Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Wczoraj wieczorem miałem pojechać na rowerze na spotkanie z przyjaciółmi, ubrałem się więc w leginsy i krótkie spodenki (zestaw identyczny jak tu kiedyś foto zamieszczałem). Niestety deszcz zaczął padać, a nawet mała burza była, więc rower sobie odpuściłem, ale nie chciało mi się przebierać, więc poszedłem tak ubrany na spotkanie. Temperatura spadła do 13 stopni, więc ubiór okazał się w sam raz. Większość drogi co prawda przejechałem samochodem, ale do samochodu jak to w Warszawie bywa blisko nie miałem (jakieś 800 metrów), a że spotkanie w centrum, to i tam pod drzwiami nie zaparkowałem
Reakcji raczej nie zaobserwowałem, jedyne co, to pani do pana "o boże" ale właściwie to tylko wmawiam sobie, że to o mnie chodziło
Dziś rano było 15 stopni, ale jednak leginsy sobie odpuściłem, krótkie spodenki wystarczyły
Reakcji raczej nie zaobserwowałem, jedyne co, to pani do pana "o boże" ale właściwie to tylko wmawiam sobie, że to o mnie chodziło
Dziś rano było 15 stopni, ale jednak leginsy sobie odpuściłem, krótkie spodenki wystarczyły
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Radziu ma w sobie żar, który go od wewnatrz rozpala. A ja właśnie się zastanawiam, czy na dzisiejsze popołudnie (muszę syna odebrać z przedszkola, pójść z nim na plac zabaw a potem z drógim pojechać na rehabilitację) będą właściwe błękitne rajstopy 40DEN do tego czarne, krótkie spodnie i błękitna, jedwabna koszula z krótkimi rękawami.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Było supper, te rajstopy na prawdę są warte swojej ceny. Nastolatek było mało po drodze, natomiast wszystkie spotykane mamusie zachowywały się, jakby było przyjetą normą, że facet chodzi w rajstopach. Jak wracałem z synem z przedszkola dogoniła nas moja żona i stwierdziła, że "w tym ubraniu nieco nieciekawie wygladam".
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Chyba nie jest tak źle, skoro Was dogoniła i na dodaek szła z Wami. W innym przypadku zachowala by bezpieczną odległość i udawała, ze Was nie znabyczunio pisze:Jak wracałem z synem z przedszkola dogoniła nas moja żona i stwierdziła, że "w tym ubraniu nieco nieciekawie wygladam".
Ja na czarne 20 den do krótkich spodni chyba nigdy się nie odważę. Jestem na etapie jasny beż 15 den, tzn. prawie nie widzialne.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1657693,0, ... omosc.htmlpapa_smerf pisze:Nie chcę Cię straszyć, ale nie musi woda przelać się przez wał żeby zalało, wystarczy wał rozmiękczyć i rozerwać.
Pierwsza fotka u góry po lewej (ta która zapowiada filmik) - taki był poziom Wisły w szczytowym momencie i tak wygląda wał w mojej okolicy, to zdjęcie było wykonane w najbliższym miejscu od mojego domu.
http://uroda.wsukience.pl/pielegnacja/w ... rajstopach
Jak widać nie tylko faceci w upał chodzą w rajstopach
Postanowiłem dziś przetestować teorię, że w rajstopach chłodniej w upale. Testuję 20den cieliste. Już wiem, że w słońcu te rajstopy to koszmar. Test trwa nadal, o wyniku poinformuję później
Jak widać nie tylko faceci w upał chodzą w rajstopach
Postanowiłem dziś przetestować teorię, że w rajstopach chłodniej w upale. Testuję 20den cieliste. Już wiem, że w słońcu te rajstopy to koszmar. Test trwa nadal, o wyniku poinformuję później
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Załóż 100 DenRadziu pisze:Czego się nie robi w imię nauki
Dwie pary !
Sprawdź, czy jest dwa razy goręcej, czy 2 razy zimniej.
W imię nauki oczywiście!
Ostatnio zmieniony 15 cze 2010, 22:09 przez musa, łącznie zmieniany 1 raz.