Dlaczego rajstopy ??
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja mam dobre relacje z (niektórymi) kobietami i dyskutuję o tym, czy one powinny chodzić w spodniach i czy mi wolno nosić spódnicę, rajstopy. Od większości słyszę, że to mój wolny wybór w czym chcę chodzić (dobrze się czuję) oraz, że to barbarzyństwo zakazywać mi chodzenia w spódnicy czy rajstoach. Może do dyskusji wybieram odpowiednie kobiety???
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Moje doświadczenia są podobne.Radziu pisze:z doświadczenia wiem, że z kobietami można o tym rozmawiać normalnie. I jak normalnie o tym mówisz, bez wstydu, braku pewności siebie, śmiechu itp, to ich reakcje są zupełnie normalne. I prędzej tacy ludzie jak my zmienią podejście ludzi niż media.
Nie wiem w jakim stopniu by się zmieniła nasza sytuacja, gdyby Tv Trwam ogłosiło, że o Rydzyk nosi rajstopy.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dlaczego rajstopy ? A chociażby dlatego,że jeśli się kupi odpowiednie to można nawet i latem w nich chodzić.Kiedyś kupiłem trzy pary z bardzo cienkiej bawełny o rzadkim splocie.Jako że chodzę na ryby, kiedyś pewnego letniego poranka wybrałem się w takich rajstopach.Był dosyć zimny poranek dlatego postanowiłem założyć te rajstopy.Siedząc nad brzegiem rzeki czułem jak słońce bardzo szybko ogrzewa powietrze.Pomyślałem że pewnie trzeba będzie się rozbierać aby zdjąć rajstopy,ale nic z tego.Rajstopy są rewelacyjne,tego dnia było +26 st.Cały dzień tak chodziłem i ani przez chwilę nie było mi gorąco,nie czułem przegrzania,pocenia sie itp.Pod spodniami dało się odczuć przyjemny chłód,tak jak gdybym był na dworze w chłodny dzień.Czy zwróciliście uwagę na to co mają pod spodniami amerykańscy farmerzy i kowboje ?
Bawełna,i to ona powoduje że nawet w najgorsze upały nie odczuwa się wysokiej temperatury.
Bawełna,i to ona powoduje że nawet w najgorsze upały nie odczuwa się wysokiej temperatury.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ciekawe, bo mi przy takiej tempretaturze w samych długich spotniach jest już za gorąco.kamil pisze:..tego dnia było +26 st.Cały dzień tak chodziłem i ani przez chwilę nie było mi gorąco,nie czułem przegrzania,pocenia sie itp.Pod spodniami dało się odczuć przyjemny chłód,tak jak gdybym był na dworze w chłodny dzień....
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Są takie paradoksy. Np. w upalny dzień wkładamy czapkę z daszkiem lub kapelusz. Czy jest nam zimno, czy jednak wkładamy bo w kapeluszu upał tak nie dokucza? Tak samo jest z koszulką bawełnianą, bez niej człowiek bardziej się poci niż w niej.Radziu pisze:Ciekawe, bo mi przy takiej tempretaturze w samych długich spotniach jest już za gorąco.
Podobnie może być z rajstopami pod spodniami. Stworzona warstwa izolująca nie dopuszcza ciepła z nagrzanej wierzchniej warstwy spodni.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt: