Stringi
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
widzę że nie masz żadnych doświadczeń w temacie, a dyskutujesz jak stary wyga :) może skorzystaj z rady Radzia- kup dobre męskie stringi, przymierz, pochodż trochę i wtedy pogadamy. Dobre= coś z mikrofibry, właściwy rozmiar, nie za szeroki pasek z tyłu- za szeroki powoduje dyskomfort. Bardzo dobre robi niemiecka firma Olaf Benz, Manstore- takich to i panie nam mogą pozazdrościć :)kasior pisze:Nie wyobrażam sobie, żeby coś mi w d... wchodziło. Chyba nawet bym tego nie zniósł. Wolę normalne slipki.
Nie rozumiem też wypowiedzi żeby uzywać damskich- niby z jakiego powodu? nie sa dostosowane do męskiej budowy i cisną na klejnoty. Nie są też wcale fajniejsze...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie wiem czy mozna je nazwać wyłącznie damskimi, ale stringi bezszwowe Gatty nie są ani drogie (max 10zł) ani niczego nie uciskają. Mam męskie Atlantic za 25 zł i te Gatty mniej cisną, szybciej schną i są jak druga skóra. Sprawdź.Kornecken pisze:Nie rozumiem też wypowiedzi żeby uzywać damskich- niby z jakiego powodu? nie sa dostosowane do męskiej budowy i cisną na klejnoty. Nie są też wcale fajniejsze...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mam znajomego, który nie cierpi teatru. Z tego też powodu nigdy w nim nie był.
Nie wiem skąd taka niechęć do tego rodzaju bielizny, gdy np. zawodnicy amerykanskiego futbolu ubierają cos, co w żadnym wypadku wygodne nie jest. Jesli chodzi o mnie to bardziej mi przeszkadza gumka wżynająca sie pod pośladki niż taka sama gumka miedzy nimi.
Jeśli ktos wyobraża sobie, że noszę koronkowe mini stringi to jest w błędzie. Noszę sloggi i gattę bez najmniejszych elementow damskiego wzoru, można je nazwać jako sportowe. Nie latam w nich na wierzchu, a jedynie pod ubraniem i z całą stanowczością twierdzę, że dobrze dobrane stringi są wygodniejsze od slipów, a na pewno od zwałów materiału z jakich składają się bokserki.
Nie wiem skąd taka niechęć do tego rodzaju bielizny, gdy np. zawodnicy amerykanskiego futbolu ubierają cos, co w żadnym wypadku wygodne nie jest. Jesli chodzi o mnie to bardziej mi przeszkadza gumka wżynająca sie pod pośladki niż taka sama gumka miedzy nimi.
Jeśli ktos wyobraża sobie, że noszę koronkowe mini stringi to jest w błędzie. Noszę sloggi i gattę bez najmniejszych elementow damskiego wzoru, można je nazwać jako sportowe. Nie latam w nich na wierzchu, a jedynie pod ubraniem i z całą stanowczością twierdzę, że dobrze dobrane stringi są wygodniejsze od slipów, a na pewno od zwałów materiału z jakich składają się bokserki.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja próbowałem nosić stringi (po tym jak kilka osób z tego forum zachwalało), ale mi jednak jakoś nie pasuje ten pasek między pośladkami. Były to właśnie te "sportowe" Gatty z mikrofibry. Może rozmiar był źle dobrany ? Ale chyba nie, figi Gatty w tym samym rozmiarze "L" bardzo mi pasująpapa_smerf pisze:Mam znajomego, który nie cierpi teatru. Z tego też powodu nigdy w nim nie był.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja latałem sobie w nich na wierzchu po plaży i nikogo to nie ruszało, raz w męskich, innym razem nie i było cool.papa_smerf pisze:... Noszę sloggi i gattę bez najmniejszych elementow damskiego wzoru, można je nazwać jako sportowe. Nie latam w nich na wierzchu, a jedynie pod ubraniem ...
A takie czy inne majtasy - no cóż - jeden woli córkę - drugi matkę - de gustibus non disputantum (czy jakoś tak).
Ja kiedyś nie wyobrażałem sobie jak można tolerować ten paseczek w dupie - a dziś stringi wydają mi się najwygodniejszymi majtasami - przynajmniej na gorące dni.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Święte słowa. Z tym przeszkadzającym paskiem to kwestia paru dni. Później to już tylko komfort noszenia klejnotów, bo to właśnie stringi mają krój anatomiczny i gdy są wystarczająco uformowane lub rozciągliwe, aby stworzyć odpowiedni koszyczek to co sobie więcej życzyć?Danon pisze:Ja kiedyś nie wyobrażałem sobie jak można tolerować ten paseczek w dupie - a dziś stringi wydają mi się najwygodniejszymi majtasami - przynajmniej na gorące dni.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
nadmiar czasem nie jest zbędny?? :) ale wracając do tematu- zauważyłem że obecnie na allegro jest niezły wysyp męskich stringów, ciekawe czy coś porządnego... niegdyś były dość drogie, za to bardzo fajne Manstore i Olaf Benz.
Jeśli idzie o przyzwyczajenie- jak nadchodzą ciepłe dni muszę się od nowa przyzwyczajać, ale to kwestia max.2-3 dni, a potem jest ok.
Jeśli idzie o przyzwyczajenie- jak nadchodzą ciepłe dni muszę się od nowa przyzwyczajać, ale to kwestia max.2-3 dni, a potem jest ok.