Nowa moda
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
ludzie wydają się mieć swoje zdanie i właściwie one jest nieszkodliwe. każdy z ludzi spotkany pojedynczo nawet zatrzymany i zapytany, powiedział by że twoje rajstopy na rower mu nie przeszkadzają. cyrk zaczyna się tym większy im większa jest ilość ludzi. wtedy to każdy ma coś do powiedzenia, choćby żeby zabłysnąć przed resztą. ja trochę kręcę na rowerze i na przykład od początku tego sezonu do krótkich kolarskich spodenek zakładam czarne lub grafitowe leginsy (80). przy zginającej się nodze widać że prześwitują ale nawet jak wejdę do sklepu po jakąś wodę to nie budzi to zainteresowania - w sporcie widać uchodzi. w zimę pomykam wsiami i lasami z patykami ubierając się też inaczej - znowu mam wrażenie że w sporcie uchodzi. czyli że co, nie każdemu wolno? strasznie tanie myślenie.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
W Indonezji policja islamska wyłapuje kobiety chodzące w dżinsach i zmusza do ubrania długich spódnic. Polują zwłaszcza na te, które jeżdżą na rowerach i skuterach. Podobno spodnie są niemoralne.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 15:34 przez papa_smerf, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wcale ten strój nie jest perwersyjny. W podobnym stylu (tylko spdnie luźne) chodzę nie tylko po miescie ale i do pracy. Sąsiedzi widywali mnie w rajstopach pod całkiem krótkie spodnie i nadal mówią "dzieńdobry". Dzisiaj byłem w spodniach 3/4 i podkolanówkach 15 Den na zajęciach terapii grupowej syna. Do tego miałem pomalowane paznokcie i wszystkie dwie mamusie i obie rehabilitantki widziały i traktowały jakby to było najnormalniejsze na swiecie. Jedna z rehabilitantek w pierwszym momencie myślała, że mam gołe nogi, a oni nie lubią by po sali chodzić boso (buty zostawia sięprzed salą), ale jednak dopatrzyła się, że mam skarpetki i już było OK.krzyś pisze:...po mieście bym się chyba nie odważył. przynajmniej swoim...
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tak w związku z tematem cienkich podkolanówek to znacie modele, które mają delikatne ściągacze? Wszystkie, jakie do tej pory kupiłem, nawet jak pisało "nie ściskające" okropnie ściskają. Mam jedne, które mi żona podarowała, już używane, które są super. Niestety nie pamiętamy z jakiej firmy i jaki model.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
A próbowałeś podkolanówki z Biedronki ? Nazywają się Paolo Conti z napisem "wyprodukowano dla Biedronki" i wg mnie są OK. Jak kupowałem to były dwa rodzaje, mam te z większą ilością Dorlastanu, czyli 12%.papa_smerf pisze:Wszystkie, jakie do tej pory kupiłem, nawet jak pisało "nie ściskające" okropnie ściskają.
Tyle że kupowałem je w zeszłym roku, nie wiem czy nadal są w ofercie, a jeśli są to czy takie same. Bo kiedyś się naciąłem kupując rajstopy w jakimś markecie (chyba był to E.Leclerc) kupiłem właśnie takie "wyprodukowane dla .." były super, za kilka dni dokupiłem jeszcze kilka par też były ok. A za jakieś dwa miesiące znowu kupiłem kilka par i były to już zupełnie inne rajtki pomimo identycznego opakowania
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Chyba jednak regionalnie są różnicowane dostawy. Wszystkie, jakie kupiłem w Biedronce cisną jak diabli. Cała podkolanówka jest bardzo dobra, ale ściągacz ciśnie aż nadto.kasior pisze:Zgadza się. Te z biedronki nie cisną tak. czasem wrecz nawet spadają
Ostatnio kupiłem TIP z Reala, też piją, ale ściągacz mają szerszy niż zwykle, wręcz przy odsłonięciu brzydki. Jednak ten szeroki ściągacz, powoduje ucisk do zniesienia.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: