Z życia wzięte

Tu będę przenoszone posty nie pasujące do reszty lub nie związane z tematem

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Z życia wzięte

Post autor: musa » 15 lut 2009, 18:21

Wczoraj była u nas sąsiadka (taka starsza pani, która jak już pisałem kupuje mi (np. z okazji imienin) rajstopy.
Piliśmy we trójkę (jeszcze żona) winko i rozmawialiśmy.
Siedzieliśmy razem na kanapie, ja w szortach i rajstopach koloru szarego. W pewnym momencie sąsiadka niechcący przejechała ręką po mojej nodze i powiedziała: słuchaj, masz bardzo szorstkie nogi, przyniosę ci jutro krem, to je posmarujesz i dojdą do siebie.
A ja jej mówię, przecież mam rajstopy na nogach. przejechała ręką jeszcze raz i mówi: Faktycznie nie zauważyłam. I na tym temat się zakończył.
Do czego zmierzam, otóż okazało się, że nawet szare rajstopy są mało widoczne.
Ostatnio też do ogrodu chodzę w coraz ciemniejszych odcieniach.
Radziu

Post autor: Radziu » 15 lut 2009, 18:33

Szare niewidoczne :?: A może ona niedowidząca, albo światła brakło :?: Jakoś wierzyć mi się nie chce, że można szare rajstopy pomylić z szorstką skórą.
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 15 lut 2009, 18:58

a może myslala ,że Musa jest nie z tego świata juz...... hihihihihih, może za duzo wypila i dlatego nie widziala - Musa a jaki to byl alkohol? :-D :-P :lol:
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 15 lut 2009, 20:27

Ona musa chyba na ciebie leci. Mnie sąsiadki nie głaskają po nogach :-(
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 15 lut 2009, 20:48

Ciekawe co na to żona ;-)
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 15 lut 2009, 21:32

Światło było, rajstopy są tak cienkie, że na nodze niespecjalnie się odznaczają. Ta sąsiadka jest w starszym wieku, więc na pewno nie leci na mnie :lol: a wzrok ma bardzo dobry.
Żonka jest od sąsiadki 2 razy młodsza, nie robiła problemu.

P.S. Dzisiaj zrobiłem porządek w rajstopach i po prostu przeraziłem się ile ich jest. Może to choroba?
Ja jednak traktuję to jak hobby. Jeden zbiera znaczki, drugi różne rajstopy. I przy okazji można je przetestować. :lol:

Co do alkoholu, to sąsiadka piła winko, a my w zasadzie wódeczkę. Tak mnie dzisiaj głowa bolała, że przyrzekłem sobie nigdy więcej nie wypić, ale pewnie kiedyś znów tak będzie. :flaszka :zdrowko

[ Dodano: 2009-02-15, 21:49 ]
Trochę z innej beczki. W piątek byłem z żonką na koncercie Limahla, Kim Wilde i Samanty Fox. (w Bydgoszczy).
Zapewne widzieliście ich występ w Sopocie. Otóż występuje tam gitarzysta, który ubrany jest w plisowaną sukienkę (Szkoci noszą tylko spódnice), tą samą co w Sopocie. Do tego miał wysokie kozaki, ale raczej męskie a włosy gdy grał z Limahlem zaplecione w warkocze, a jak z Kim Wilde, miał rozpuszczone, długie.
Na jego widok, przed koncertem dziewczyny bardziej szalały i wypowiadały pochlebne opinie, typu jaki super facet (mimo, że w sukience) niż o Limahlu.
Co o tym myślicie? Nowa Moda, co nie?
Radziu

Post autor: Radziu » 15 lut 2009, 23:10

musa pisze:Co do alkoholu, to sąsiadka piła winko, a my w zasadzie wódeczkę. Tak mnie dzisiaj głowa bolała, że przyrzekłem sobie nigdy więcej nie wypić, ale pewnie kiedyś znów tak będzie. :flaszka :zdrowko
Też czasami mam taki wstręt do alkoholu po ostrym przepiciu, ale to szybko mija :lol:
musa pisze:Co o tym myślicie? Nowa Moda, co nie?
No niewiem czy na tym forum uzyskasz potwierdzające odpowiedzi. Według mnie to nowa moda, ale i tak zaraz ktoś napisze, że to trans :lol:
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 16 lut 2009, 14:36

musa pisze:Na jego widok, przed koncertem dziewczyny bardziej szalały i wypowiadały pochlebne opinie, typu jaki super facet (mimo, że w sukience) niż o Limahlu.
Co o tym myślicie? Nowa Moda, co nie?
Może się mylę, ale pewnie większość z tych dziewczyn widząc zwykłego faceta na ulicy w sukience miałaby o nim całkiem inną opinie :-(
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 16 lut 2009, 20:45

To akurat z Wrocławia, dzień później, trochę słabo widać, ja nakręciłem zdecydowanie lepiej, ale nie dam rady wstawić w internet.

http://www.youtube.com/watch?v=Kme2aw_RFGI
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 lut 2009, 21:29

A miał ten gitarzysta ubrane rajstopy?
Obrazek
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 16 lut 2009, 21:45

Właśnie się przyglądałem, chyba nie, za jasne nogi miał, raczej wydepilowane. A buty miał wysokie na całej długości w jakieś klamry, tez nie do końca męskie. Natomiast Samanta Fox była w beżowych cienkich, błyszczących rajstopach, a Kim Wilde w grubych, z wypukłym wzorem. I teraz nasuwa się pytanie, komu było zimno lub komu za gorąco w nogi? :lol:

P.S. Była jeszcze na początki Wanda ( z zespołu Wanda i Banda), miała albo skórzane (lateksowe) obcisłe spodnie pod sukienką, albo takie lateksowe legginsy. (jeszcze cieplej) :mrgreen:
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 23 lut 2009, 22:16

musa pisze: P.S. Dzisiaj zrobiłem porządek w rajstopach i po prostu przeraziłem się ile ich jest.
Zawsze mogę ci trochę opróżnić szufladkę jak masz za dużo ;)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 24 lut 2009, 12:03

musa pisze:Piliśmy we trójkę (jeszcze żona) winko i rozmawialiśmy
Radziu pisze:A może ona niedowidząca, albo światła brakło
Z tanich win Musa miał tylko denaturat.
Oj dała by mi żona popalić, gdybym pozwolił by obca baba głaskała mnie po nogach!
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 06 maja 2010, 21:40

Dziś miałem dzień bez samochodu (serwis) i tak sobie rozmyślałem na przystanku i obserwowałem ludzi.
Moda jest taka, że każda, ale to każda kobieta musi miec torebkę, torbę, torebeczkę!
Stawiam piwo za każdą kobietę pokazaną mi bez torebki lub w ostateczności reklamówki.
Co do facetów to jest pół na pół. Mają jakieś plecaczki, torby na laptopa, ewentualnie reklamówki, ale połowa facetów nie ma NIC przy sobie.
A kobieta MUSI miec torebkę!
Chyba to juz mają w genach. :-D
Radziu

Post autor: Radziu » 06 maja 2010, 22:12

Bo w damskich ubraniach nie ma często kieszeni, a jak są to malutkie i ciężko coś w nich upchnąć.

W spodniach mam takie kieszenie z przodu że mieszczą mi się tylko klucze i kilka monet. Banknot po złożeniu na 4 też wejdzie, ale boje sie ze moze wypaść. Do tylnej mogę włożyć tylko kartę. W kurtce mam tylko 1 kieszeń do której mogę włożyć telefon, ale i tak częściowo mi wystaje.

Latem to już wogole kieszeni brak.

Więc jak to wszystko inaczej nosić?
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 06 maja 2010, 23:33

Też tak myślałem, ale w meskich teraz też są małe kieszenie. To raczej geny. :lol:
Radziu

Post autor: Radziu » 06 maja 2010, 23:38

w męskich przeważnie portfel można zmieścić, a i często komórkę z centertela :lol:
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 07 maja 2010, 00:49

Chłopaki. Nikt wam nie zabroni nosić torebki. Zresztą niektórzy mężczyźni noszą mini szaszetki zwane tez pedałkami.
dr.eklektyczny
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 07 maja 2010, 01:03

Pożyczyła mi kiedyś żona torebkę, bo nie mieścił mi się portfel i komórka w kieszeniach i pojechałem z nią do rodziców, to mama mnie przez tę torebkę prawie za drzwi wywaliła.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 07 maja 2010, 20:24

Nie chodzi mi o torebkę, czy saszetkę, ale o to, że żadna, ale to żadna bez niej nie wyjdzie.
Facet bez torby czy saszetki tak.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 07 maja 2010, 21:15

Ja bez torby nigdzie się nie ruszam - nie potrafię jej oddzielić od reszty ciała ;-) . Bez saszetek, torebek czy innych reklamówek jestem w stanie funkcjonować :-D
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Radziu

Post autor: Radziu » 07 maja 2010, 21:44

musa pisze:... ale o to, że żadna, ale to żadna bez niej nie wyjdzie.

Z czego to wynika to pisalem wyżej. Poza tym nie jest to prawda że żadna. Jedynie większość, napewno więcej kobiet z czymś chodzi niż facetów.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 07 maja 2010, 21:50

Powiedziałem, jak pokażecie mi w mieście kobietę bez torebki (nie na zdjęciu), to stawiam piwo. :zdrowko

Co więcej, kobieta nie przejdzie obojętnie (czytaj, musi się zatrzymać) przy sklepie z torebkami i obuwiem.
Za to odkrycie powinienem dostać Nobla. :mrgreen:

Ja nie mogę przejś obojętnie (czytaj, ale się nie zatrzymuję) obok sklepu czy stoiska z rajstopami, zawsze muszę spojrzeć. :mrgreen:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 07 maja 2010, 22:34

Ja nie mogę przejś obojętnie (czytaj, ale się nie zatrzymuję) obok sklepu czy stoiska z rajstopami, zawsze muszę spojrzeć. :mrgreen:
Nie tylko Ty :lol:
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 07 maja 2010, 22:48

musa pisze:Powiedziałem, jak pokażecie mi w mieście kobietę bez torebki (nie na zdjęciu), to stawiam piwo.
To weź skrzynkę piwa i wpadnij do mnie do pracy :lol:
ODPOWIEDZ