rystek11

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

nowy

Post autor: rystek11 » 20 cze 2010, 14:23

witam.
Ja od dziecka noszę rajstopy,ale zawsze w grupie jest rażniej bo jest z kim pogadać bez problemu.Czytam forum często i stwierdzam że nawet bardzo mądrze doradzacie niektórym.
Ja mam żonę i córkę dorosłą,które moje wybryki rajstopowe akceptują,moja żona akceptuje od poznania mnie.Powiedziałem jej wprost że noszę rajstopy od dzieciństwa i jak odpowiadam to może mnie poślubić, i dzisiaj jest super.
Dzięki za akceptowanie mnie do swego grona.
Pozdrawiam.
rystek11
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 20 cze 2010, 14:39

rystek11, napisz coś więcej jak to się stało, że powiedziałeś swojej przyszłej żonie o noszeniu rajstop i jak córka odbiera sprawę. Czy ona wyrosła z widokiem rajstop na Twoich nogach, czy dowiedziała się przy jakiejś okazji?

Taka informacja pomoże zapewne wielu nieśmiałym rajstopowiczom, ktorzy zaglądają na to forum.
Obrazek
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

nowy

Post autor: rystek11 » 21 cze 2010, 11:48

Oto moja spowiedż.
Moja żona pochodzi z innego regionu,wiec pojechałem do niej po dłuższej przewie w zimie.
Nie zdążyłem na pociąg do Wrocławia, a ona mieszkała w małej miejscowości Łuków gdzie diabeł mówi dobranoc.Musiałem zostać na noc więc trzeba było się rozebrać a wtedy na mnie wyszły 7 poty,nigdy nie rozbierałem się jeszcze wtedy przy niej.Kręciłem jak mogłem ale daremnie, ale dała mi propozycję że powie swej mamie że nie chcę się rozbierać i nie wie jak mnie położyć spać.Więc jąkaniem jej powiedziałem że noszę rajstopy damskie i ma się nie śmiać z tego gdy mnie zobaczy,gdy po zdjęciu spodni mnie zobaczyła był uśmiech na twarzy jej a ja czerwony.Stwierdziła że nawet mądrze zrobiłem bop nie marznę,powiedziałem jej że jestem nauczony od dziecka nosić rajstopy.Moja córka tylko raz spytała zonę dlaczego noszę
damskie rajstopy a żona na to bo mu jest cieplej i wygodnie.Małżonka słowa dotrzymała i do teraz nikomu nie powiedziała,sama mi kupuje lub ja kupuję dla nas obojga bo jesteśmy prawie jednego wzrostu.Córka po tej odpowiedzi już nie pyta choć ma 12 lat,w domu nie chodzę w samych rajstopach tylko zdejmuję gdy jestem w domu.Po 10 latach dowiedziała się moja teściowa ze ja noszę rajstopy,trochę była zdziwiona ale teraz już mogę zakładać gdy zajedziemy do niej.Ja myślę że każda rozsądna dziewczyna której zależy na chłopaku to nie będzie robić z tego tragedii,ja mam super ŻONĘ i życzę każdemu facetowi.
Pozdrawiam.
Papo Smerfie,dzięki za przyjęcie bo mogę z kimś na ten temat pogadać.Nie wszędzie można o tym porozmawiać a tu widzę ludzie na poziomie. :oops:
rystek11
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 21 cze 2010, 20:46

Twoja historia jest bardzo podobna do kilku innych i potwierdza, ze dla naszych kobiet to nie ma najmniejszego znaczenia. Może nie bardzo są skłonne informować innych o tym fakcie, nie dla tego , że się wstydzą, ale jednak obawa o zdanie prymitywów przeważa.
Jeśli Ci mogę radzić, to nie używaj określenia "damskie rajstopy" gdyż tu na forum uważamy, że rajstopy są unisex, a jedynie producenci piszą na opakowaniach "damskie", ale na szczęście coraz rzadziej. Gratuluję Ci dobrej i mądrej małżonki i rozumnej córeczki.
rystek11 pisze:Papo Smerfie,dzięki za przyjęcie bo mogę z kimś na ten temat pogadać.Nie wszędzie można o tym porozmawiać a tu widzę ludzie na poziomie.
No bez przesady, są tu tez inni, zwłaszcza Kasior, twórca tego forum. :oops:
Obrazek
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: nowy

Post autor: phmenpl » 21 cze 2010, 23:01

rystek11 pisze: Nie zdążyłem na pociąg do Wrocławia, a ona mieszkała w małej miejscowości Łuków gdzie diabeł mówi dobranoc.
Słuchaj Rysiek Łuków nie jest taki mały. To nie daleko mnie mieszkasz. jakieś 50 km ode mnie.
Miej wyjebane a będzie ci dane
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

nowy

Post autor: rystek11 » 22 cze 2010, 08:43

Ja wiem że Łuków nie jest mały ale ma piękne dziewczyny jak moja żona na przykład która jest z Łukowa.Dzięki Papo Smerfie,teraz będę pisał rajstopy.Myślę że każda dziewczyna przełknie prawdę że facet nosi rajstopy lub inne ubiory ale to tylko zależy od jej inteligencji i
czy zależy jej na kandydacie.Ja do tej pory nie wiem jak mi przeszło przez gardło to jej powiedzieć,ale proponuję odwagi chłopakom aby nie ukrywać bo to nic nie da.Czytam tu od
jakiegoś czasu wypowiedzi jestem pod wrażeniem,że nareszcie jest takie forum gdzie można wymienić swoje poglądy.Nie ma tu wyzwisk,ja noszę od dziecka ponieważ byłem zmuszany do noszenia rajstop przez rodziców i tak już zostało.Papo Smerfie,wiem że na dzień Ojca
mam dostać rajstopy od córki,prawdopodobnie jakieś nietypowe,zdradziła mi po cichu moja małżonka.Jak dostanę to się pochwalę jakie i jak to było,jak zwykle ma to być kawał mojej
córki.
Pozdrawiam
rystek11
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 22 cze 2010, 11:18

Tylko, żeby z rozmiarem trafiła, chyba, ze mama pomoże. :lol:
Obrazek
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

nowy

Post autor: rystek11 » 22 cze 2010, 15:54

Na pewno będzie pomoc żony.
rystek11
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 23 cze 2010, 00:13

rystek11 - witaj normalny człowieku wśród normalnych ludzi :-)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 23 cze 2010, 20:03

Danon pisze:rystek11 - witaj normalny człowieku wśród normalnych ludzi :-)
Dokładnie normalny wśród normalnych.
Będziesz naszą perełka na forum.
Miej wyjebane a będzie ci dane
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 23 cze 2010, 20:15

phmenpl pisze:Będziesz naszą perełka na forum.
A Ty co, podlizujesz się? :lol:
Obrazek
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

nowy

Post autor: rystek11 » 27 cze 2010, 11:27

Papo Smerfie to nie jest podlizanie,myślę że znajdziemy wspólny temat.Ponieważ jest blisko stron mojej żony,a dziewczyny u nich piękne i inteligentne.Przykładem jest moja Ania,rzadko spotykany skarb kobiecy.
Pozdrawiam.
rystek11
witias1234
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: witias1234 » 27 cze 2010, 12:04

I ja też witam i widzę,że jest nas coraz więcej.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 27 cze 2010, 15:07

te skarby jak je nazywasz pozbawiły nas rajstop, dobrze gdybyś wiedział ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 27 cze 2010, 17:02

krzyś pisze:te skarby jak je nazywasz pozbawiły nas rajstop, dobrze gdybyś wiedział ;-)
I niektórym z mężczyzn wbiły do głowy, że rajstopy są niemęskie. :-D

Ale co byśmy bez nich robili, jak są takie urocze i kochane!

Jednak te nasze w większości są po naszej stronie.
Obrazek
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: rystek11 » 27 cze 2010, 19:13

Do Krzyś.
Moja mnie nie pozbawiła,choć kręciła nosem.Ale wszystkie kobiety to mają w sobie że tak mruczą,ale gdy mi braknie to mi kupi lub ja kupuję dla nas obojga.Według mnie każda nie jest zła tylko musimy umieć je kupić.Skoro mi dała piękną córkę i nie ma nic przeciw noszeniu rajstop to ja nie powiem nić złego na kobietę,chyba mi wybaczycie to.
Taki :oops: byłem zanim jej powiedziałem a czerwony jak burak ale mi pomogła mi wydukać co mnie boli,była zdziwiona i powiedziała że to będę chodził w nich.Nawet moja teściowa musiała to zaakceptować,ale miały z tego początkowo ubaw.Obie mam super kobiety,szkoda że nie mam teścia.
Pozdrawiam tą miłą rodzinkę z Papą na czele.
rystek11
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 27 cze 2010, 21:04

rystek ja nie piszę o twojej czy mojej. piszę jak to żeńska połowa populacji już dawno temu odebrała nam rajstopy :pala

Wątek o teściowych wydzieliłem i zrobiłem nowy temat bo to nie miejsce na to w powitalni.

dr.pantyhose
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 00:51 przez krzyś, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 02 lip 2010, 17:20

Witaj Rystek!
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
rystek11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

nowy

Post autor: rystek11 » 09 lip 2010, 10:23

Witaj Magdo.
rystek11
Tomek20
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: nowy

Post autor: Tomek20 » 09 lip 2010, 14:06

rystek11 pisze:ja noszę od dziecka ponieważ byłem zmuszany do noszenia rajstop przez rodziców i tak już zostało.
Miałem kiedyś podobną sytuację z rodzicami i też mi to zostało. Do jakiego wieku byłes zmuszany i w jaki sposób egzekwowali zakładanie rajstop? Musiałes je nosić przez cały rok czy tylko gdy robiło się chłodniej?
ODPOWIEDZ