26 sty 2008, 14:04

W tym artykule 95% tekstu ściągnięte jest ze wspomnianej Kafeterii.Czasem tam zaglądałem,jednak styl i forma wypowiedzi tam zamieszczanych jest tak żałosna i żenująca,dlatego postanowiłem dać sobie spokój z tym szambem,po prostu szkoda czasu.W śród osób wypowiadających się tam,99% to są niedorozwoje umysłowe.Natomiast pozostały 1% wypowiada się całkiem życzliwie o nas,facetach chodzących w rajstopach.Nie zawracajcie sobie głowy tym artykułem, i czasem nie róbcie z tego tragedii.Cały tekst to jedno wielkie szambo,na które nie warto nawet spojrzeć.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 26 sty 2008, 14:59

ie no nikt nie robi tragedi bo tam to kazdy pisze co mu sie podoba podszywa sie pod kogos kim nie jest. tam pisza na pomaranczowo niezarejestrowani uzytkownicy tak wiec tam moze wejsc i cos napisac kto chce... co do gattomana to mozna by go jakos sciagnac do nas na stronke ;)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 26 sty 2008, 15:01

A moze by do tej pani czy też pana redaktor-a napisac i co nie co wyjaśnić i pokazać kilka linków do stron w tym do tego forum ??
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 26 sty 2008, 15:02

świetny pomysł!!!!! trzeba zrobic projekt ze tak powiem takiego listu kto ma jakie pomysly??
Awatar użytkownika
rajski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Co o nas piszą.

Post autor: rajski » 27 sty 2008, 13:41

Ja jestem za tzw listem otwartym
można by go zamieścić na naszym forum gdzieś na starcie
i wyslać linki do różnych opiniotwórczych gazet czy portali :)

Co wy na to? Autorami mogą być forumowicze :)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 27 sty 2008, 15:26

To pozostało zacząc pisanie. Jak kto ma pomysł to niech zarzuca.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 27 sty 2008, 15:54

wlasnie trzebabedzie kogos wybrac bo dac pomysl moze kazdy ale napisac to pewnie nikt sie nie bedzie kwapil do tego. moze podajmy na poczatek podstawowe informacje jakie musza byc zawarte w takowym liscie
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 28 sty 2008, 19:48

Czytałem kilkakrotnie wymieniony wyżej artykuł z wp.pl.
Wiecie co ? - Ja naprawdę nie widzę w nim niczego, co miałoby z nas robić onanistów,zboczków,wszelkiego rodzaju dewiantów.Uważam że jest pisany w sposób bardzo spokojny rzeczowy.Myślę,że Wasza opinia na ten temat wzięła się z lektury wymienionej Kafeterii.

W tym miejscu muszę przyznać się do błędu który popełniłem pisząc,swoją poprzednią opinię na ten temat.Zaznaczam,moje sprostowanie dotyczy tylko wspomnianego artykułu,a nie wypowiedzi zamieszczonych z kafeterii.Moja błędna ocena spowodowana była zbyt pobieżnym czytaniem wymienionego artykułu.Zgadzam się z kolegami n/t komentarzy zamieszczanych
tam przez chore mamuśki i kopnięte małolaty,ale czy tylko ?
meras

Post autor: meras » 03 mar 2008, 11:43

Czy oprócz naszego są w necie inne przyjazne blogi rajstopowiczów? ja takiego nie znalazłem.może z tąd nie przychylne są na nich recenzje o zamiłowaniu facetów do rajstop
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 03 mar 2008, 15:02

Właśnie te nie przyjemne recenzje biorą się na podstawie dyskusji ze znanej większości nam Kafeterii.To rzutuje na całe męskie środowisko.Jak ktoś może mieć dobrą opinię o facetach w rajstopach,gdy przeczyta tekst typu : "Ale masz małego k..... w tych rajstopach,lub wyjmę go i chętnie dam obciągnąć." Nie dziwcie się,że takie opinie póżniej są o wszystkich facetach.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 mar 2008, 17:42

Niestety to prawda, kafeteria bez moderowania to wysypisko śmieci.
Obrazek
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 03 mar 2008, 22:37

Dla mnie jest to jedno wielkie szambo pełne różnej maści dewiantów.
Mateusz

Post autor: Mateusz » 13 mar 2008, 21:08

heh, racja, ja jednak mam gdzieś te opinie, ja wiem co robie i nikt nie ma prawa tego komentowac!
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 14 mar 2008, 08:09

Tak to już jest na tym naszym świecie,cokolwiek byś nie zrobił lub powiedział,komentarze zawsze będą,czy tego chcesz czy nie.
Mateusz

Post autor: Mateusz » 14 mar 2008, 23:47

Z tym się niestety zgodze :( tak jest, bylo i bedzie
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 15 mar 2008, 13:18

Ale my zawsze mamy prawo do riposty i komentowania ciemnogrodu.
Obrazek
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 15 mar 2008, 15:06

Takiego prymitywizmu szkoda wogóle komentować,ponieważ cokolwiek nie powierz i tak zostanie zle odebrane.
Mateusz

Post autor: Mateusz » 15 mar 2008, 23:08

a co to jest ciemnogrod? :P
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 mar 2008, 10:32

Ciemnogród to kraina zamieszkała przez dulskich i moherowe berety. :lol:
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 16 mar 2008, 13:07

co do kafeterii to powinni w ogole zamknac ten temat do dyskusja tam powinna zostac dawno zamknieta. to powinno sie nazywac walisz konia w rajstopach? albo w ogole przeniesc do gdzies w temat trans bo tam pelno transow tych zboczonych sie wypowiada. niestety zgadzam sie z wami to zle nas stawia w swietle spoleczenstwa. trzebaby cos z tym zrobic ale pewnie nic z tego nie wyjdzie. kazdy prawie rajstopowicz zaczyna od kafeterii przez nylonomanie trafiajac na nowa mode do konca swiata i jeden dzien dluzej :P
Mateusz

Post autor: Mateusz » 16 mar 2008, 15:29

hehe, pradwa, ja juz tu zostane =]
ODPOWIEDZ