Shrek
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Shrek
Kochani!
Wielkie KINO jest po naszej stronie! Nie wiem jak jest w całym filmie Shrek Forever, ale na banerze filmu Shrek jest ubrany w ...RAJSTOPY!
Jadę sobie dzisiaj do pracy autobusem i widzę na jednym z budynków (British Council)wielką reklamę filmu Shrek Forever, a na niej Shreka ubranego w rajstopy 40Den, w zielono-brązowo-czerwoną szkocką kratę. Od razu przechodząc koło mojego ulubionego sklepiku zapytałem się o takie rajstopy. A pani (nie ta "moja", tylko jej zmienniczka) mówi, że niestety takich szrekowych nie ma, bo nie ten sezon, bo to 40-tki muszą być, a takie to tylko na jesieni i w zimie. Coś podobnego już miała w zimie, ale na pewno bedą.
Teraz chyba będziemy mogli zawsze powołać się na Shreka, przecież on jest taki męski (rzekłbym esencja męskości).
Wielkie KINO jest po naszej stronie! Nie wiem jak jest w całym filmie Shrek Forever, ale na banerze filmu Shrek jest ubrany w ...RAJSTOPY!
Jadę sobie dzisiaj do pracy autobusem i widzę na jednym z budynków (British Council)wielką reklamę filmu Shrek Forever, a na niej Shreka ubranego w rajstopy 40Den, w zielono-brązowo-czerwoną szkocką kratę. Od razu przechodząc koło mojego ulubionego sklepiku zapytałem się o takie rajstopy. A pani (nie ta "moja", tylko jej zmienniczka) mówi, że niestety takich szrekowych nie ma, bo nie ten sezon, bo to 40-tki muszą być, a takie to tylko na jesieni i w zimie. Coś podobnego już miała w zimie, ale na pewno bedą.
Teraz chyba będziemy mogli zawsze powołać się na Shreka, przecież on jest taki męski (rzekłbym esencja męskości).
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Jeśli dobrze pamiętam, w pierwszej części Shrek biegał z gołymi nogami, ubrany w tę swoją workowatą tunikę. W drugiej części też nie przypominam sobie, by nosił rajstopy, tylko raczej momentami legginsopodobne spodnie. Inne postacie mają ubiór typowy dla epoki średniowiecza. Trzeba będzie obejżeć cały film Shrek Forever pod katem rajstop.
Co do motywu pinokia w damskich stringach, to zwróćcie uwagę, że to Pinokio ma problem z przyznaniem się do tego, że je nosi. Jego koledzy ten wstyd wykorzystują tylko do tego, by mu urósł nos. Fakt noszenia damskiej bielizny przez Pinokia nie wpływa na jego dalsze relacje z kolegami.
Co do motywu pinokia w damskich stringach, to zwróćcie uwagę, że to Pinokio ma problem z przyznaniem się do tego, że je nosi. Jego koledzy ten wstyd wykorzystują tylko do tego, by mu urósł nos. Fakt noszenia damskiej bielizny przez Pinokia nie wpływa na jego dalsze relacje z kolegami.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Niestety, dla większości ludzi nie jestem autorytetem ani wzorem do naśladowania. Jak ktoś jest myslący, to nie potrzebuje żadnego tłumaczenia dlaczego noszę, jesli ktoś jest zacofany, to muszę mu dać przykład inny niż mój własny. Niestety nie każdą ciemnotę mogę olać, bo od niektórej dość mocno zależę.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
byczunio, który sklep z rajstopami nazywasz swoim ulubionym? :) no i faktycznie teraz za ciepło na 40 i grubsze (ale amerykę odkryłem, nie?) wzór w kratę mi się podoba, jest jeszcze kilka takich wzorów które sam bym chciał mieć- choćby tartan (szkocka krata), romby, moro, i jodełkę.
A propos Shreka to dla mnie wygląda jakby nosił grube legginsy :)
A propos Shreka to dla mnie wygląda jakby nosił grube legginsy :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt: