Co o nas piszą.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Co o nas piszą.
Proponuję wrzucanie tu linków do artykułów na nasz temat i ewentualną dyskusję nad tym co przeczytamy.
Pierwszy temat
http://kobieta.wp.pl/kat,26353,wid,9254 ... Bpage%5D=1
Pierwszy temat
http://kobieta.wp.pl/kat,26353,wid,9254 ... Bpage%5D=1
ten artykul dobrze znam jak i zapewne wiekszosc forumowiczow. ten artykul nie stawia nas w dobrym swietle. przedstawia jako walikonikow, a nie nowa mode a rajstopy. widocznie ta dewotka (czytaj redaktorka) pisala to na podstawie wylacznie kafeteri gidze jest temat cyz facet moze nosic rajstopy, a tam zapewne jak kazdy zwas wie sa sami nienormalni ludzie. 75% transow 5% dzieci robiacych sobie jaja i innych jajcarzy reszta chorych psychicznie...
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Samo napomknięcie o istnieniu grupy normalnych użytkowników jest już plusem. Trudno się spodziewać psalmów pochwalnych pod naszym adresem, chociaż ta redaktorka mogła sobie zadać trud i sięgnąć do historii jak to panie walczyły o prawo do spodni i zauważyć, że rajstopy pierwsi nosili panowie.
Ps. Co się dzieje z Gattomanem, który chyba jest prekursorem nurtu powrotu do źródeł?
Ps. Co się dzieje z Gattomanem, który chyba jest prekursorem nurtu powrotu do źródeł?
tego to ja akurat nie wiem. wspomniala deko ale i tak postawila nas w zlym swietle. przeciez wazniejsze jest to ze walimy sobie w nich konia a nie ze nosimy na codzien i ze sa wygodne i lepsze od kaleson. fakt my zaczelismy nosic w srednioczieczu. i facet ktory je nosil byl kims... mozena by takiej mody wrocis spodni 3/4 i rajstop...
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
W tym artykule 95% tekstu ściągnięte jest ze wspomnianej Kafeterii.Czasem tam zaglądałem,jednak styl i forma wypowiedzi tam zamieszczanych jest tak żałosna i żenująca,dlatego postanowiłem dać sobie spokój z tym szambem,po prostu szkoda czasu.W śród osób wypowiadających się tam,99% to są niedorozwoje umysłowe.Natomiast pozostały 1% wypowiada się całkiem życzliwie o nas,facetach chodzących w rajstopach.Nie zawracajcie sobie głowy tym artykułem, i czasem nie róbcie z tego tragedii.Cały tekst to jedno wielkie szambo,na które nie warto nawet spojrzeć.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Co o nas piszą.
Ja jestem za tzw listem otwartym
można by go zamieścić na naszym forum gdzieś na starcie
i wyslać linki do różnych opiniotwórczych gazet czy portali :)
Co wy na to? Autorami mogą być forumowicze :)
można by go zamieścić na naszym forum gdzieś na starcie
i wyslać linki do różnych opiniotwórczych gazet czy portali :)
Co wy na to? Autorami mogą być forumowicze :)
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Czytałem kilkakrotnie wymieniony wyżej artykuł z wp.pl.
Wiecie co ? - Ja naprawdę nie widzę w nim niczego, co miałoby z nas robić onanistów,zboczków,wszelkiego rodzaju dewiantów.Uważam że jest pisany w sposób bardzo spokojny rzeczowy.Myślę,że Wasza opinia na ten temat wzięła się z lektury wymienionej Kafeterii.
W tym miejscu muszę przyznać się do błędu który popełniłem pisząc,swoją poprzednią opinię na ten temat.Zaznaczam,moje sprostowanie dotyczy tylko wspomnianego artykułu,a nie wypowiedzi zamieszczonych z kafeterii.Moja błędna ocena spowodowana była zbyt pobieżnym czytaniem wymienionego artykułu.Zgadzam się z kolegami n/t komentarzy zamieszczanych
tam przez chore mamuśki i kopnięte małolaty,ale czy tylko ?
Wiecie co ? - Ja naprawdę nie widzę w nim niczego, co miałoby z nas robić onanistów,zboczków,wszelkiego rodzaju dewiantów.Uważam że jest pisany w sposób bardzo spokojny rzeczowy.Myślę,że Wasza opinia na ten temat wzięła się z lektury wymienionej Kafeterii.
W tym miejscu muszę przyznać się do błędu który popełniłem pisząc,swoją poprzednią opinię na ten temat.Zaznaczam,moje sprostowanie dotyczy tylko wspomnianego artykułu,a nie wypowiedzi zamieszczonych z kafeterii.Moja błędna ocena spowodowana była zbyt pobieżnym czytaniem wymienionego artykułu.Zgadzam się z kolegami n/t komentarzy zamieszczanych
tam przez chore mamuśki i kopnięte małolaty,ale czy tylko ?
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Właśnie te nie przyjemne recenzje biorą się na podstawie dyskusji ze znanej większości nam Kafeterii.To rzutuje na całe męskie środowisko.Jak ktoś może mieć dobrą opinię o facetach w rajstopach,gdy przeczyta tekst typu : "Ale masz małego k..... w tych rajstopach,lub wyjmę go i chętnie dam obciągnąć." Nie dziwcie się,że takie opinie póżniej są o wszystkich facetach.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
co do kafeterii to powinni w ogole zamknac ten temat do dyskusja tam powinna zostac dawno zamknieta. to powinno sie nazywac walisz konia w rajstopach? albo w ogole przeniesc do gdzies w temat trans bo tam pelno transow tych zboczonych sie wypowiada. niestety zgadzam sie z wami to zle nas stawia w swietle spoleczenstwa. trzebaby cos z tym zrobic ale pewnie nic z tego nie wyjdzie. kazdy prawie rajstopowicz zaczyna od kafeterii przez nylonomanie trafiajac na nowa mode do konca swiata i jeden dzien dluzej :P