Witam - bogdom

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
bogdom
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: bogdom » 18 lut 2010, 15:55

Witam wszystkich ! Tak czytam o noszeniu rajstop przez mężczyzn i tak sobie myślę, że przypominam sobie a mam teraz 61 lat, kiedy pokazały się pierwsze legginsy /damskie /prawdopodobnie były bawełniane to komentarze były takie tu cytuje: ale się opuściły majtki albo o ! pani w kalesonach, tak że ludzie nie tolerancyjni i złośliwi byli zawsze. Ja od małego byłem zwolennikiem noszenia rajstop bo myślę , że kalesony to chyba już historia. Noszę cienkie jak i grubsze rajstopy i jest mi bardzo wygodnie. Na pewno nie długo i mężczyźni będą chodzić oficjalnie w rajstopach i spodenkach bo przecież to jest normalny ubiór tak jak teraz np. krawat lub spodnie u kobiet. - Bardzo wszystkich zwolenników rajstop pozdrawiam -
Chciałem jeszcze dodać / nie wiem czy słyszeliście / że pokazały się w sprzedaży damskie kalesony , można to sprawdzić w google
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 18 lut 2010, 20:27

Pozwoliłem sobie Twój pierwszy post wydzielić do tematu w powitalni. Witam Cię na forum i zapraszam do aktywnej dyskusji. Jak widać jesteś już podobnie jak ja weteranem noszenia rajstop i zapewne masz wiele ciekawych rzeczy do opowiedzenia.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 18 lut 2010, 20:29

I słusznie, bo to raczej przywitanie i nie ma związku z tamtym wątkiem.

bogdom, Witaj :-)
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 18 lut 2010, 21:21

co do damskich kaleson to nie widziałem na google.pl przeszukałem na różne sposoby, no może w innym języku trzeba spróbować :-)
Miej wyjebane a będzie ci dane
Radziu

Post autor: Radziu » 18 lut 2010, 22:47

phmenpl, wystarczy po polsku, patrz: http://lmgtfy.com/?q=damskie+kalesony
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 18 lut 2010, 23:40

Bogdom - fajnie że się odezwałeś :-) witaj wśród swoich :zdrowko
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
bogdom
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: bogdom » 19 lut 2010, 15:24

Witam ! ale się dziwie że nie znalazłeś "damskie kalesony " na google te hasło bez problemu wychodzi w google . A rajstopy noszone przez mężczyzn co można przeczytać na różnych stronach internetowych stają się co raz popularniejsze szkoda że w praktyce jeszcze nie jest tak jak powinno t.z. chodzenie w rajstopach i spodenkach ale myślę, że to już nie długo nastąpi - pozdrawiam -
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 19 lut 2010, 17:06

No b słuchaj temat jest taki ze pisać to jedno a chodzić to drugie i tu w tym drugim jest problem dla niektórych.
Miej wyjebane a będzie ci dane
bogdom
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: bogdom » 20 lut 2010, 07:40

masz rację ja jeszcze nie widziałem w realu mężczyznę w rajstopach i spodenkach bo na zdjęciach tak i to jest właśnie tak jak napisałeś, że pisać to jedno a chodzić to drugie ale chyba to tak jest w Polsce bo podobno w Niemczech to wygodny strój na rower.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 20 lut 2010, 08:46

bogdom, a może musimy się baczniej rozglądać za rowerzystami, a nie rowerzystkami :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