xdress - co o tym sądzicie ??

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

xdress - co o tym sądzicie ??

Post autor: phmenpl » 30 lis 2009, 20:12

Witam serdecznie.

już jakiś czas temu widziałem linki do tej tematyki ale jakoś czekałem i czekałem.
Ale teraz przestaję czekać i zapodaję temat.

W serialach czy filmach zdarza się, że faceci aby udowodnić swoją męskość, zakładają damską bieliznę. W realu uzyskują ten sam efekt zakładając różową koszulkę. Mężczyźni, którzy są pewni swojej seksualności, nie mają problemu z kolorem różowym. Wręcz przeciwnie. Coraz częściej widzimy managerów na wysokich stanowiskach ubranych w różową koszulkę, a nawet w różowy krawat do kompletu. Czy mężczyźni posunęliby się jeszcze dalej?

Sklep Xdress.com proponuje koronkową, pastelową bieliznę dla panów. Typowo kobiecą, ale w męskim wydaniu.

A oto linki do tematów co są już poruszane na polskich stronach.

Trendz.pl

Wpadki.net

Fotka.pl

Grzenda.pl

Stylio.pl

Stylez.pl

Obrazek

Obrazek
Miej wyjebane a będzie ci dane
Radziu

Post autor: Radziu » 01 gru 2009, 07:07

Ten temat był już poruszany na forum.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 01 gru 2009, 08:01

Jak widać z komentarzy, paniom się to właściwie podoba. Kobieta lubi ładne ciuchy i jeśli tylko nie kieruje się zdaniem ludzi typu MW, to chętnie też swojego faceta ubierze w coś ładnego. Jak widać nie każda lubi patrzeć na mężczyznę ubranego w obwisłe szare gacie.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 01 gru 2009, 14:11

Tak czytam te komentarze i naprawdę ciężko znaleźć pozytywne.

Poza tym mi te gacie też się nie podobają.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 01 gru 2009, 14:33

co z mojej strony mogę teraz dodać to to że osobiście chciałbym mieć możliwość założenia takiej odzieży choć na próbę, w celu sprawdzenia jaka jest w nich wygoda i wogule. A poza tym to wiem bo już zaobserwowałem w sieci i na półkach sklepowych że podobną odzież ale damską można dostać w sklepach tylko że ona jest dla kobiet. O i nie pisze for men
Radziu

Post autor: Radziu » 01 gru 2009, 14:49

Jakiś czas temu widziałem kobietę której ze spodni wystawała szeroka guma od majtek, taka jak w męskich. A na tej gumce był napis: 'I <serce> men lingerie'
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 01 gru 2009, 16:03

No bo słuchaj jest takie mniemanie że facet założy damską rzecz to jest już wytykany a jak kobieta męską to już jest ok.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 01 gru 2009, 18:25

phmenpl pisze:facet założy damską rzecz to jest już wytykany a jak kobieta męską to już jest ok
Bo tak jest. Kobieta to słabe i omylne stworzenie i wiele należy jej wybaczać. Męzczyzna, podpora ludzkości ma być twardy jak diament, przejżysty jak ...diament i wogóle jak diament, a kobieta go obrobi jak brylant i owinie wkoło palca.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 02 gru 2009, 20:27

Moim zdaniem to nic innego jak strona stworzona tylko po to, żeby trochę zarobić na panach co lubią damska bieliznę itp. Panowie zadowoleni bo nie muszą konspiracyjnie kupować a kasa płynie. Żenada. nawet nie umieli porządnych fotomontaży zrobić.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 02 gru 2009, 21:37

Najważniejsze, że atakują klientów. To nie musi nam się podobać, nie tego chcemy, ale oni przesuwają granice tolerancji. Dzięki temu łatwiej będzie przeciętnym nas zaaprobować.

Te stroje są przesadnie upodobnione do damskich, wręcz damskie po korekcji szwów założone na chłopów. Jednak jak z pokazami przodujących projektantów mody, wyznacza to trendy (mam nadzieję), a wtedy coś lepszego, gustowniejszego i praktycznego dla nas się znajdzie. Czas aby i nam służyły materiały przeznaczone do tej pory dla pań. Delikatne, przyjemne, miłe i praktyczne.
Obrazek
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 02 gru 2009, 22:04

