Witam - bogdom
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam wszystkich ! Tak czytam o noszeniu rajstop przez mężczyzn i tak sobie myślę, że przypominam sobie a mam teraz 61 lat, kiedy pokazały się pierwsze legginsy /damskie /prawdopodobnie były bawełniane to komentarze były takie tu cytuje: ale się opuściły majtki albo o ! pani w kalesonach, tak że ludzie nie tolerancyjni i złośliwi byli zawsze. Ja od małego byłem zwolennikiem noszenia rajstop bo myślę , że kalesony to chyba już historia. Noszę cienkie jak i grubsze rajstopy i jest mi bardzo wygodnie. Na pewno nie długo i mężczyźni będą chodzić oficjalnie w rajstopach i spodenkach bo przecież to jest normalny ubiór tak jak teraz np. krawat lub spodnie u kobiet. - Bardzo wszystkich zwolenników rajstop pozdrawiam -
Chciałem jeszcze dodać / nie wiem czy słyszeliście / że pokazały się w sprzedaży damskie kalesony , można to sprawdzić w google
Chciałem jeszcze dodać / nie wiem czy słyszeliście / że pokazały się w sprzedaży damskie kalesony , można to sprawdzić w google
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
phmenpl, wystarczy po polsku, patrz: http://lmgtfy.com/?q=damskie+kalesony
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam ! ale się dziwie że nie znalazłeś "damskie kalesony " na google te hasło bez problemu wychodzi w google . A rajstopy noszone przez mężczyzn co można przeczytać na różnych stronach internetowych stają się co raz popularniejsze szkoda że w praktyce jeszcze nie jest tak jak powinno t.z. chodzenie w rajstopach i spodenkach ale myślę, że to już nie długo nastąpi - pozdrawiam -
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: