faceci w rajstopach - siec
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Oglądając łyżwiarzy szybkich na olimpiadzie zauważyłem w wielu strojach kolorystyczne, albo nawet rzeczywiste odcięcie spodenek od nogawek, co wygląda jak kolarki założone na rajstopy. Nie miałem możliwości zobaczyć tego dłużej, ale jeden łyżwiarz miał wyraźnie czarne spodenki na pomarańczowych rajstopach.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie ma mowy, by wyszedł sobie w rajstopkach, kolarkach czy innym przypadkowym przyodziewku. Te kombinezony są tak kosmiczne, że pod nimi nie noszą nawet bielizny, bo mogłaby zmienić parametry opływu powietrza i spowodować stratę 0,001s.papa_smerf pisze:Oglądając łyżwiarzy szybkich na olimpiadzie [...] jeden łyżwiarz miał wyraźnie czarne spodenki na pomarańczowych rajstopach.
Za to jak jesteśmy przy strojach sportowców, to mialem wrażenie, jakby na MŚ w łyżwiarstwie figurowym któraś z zawodniczek miała stringi, co wydaje mi się nieprawdopodobne, bo pamietam, jak kilka(naście) lat temu sędziowie obcięli punkty dziewczynie (parze) za zbyt wysoko wyciete majtki (typu tanga) odbierając należny jej (im) tytuł mistrzowski. Dla przybliżenia podaję, że był to rok, gdy wśród solistek wygrała francuska Murzyneczka jadąc do Bolera Ravela.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
W tym roku w GB pojawiły się meskie gorsety, które wygladają zupełnie jak podkoszulka (taka w prążki na ramiaczkach).Radziu pisze:dla grubasów gorsety by się przydały :)
Na różnych bzdetach zarabia się. W Australii wymyslili slipy push-up watowane z przodu i podobno sprzedają się jak ciepłe bułeczki. Tylko kobiety protestują, że to oszustwo, a same zapominają, że one też noszą push-up'y, też mające na celu powiekszenie tego i owego i zwabienie płci przeciwnej, co jest identycznym oszustwem.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 13:46 przez byczunio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Być może już to widzieliście,ale chciałem to pokazać.To jest mniej więcej styl który preferuje http://www.flickr.com/photos/42810195@N02/ .Jeśli są kłopoty z otwarciem to sorry ale trochę się spieszę.
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- 555 den
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
myślę że jednak chodzi - wyobraź sobie "mocno dorosłą" kobietę ubraną jak dziewczynka z podstawówki... wiem że to zjawisko extremalne i takich nie powinno się brać pod uwagę, ale.... nie wyglądałoby to dobrze. W drugą stronę to samo - ubierz dziewczynkę do przedszkola jak babcię - efekt jeszcze gorszy. Styl stylem, ale musi pasować do wieku i powierzchowności osoby. Radzia natura obdarzyła "młodym" wyglądem, a tworząc własny styl tą młodość podkreśla i dobrze. Ale z wiekiem pewnie to się troszeczkę zmieni, tak jak zmieniamy się my wszyscy.polpon pisze:Danon tu nie chodzi o wiek
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.