Może właśnie projektantom mody o to chodzi co do strojów że sa podobne do damskich a są dla nas :)
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 09 gru 2009, 23:23

papa_smerf pisze:Czas aby i nam służyły materiały przeznaczone do tej pory dla pań. Delikatne, przyjemne, miłe i praktyczne.
Materiały to może i tak ale na cholere facetowi pas do pończoch, stanik, gorset i halka??
Zdania nie zmienię. Żenada. odniesie tylko odwrotny skutek. Żeby było śmieszniej na ta strone trafiłem chyba ze 2 lata temu pierwszy raz i do tej pory się nic nie zmieniło.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 29 sty 2010, 12:51

kobiety raczej nie pozwolą nam facetom na zacieranie wyraźnej granicy między płcią piękną a brzydką. dokąd tylko będą mogły, będą ubierać nas w szare, porozciągane i gryzące kalesony, delikatniejsze materiały rezerwując dla siebie. ja osobiście koronkowej bielizny bym nie chciał, ale delikatnym i miłym w dotyku materiałom otwieram drzwi.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sty 2010, 16:33

Ale to głównie mężczyźni tworzą te materiały.
Obrazek
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 29 sty 2010, 18:32

krzyś pisze:kobiety raczej nie pozwolą nam facetom na zacieranie wyraźnej granicy między płcią piękną a brzydką. dokąd tylko będą mogły, będą ubierać nas w szare, porozciągane i gryzące kalesony, delikatniejsze materiały rezerwując dla siebie. ja osobiście koronkowej bielizny bym nie chciał, ale delikatnym i miłym w dotyku materiałom otwieram drzwi.
jesteś w błedzie- wole faceta ubranego w cos cool a niżeki z smieszne kalesony z krokiem w kolanach- wybaczcie panowie ale zawsze taki widok wzbudza we mnie rozbawienie
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 29 sty 2010, 20:04

Słuchaj magdo ja jestem tego zdania.
Akceptuję to co ty śadzisz na ten temat i nie mam ci za złe ale możesz wiedzieć i np. nauczyć się tolerancji dla 2 osoby. i nie wyśmiewać go z tego powodu ze nie nosi kaleson tylko Rajstopy
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sty 2010, 21:41

phmenpl pisze:Słuchaj magdo ja jestem tego zdania.
Akceptuję to co ty śadzisz na ten temat i nie mam ci za złe ale możesz wiedzieć i np. nauczyć się tolerancji dla 2 osoby. i nie wyśmiewać go z tego powodu ze nie nosi kaleson tylko Rajstopy
Ja Cię proszę, bardzo proszę. Przeczytaj każdy post na który odpowiadasz dwa razy. Właśnie Magda pisze, że śmieszy ją facet w obwisłych kalesonach, a panowie powinni nosić to co ładne i wygodne.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sty 2010, 21:51

Ale phman może chce też tolerancji dla wielbicieli kaleson ;-)
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 30 sty 2010, 19:33

Radziu dla mnie to ok chce ktoś chodzić w kalesonach niech chodzi. To jego sprawa jest w czym chodzi.Ja chodzę w rajstopach i jest wygodne.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 31 sty 2010, 11:08

magdo, nie twierdzę że każda kobieta jest pod tym kątem be. ty akurat wybiłaś się mocniej i sięgnęłaś poprzeczki tolerancji. ale na pewno masz jakieś koleżanki, znajome które raczej wolą swojego faceta w obwisłych kalesonach niż w damskich rajtkach.

i taka mała propozycja, zwracajcie (niektórzy) uwagę na stosy literówek jakie robicie bo nie dość że mają nas za pedałów to jeszcze analfabetów z nas zrobią ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 31 sty 2010, 12:28

krzyś pisze:i taka mała propozycja, zwracajcie (niektórzy) uwagę na stosy literówek jakie robicie bo nie dość że mają nas za pedałów to jeszcze analfabetów z nas zrobią ;-)
To niestety problem phmenpl'a, już apelowalem o przegladarkę z korekcją pisowni (najprostsza google chrome). Chyba mamy problem z chorobą z grupy "dys"
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 31 sty 2010, 12:30

krzyś, jak już zwracasz uwagę na pisownię, to weź pod uwagę, że imiona pisze się z dużej litery.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 02 lut 2010, 15:39

tak jest Panie Radosławie ;-)
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 02 lut 2010, 20:43

to ze omijam znaki diaktryczne to raczej nie przeszkadza
ja nie siegnełam poprzeczki tolerancji- dla mnie wa żny jest człowiek, to co soba prezentuje
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Radziu

Post autor: Radziu » 02 lut 2010, 22:36

Ładny offtop wyszedł. :pala
ODPOWIEDZ