Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ciekawe, ale jeszcze mi koleżanka w pracy nic nie powiedziała ani nie zapytała, a wiem,ze doskonale widac w czym siedzę codziennie. Spodnie sie tak wysoko podciągają jak siedzę, a kolanówki też mam akurat bardzo opalone.
Poza tym jak wychodzę na fajke to spotykam sie z innymi paniami z innych biur i siedzimy na takiej ławeczce sobie i też jeszcze zadna mi sie nic nie zapytała pomimo tego, że widdzą, bo jak noge na noge założę to widać :)
Poza tym jak wychodzę na fajke to spotykam sie z innymi paniami z innych biur i siedzimy na takiej ławeczce sobie i też jeszcze zadna mi sie nic nie zapytała pomimo tego, że widdzą, bo jak noge na noge założę to widać :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja tak cały czas chodzę do pracy już od półtora roku. Jak siedzę to widać 15-20cm nogi, zakładam przeważnie czarne i grafitowe rajstopy/podkolanówki, ale bywały też beżowe, brązowe, granatowe.kasior pisze:Ciekawe, ale jeszcze mi koleżanka w pracy nic nie powiedziała ani nie zapytała, a wiem,ze doskonale widac w czym siedzę codziennie.
Teraz sobie siedzę w czarnych 15 den a takich nie sposób pomylić z męskim ubiorem.
Widuje mnie tak 5 kolegów z pokoju + kilkanaście osób które często u na bywają (dział IT, więc stale ktoś coś chce) i nikt mnie o nic nie zapytał.
-
- ModTeam
- Kontakt:
A masz przyjaciół wśród tych ludzi ? Czy zbierają się w grupki bez ciebie i się często chichrają?bodex pisze:Widuje mnie tak 5 kolegów z pokoju + kilkanaście osób które często u na bywają (dział IT, więc stale ktoś coś chce) i nikt mnie o nic nie zapytał
Problem nie w tym, że się pokazujemy bo to niektórzy już przemogli tylko w tym aby inni to traktowali neutralnie.
dr.eklektyczny
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Może nie określiłbym ich jako przyjaciół, ale dobrzy kumple. Nie zauważyłem żadnego chichrania po kątach.dr.pantyhose pisze:A masz przyjaciół wśród tych ludzi ? Czy zbierają się w grupki bez ciebie i się często chichrają?
Zresztą od czasu do czasu mamy wyjazd integracyjny, na którym (co chyba naturalne) alkohol leje się strumieniami, więc gdyby coś do mnie mieli, to w takich warunkach chyba bym się dowiedział
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Wczoraj kupiłem sobie grafitowe a właściwie siwe rajtki. Tak,zeby pasowały do jeansowych szortów. Dzisiaj byłem tak na dworzu. 80% ludzi patrzyło się na moje nogi. Niektórzy z niedowierzaniem tak jakby a jeden młody gostek ok 12 lat to aż się jeszcze odwracał jak go minąłem. Ale ogólnie fajnie. Cieszę się, ze się przemogłem i wyszedłem w widocznym kolorze rajstop.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Wczoraj byłem z córką na placu zabaw. Było 23 stopnie i lekko zachmurzone niebo. Ze zdumieniem odkryłem ze jestem jedyną osobą w krótkich spodenkach i krótkim rękawku. A wiele osób miało na sobie nawet kurtki. Nawet jedna kobieta była w kozakach. A jeszcze bardziej przerażający był ubiór dzieci. Chyba tylko moja córka nie miala czapki i kurtki. Co to sie porobiło, przecież latem często wcale nie jest cieplej a ludzie się tak nie ubierają.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
23 stopnie w kwietniu, gdy ziemia jest wyziebiona to nie te same 23 stopnie co we wrześniu, gdy wszystko jest wygrzane. Wczoraj ludzie chodzili jeszcze w kurtkach, ale dzisiaj widziałem już dziewczyny w samych bluzeczkach i pończochach pod spódniczkami.
A ja poszedłem złożyć PITa ubrany w krótkie jeansowe spodnie, czarne rajstopy 120 den, czarne body (w serek) i jeansową koszulę i jak po drodze przyświeciło słonko, to mi było za ciepło.
A ja poszedłem złożyć PITa ubrany w krótkie jeansowe spodnie, czarne rajstopy 120 den, czarne body (w serek) i jeansową koszulę i jak po drodze przyświeciło słonko, to mi było za ciepło.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja wczoraj byłem z żoną i starszym synem w Tesco. Ja, oczywiście, w ciemnych (feldgrau) rajstopach pod krótkimi spodniami. Kilka osób było conieco zdziwionych, ale ogólnie wrażenie pozytywne. Jednynie pewna pani w zaawansowanej ciąży tak się chichrała, że bałem się, by nie doszło do porodu. Ale facet, z którym była ją uspokoił.
Będę musiał podpytać syna sąsiada (około lekko po 20-tce) jak mnie tłumaczył przed kolegami (5-6 chłopaków w jego wieku), bo jak otwierałem bramę to mnie doleciał tylko głośno wypowiedziany sprzepek rozmowy "...w rajstopach!...".
Będę musiał podpytać syna sąsiada (około lekko po 20-tce) jak mnie tłumaczył przed kolegami (5-6 chłopaków w jego wieku), bo jak otwierałem bramę to mnie doleciał tylko głośno wypowiedziany sprzepek rozmowy "...w rajstopach!...".
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Młodszy jest jeszzce niczego nieświadomy, starszy nie widzi nic złego w tym, że tatuś nosi rajstopy. Jedynie o spódnicy mówi, że tatusiowie nie noszą, bo byli by mamusiami. Reakcji ludzi nie wiąże z wyglądem tatusia, podejżewam, że wogóle ich nie rejestruje.
Spytałem dzisiaj sąsiada, jak mnie tłumaczył przed kolegami (byłem akurat z synem na placu zabaw ubrany w grafitowe rajstopy pod krótkimi spodniami). Wyjaśnił mi, że któryś nie miał pewności, czy byłem w rajstopach. Dodał, że pytali, czy "jestem", odpowiedział im, że mam żonę i dzieci, więc zdecydowanie nie, a im jest obojętne w czym kto chodzi. Jednym słowem, jesli jestem heteryk i chodzę w damskich ciuchach jest OK, gdybym był najbardziej męskim gejem mialbym przechlapane. I jeszcze jedno. Widzę, że najbardziej reagują osoby, które same nie należą do "większości" społeczeństwa (kobieta ostrzyżona na jeża i ufarbowana na swiński blond, facet, z fioletowymi brwiami, dziewczyna cała w tatuażach i przezroczystej bluzce, facet, który brzuch wozi na taczce). Poprostu tolerancja po polsku.
Spytałem dzisiaj sąsiada, jak mnie tłumaczył przed kolegami (byłem akurat z synem na placu zabaw ubrany w grafitowe rajstopy pod krótkimi spodniami). Wyjaśnił mi, że któryś nie miał pewności, czy byłem w rajstopach. Dodał, że pytali, czy "jestem", odpowiedział im, że mam żonę i dzieci, więc zdecydowanie nie, a im jest obojętne w czym kto chodzi. Jednym słowem, jesli jestem heteryk i chodzę w damskich ciuchach jest OK, gdybym był najbardziej męskim gejem mialbym przechlapane. I jeszcze jedno. Widzę, że najbardziej reagują osoby, które same nie należą do "większości" społeczeństwa (kobieta ostrzyżona na jeża i ufarbowana na swiński blond, facet, z fioletowymi brwiami, dziewczyna cała w tatuażach i przezroczystej bluzce, facet, który brzuch wozi na taczce). Poprostu tolerancja po polsku.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
ci "odmieńcy" których wymieniłeś, po prostu chyba szukają ludzi nieco odbiegających od codziennej szarości, takich jakimi są sami. sam zresztą na widok faceta w rajtkach poczuł bym się bardziej lepiej niż gorzej.
co do dzieciaków miał bym jednak pewne obawy że zostaną wyklęte z grona przyjaciół bo mają dziwnego tate...
co do dzieciaków miał bym jednak pewne obawy że zostaną wyklęte z grona przyjaciół bo mają dziwnego tate...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: