Witam wszystkich - twardyboro

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
twardyboro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Witam wszystkich - twardyboro

Post autor: twardyboro » 11 lut 2010, 23:36

Witam wszystkich

Mam na imię Piotr mieszkam na podkarpaciu w okolicach Mielca. Z zamiłowania i wykształcenia jestem elektrykiem. Dziś mija dwa lata jak zarejestrowałem się na tym forum więc postanowiłem że nadszedł czas coś napisać - do tej pory byłem aktywnym czytelnikiem.

Pozdrawiam.
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 12 lut 2010, 08:19

To w to dwulecie jednokierunkowej znajomości tez Cię witam i liczę na to, że teraz już worek z Twoimi postami się rozwiąże. :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 15 lut 2010, 17:50

Witam i ja. Co od siebie moge dodać to długo czekałeś aby się przełamać i coś napisać ale niech już będzie. Fajnie ze jesteś wśród nas i bedziemy razem sie wymieniać myślami i poglądami, radami itp.

Pozdraiam
Miej wyjebane a będzie ci dane
twardyboro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: twardyboro » 19 lut 2010, 11:49

Nie wiem czy to kwestia przełamania się czy poprostu tego że jakoś mało udzielam się na forach internetowych. W każdym razie postaram się pisać jak najwięcej.
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
ODPOWIEDZ