Podejrzane zakupy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
W czasach komuny były w sprzedaży rajstopy z elastilu w 3 rozmiarach: mini, midi, maxi i w 2 rodzajach grubości tj. 40 i 60 den. Ale można było też wypatrzeć rajstopy bawełniane o dużym rozmiarze, jak i męskie rajstopy. Z tym że męskie były w sprzedaży w dość krótkim okresie. Mówię tu o latach 1975-1981.
No i była słynna reklama: "Od rana do wieczora tylko w rajstopach mini, midi, maxi".
No i była słynna reklama: "Od rana do wieczora tylko w rajstopach mini, midi, maxi".
Jasiek
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Chciałem ogłośic ze wkoncu sobie kupilem te rajstopki.. są to lekko błyszczące i cieniutkie.. na rozmiar tez trafiłem. nie wiem nic wiecej bo wyrzucilem opakowanie
w sklepie sie czulem strasznie, bylem czerwony itd.. to byl taki sklep jak biedronka.
kasjerka na mnie patrzyla na mnie jak na jakiegos geja.
potem jak wyszedlem ze sklepu to czulem sie jak by kazdy wiedzial ze je kupilem i bede je nosil. To bylo straszne
w sklepie sie czulem strasznie, bylem czerwony itd.. to byl taki sklep jak biedronka.
kasjerka na mnie patrzyla na mnie jak na jakiegos geja.
potem jak wyszedlem ze sklepu to czulem sie jak by kazdy wiedzial ze je kupilem i bede je nosil. To bylo straszne
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
najgorsze jest to ze wlasnie mi poszlo oczko prawie przez cale rajtki..
nawet sie ich nie nanosilem :(
nastepnym razem nie dam rady kupic, to na prawde trudne jest
nawet sie ich nie nanosilem :(
nastepnym razem nie dam rady kupic, to na prawde trudne jest
Wystarczy ze wejdziesz do sklepu tam gdzie na pewno nikt cie nie zna, wtedy szybko podejdziesz do kasy nie patrzac na nikogo i kupujeszlolek pisze:Gratuluje ja nie mam na tyle odwagi
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Chłopaki, trochę zimnej krwi. Jak nie kradniecie to ekspedientka się cieszy, bo w cenie jest jej płaca. Więcej nadrabia wasza wybujała wyobraźnia, niż tak wygląda rzeczywistość.
Jak się czują wasze mamy kupując wam męskie majtki, też mają wypieki i czują, ze cały świat je obserwuje bo są fetyszystkami, albo traswestytkami?
Czuja się normalnie, bo to co kupują to normalny towar, od którego sprzedaży zależy byt wielu osób.
Przestańcie sobie wmawiać, ze sprzedawczyni to Wasz wróg.
Jak się czują wasze mamy kupując wam męskie majtki, też mają wypieki i czują, ze cały świat je obserwuje bo są fetyszystkami, albo traswestytkami?
Czuja się normalnie, bo to co kupują to normalny towar, od którego sprzedaży zależy byt wielu osób.
Przestańcie sobie wmawiać, ze sprzedawczyni to Wasz wróg.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
okularami oczywiście...Radziu pisze:Albo powiedz że porwałeś koleżance i musisz jej odkupić
Ziomek, zakładam że bardziej sam patrzyłeś czy się patrzą niż patrzyli naprawdę. może jej uwagę przykuł widok spłoszonego chłopca z wielkimi oczami a nie rajstopy.
pisałeś że trafiłeś na rozmiar... opakowanie wywaliłeś, a spojrzałeś choć jaki to rozmiar czy następne też będą na chybił-trafił?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dajecie rady bez sensu.
Ja kupuję rajstopy i już, nie tłumaczę się po co.
Jak żona kupuje mi rajstopy, to zawsze do sprzedawczyń (w różnych sklepach) mówi, te kupuję dla kuzynki lub zwracając się do mnie: te kupię dla Kasi.
W końcu po ostatnim zakupie, powiedziałem, że bez sensu tak mówi bo normalnie to żadna klientka nie mówi dla kogo kupuje.
A to mówienie to właśnie jest dziwne.
Lekko się obraziła i powiedziała, że jak taki jestem "mądry" to następnym razem powie, że dla mnie.
Odpowiedziałem, że proszę bardzo, nawet nalegam.
Raz, że sprzedawczyni w to nie uwierzy i potraktuje to jak żart, a po drugie, będzie mi przyjemnie jak tak powie do sprzedawczyni.
Wracając do sedna, nawet kupując pierwszy raz nie tłumaczcie dlaczego kupujecie. Zresztą stare przysłowie mówi tylko winny się tłumaczy.
Przy okazji, często w Biedronie kupuję podpaski dla żony, bo ja robię tam zakupy. Czy mam tłumaczyć przy kasie dlaczego je kupuję ?
Odpowiedzcie sobie sami.
Ja kupuję rajstopy i już, nie tłumaczę się po co.
Jak żona kupuje mi rajstopy, to zawsze do sprzedawczyń (w różnych sklepach) mówi, te kupuję dla kuzynki lub zwracając się do mnie: te kupię dla Kasi.
W końcu po ostatnim zakupie, powiedziałem, że bez sensu tak mówi bo normalnie to żadna klientka nie mówi dla kogo kupuje.
A to mówienie to właśnie jest dziwne.
Lekko się obraziła i powiedziała, że jak taki jestem "mądry" to następnym razem powie, że dla mnie.
Odpowiedziałem, że proszę bardzo, nawet nalegam.
Raz, że sprzedawczyni w to nie uwierzy i potraktuje to jak żart, a po drugie, będzie mi przyjemnie jak tak powie do sprzedawczyni.
Wracając do sedna, nawet kupując pierwszy raz nie tłumaczcie dlaczego kupujecie. Zresztą stare przysłowie mówi tylko winny się tłumaczy.
Przy okazji, często w Biedronie kupuję podpaski dla żony, bo ja robię tam zakupy. Czy mam tłumaczyć przy kasie dlaczego je kupuję ?
Odpowiedzcie sobie sami.
Zgadzam się z tym w 100%musa pisze:Dajecie rady bez sensu[...]Wracając do sedna, nawet kupując pierwszy raz nie tłumaczcie dlaczego kupujecie. Zresztą stare przysłowie mówi tylko winny się tłumaczy..
I tak sprzedawczyni pomyśli, że kupujesz dla siebie, tak samo jak to jest z rajstopamimusa pisze:Przy okazji, często w Biedronie kupuję podpaski dla żony, bo ja robię tam zakupy. Czy mam tłumaczyć przy kasie dlaczego je kupuję ?
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: