Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja dzisiaj byłem w S-P CZD z młodszym synem na rehabilitacji. Założyłem czarne szorty (1/2) na beżowe rajstopy 20Den. Pierwsze z rana zajęcia to muzykoterapia. Zajęcia są grupowe, około 5-6 dzieci, każde z rodzicem, w tym było nas dwóch tatusiów. W sali chodzi się bez butów. Pani je prowadząca, straszna gaduła, w pewnym momencie zauważyła, że mam rajstopy i głośno spytała: " czy pan ma rajstopy na nogach?"
A ja, jakby to było zupełnie normalne: " tak, dzisiaj jest za zimno na chodzenie z gołymi nogami."
Temat skwitowała tekstem: "bardzo rozsądnie." W tym zdaniu nie było ironii, tylko uznanie dla właściwego dbania o zdrowie.
Później byłem jeszcze z dzieckiem na gimnastyce w poradni przy Fundacji, gdzie dwie panie (sprzątaczka i jedna z mamuś) mocno przyglądały się moim stopom (w poradni chodzi się we własnych klapkach lub jeśli ktoś ich nie przyniesie- w ochraniaczach na obuwie). Ja mam pomarańczowe klapki, rajstopy nie mają wzmocnień na palcach, a paznokcie mam pomalowane na ciemny miedziano-różowy kolor. Myślę, że następnym razem pójdę w spódnicy.
A ja, jakby to było zupełnie normalne: " tak, dzisiaj jest za zimno na chodzenie z gołymi nogami."
Temat skwitowała tekstem: "bardzo rozsądnie." W tym zdaniu nie było ironii, tylko uznanie dla właściwego dbania o zdrowie.
Później byłem jeszcze z dzieckiem na gimnastyce w poradni przy Fundacji, gdzie dwie panie (sprzątaczka i jedna z mamuś) mocno przyglądały się moim stopom (w poradni chodzi się we własnych klapkach lub jeśli ktoś ich nie przyniesie- w ochraniaczach na obuwie). Ja mam pomarańczowe klapki, rajstopy nie mają wzmocnień na palcach, a paznokcie mam pomalowane na ciemny miedziano-różowy kolor. Myślę, że następnym razem pójdę w spódnicy.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ostatnio też chodziłem w krótkich spodenkach i opalonych dwudziestkach np.po centrum,czy po factory w ursusie.Tylko kilka osób zwróciło uwagę,a tylko jeden facet troszeczkę zbyt nachalnie.Uważam że takie rajstopy mało widać,a ludzie są zbyt zabiegani by zwracać uwagę na takie szczegóły.Po drugie my obserwujemy(z tego co zauważyłem) nogi innych osób,ale uwierzcie-u innych to rzadkość .Co zabawne to to że pierwszy raz pozbyłem się całego owłosienia z nóg by jakoś to wyglądało,ale chyba było warto
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Wśród kobiet teraz wogóle nastała dziwna moda. Zakładają letnie zwiewne sukienki na cienkich ramiączkach w jasnych letnich kolorach a do tego czarne rajstopy 100 den, ewentualnie tak samo grube czarne leginsy do kostek. A dziś widziałem jeszcze bardziej ekstremalny przypadek - pani założyła pod sukienkę tego typu granatowe długie dżinsy
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie. My jesteśmy normalni a ty tchórzmusa pisze:Kurna, odważni jesteście.
Ja tam jak zwykle najczęściej na spacerkach z pieskiem. Przeważnie beżowe 15 ale zdarza się coraz częściej siwe 15. Te to juz są zauważalne i się czasem oglądają, ale i tak bardzo znikomy %. Reszta tak jakby w ogóle nie zauważała. Chyba juz zaczynają ludzie normalnie to traktować.
Z ciekawostek : kupowałem buty w CCC w sobote z moja panią. Było ciepło więc chodziliśmy w klapkach. Pani w sklepie dała mi skarpetki damskie cienkie do mierzenia
I tak sobie paradowałem w różnych butach pomiędzy ludzmi po sklepie w tych skarpetkach
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Właśnie tak się zastanawiałem co by było gdybym nie miał skarpetek i przyszedł mierzyć buty... chyba trzeba będzie spróbowaćkasior pisze: Z ciekawostek : kupowałem buty w CCC w sobote z moja panią. Było ciepło więc chodziliśmy w klapkach. Pani w sklepie dała mi skarpetki damskie cienkie do mierzenia
I tak sobie paradowałem w różnych butach pomiędzy ludzmi po sklepie w tych skarpetkach
To raczej standard w sklepach obuwniczych, sam nie raz otrzymałem taką propozycję.
[ Dodano: 2010-07-27, 17:57 ]
Od kilku dni mamy warunki sprzyjające (upały minęły) noszeniu rajstop, oczywiście do krótkich spodenek nie długich. Wczoraj chodziłem w cielistych 15den, dziś założyłem 8den, też cieliste.
[ Dodano: 2010-07-27, 17:57 ]
Od kilku dni mamy warunki sprzyjające (upały minęły) noszeniu rajstop, oczywiście do krótkich spodenek nie długich. Wczoraj chodziłem w cielistych 15den, dziś założyłem 8den, też cieliste.
-
- ModTeam
- Kontakt:
Nie, bo inne to byłoby afiszowanie się
A tak na poważnie to nie podobają mi się kolorowe cienkie rajstopy, no może po za czarnym, ale te z kolei nie pasują mi do reszty, jakoś mi się to nie podoba, cieliste są fajne, bo dzięki nim skóra wygląda jeszcze ładniej. W poniedziałek po depilacji miałem nogi w kropki, po założeniu cielistych rajstop nie było ich widać.
A tak na poważnie to nie podobają mi się kolorowe cienkie rajstopy, no może po za czarnym, ale te z kolei nie pasują mi do reszty, jakoś mi się to nie podoba, cieliste są fajne, bo dzięki nim skóra wygląda jeszcze ładniej. W poniedziałek po depilacji miałem nogi w kropki, po założeniu cielistych rajstop nie było ich widać.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam. mam pytanie, jeżeli ktoś wie jakie to są rajstopy to niech napisze :)
http://www.flickr.com/photos/35280650@N ... hotostream
Dzięki za odp
http://www.flickr.com/photos/35280650@N ... hotostream
Dzięki za odp
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam