xdress - co o tym sądzicie ??
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
xdress - co o tym sądzicie ??
Witam serdecznie.
już jakiś czas temu widziałem linki do tej tematyki ale jakoś czekałem i czekałem.
Ale teraz przestaję czekać i zapodaję temat.
W serialach czy filmach zdarza się, że faceci aby udowodnić swoją męskość, zakładają damską bieliznę. W realu uzyskują ten sam efekt zakładając różową koszulkę. Mężczyźni, którzy są pewni swojej seksualności, nie mają problemu z kolorem różowym. Wręcz przeciwnie. Coraz częściej widzimy managerów na wysokich stanowiskach ubranych w różową koszulkę, a nawet w różowy krawat do kompletu. Czy mężczyźni posunęliby się jeszcze dalej?
Sklep Xdress.com proponuje koronkową, pastelową bieliznę dla panów. Typowo kobiecą, ale w męskim wydaniu.
A oto linki do tematów co są już poruszane na polskich stronach.
Trendz.pl
Wpadki.net
Fotka.pl
Grzenda.pl
Stylio.pl
Stylez.pl
już jakiś czas temu widziałem linki do tej tematyki ale jakoś czekałem i czekałem.
Ale teraz przestaję czekać i zapodaję temat.
W serialach czy filmach zdarza się, że faceci aby udowodnić swoją męskość, zakładają damską bieliznę. W realu uzyskują ten sam efekt zakładając różową koszulkę. Mężczyźni, którzy są pewni swojej seksualności, nie mają problemu z kolorem różowym. Wręcz przeciwnie. Coraz częściej widzimy managerów na wysokich stanowiskach ubranych w różową koszulkę, a nawet w różowy krawat do kompletu. Czy mężczyźni posunęliby się jeszcze dalej?
Sklep Xdress.com proponuje koronkową, pastelową bieliznę dla panów. Typowo kobiecą, ale w męskim wydaniu.
A oto linki do tematów co są już poruszane na polskich stronach.
Trendz.pl
Wpadki.net
Fotka.pl
Grzenda.pl
Stylio.pl
Stylez.pl
Miej wyjebane a będzie ci dane
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
co z mojej strony mogę teraz dodać to to że osobiście chciałbym mieć możliwość założenia takiej odzieży choć na próbę, w celu sprawdzenia jaka jest w nich wygoda i wogule. A poza tym to wiem bo już zaobserwowałem w sieci i na półkach sklepowych że podobną odzież ale damską można dostać w sklepach tylko że ona jest dla kobiet. O i nie pisze for men
Miej wyjebane a będzie ci dane
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Bo tak jest. Kobieta to słabe i omylne stworzenie i wiele należy jej wybaczać. Męzczyzna, podpora ludzkości ma być twardy jak diament, przejżysty jak ...diament i wogóle jak diament, a kobieta go obrobi jak brylant i owinie wkoło palca.phmenpl pisze:facet założy damską rzecz to jest już wytykany a jak kobieta męską to już jest ok
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Najważniejsze, że atakują klientów. To nie musi nam się podobać, nie tego chcemy, ale oni przesuwają granice tolerancji. Dzięki temu łatwiej będzie przeciętnym nas zaaprobować.
Te stroje są przesadnie upodobnione do damskich, wręcz damskie po korekcji szwów założone na chłopów. Jednak jak z pokazami przodujących projektantów mody, wyznacza to trendy (mam nadzieję), a wtedy coś lepszego, gustowniejszego i praktycznego dla nas się znajdzie. Czas aby i nam służyły materiały przeznaczone do tej pory dla pań. Delikatne, przyjemne, miłe i praktyczne.
Te stroje są przesadnie upodobnione do damskich, wręcz damskie po korekcji szwów założone na chłopów. Jednak jak z pokazami przodujących projektantów mody, wyznacza to trendy (mam nadzieję), a wtedy coś lepszego, gustowniejszego i praktycznego dla nas się znajdzie. Czas aby i nam służyły materiały przeznaczone do tej pory dla pań. Delikatne, przyjemne, miłe i praktyczne.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Materiały to może i tak ale na cholere facetowi pas do pończoch, stanik, gorset i halka??papa_smerf pisze:Czas aby i nam służyły materiały przeznaczone do tej pory dla pań. Delikatne, przyjemne, miłe i praktyczne.
Zdania nie zmienię. Żenada. odniesie tylko odwrotny skutek. Żeby było śmieszniej na ta strone trafiłem chyba ze 2 lata temu pierwszy raz i do tej pory się nic nie zmieniło.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
kobiety raczej nie pozwolą nam facetom na zacieranie wyraźnej granicy między płcią piękną a brzydką. dokąd tylko będą mogły, będą ubierać nas w szare, porozciągane i gryzące kalesony, delikatniejsze materiały rezerwując dla siebie. ja osobiście koronkowej bielizny bym nie chciał, ale delikatnym i miłym w dotyku materiałom otwieram drzwi.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
jesteś w błedzie- wole faceta ubranego w cos cool a niżeki z smieszne kalesony z krokiem w kolanach- wybaczcie panowie ale zawsze taki widok wzbudza we mnie rozbawieniekrzyś pisze:kobiety raczej nie pozwolą nam facetom na zacieranie wyraźnej granicy między płcią piękną a brzydką. dokąd tylko będą mogły, będą ubierać nas w szare, porozciągane i gryzące kalesony, delikatniejsze materiały rezerwując dla siebie. ja osobiście koronkowej bielizny bym nie chciał, ale delikatnym i miłym w dotyku materiałom otwieram drzwi.
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja Cię proszę, bardzo proszę. Przeczytaj każdy post na który odpowiadasz dwa razy. Właśnie Magda pisze, że śmieszy ją facet w obwisłych kalesonach, a panowie powinni nosić to co ładne i wygodne.phmenpl pisze:Słuchaj magdo ja jestem tego zdania.
Akceptuję to co ty śadzisz na ten temat i nie mam ci za złe ale możesz wiedzieć i np. nauczyć się tolerancji dla 2 osoby. i nie wyśmiewać go z tego powodu ze nie nosi kaleson tylko Rajstopy
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
magdo, nie twierdzę że każda kobieta jest pod tym kątem be. ty akurat wybiłaś się mocniej i sięgnęłaś poprzeczki tolerancji. ale na pewno masz jakieś koleżanki, znajome które raczej wolą swojego faceta w obwisłych kalesonach niż w damskich rajtkach.
i taka mała propozycja, zwracajcie (niektórzy) uwagę na stosy literówek jakie robicie bo nie dość że mają nas za pedałów to jeszcze analfabetów z nas zrobią
i taka mała propozycja, zwracajcie (niektórzy) uwagę na stosy literówek jakie robicie bo nie dość że mają nas za pedałów to jeszcze analfabetów z nas zrobią
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To niestety problem phmenpl'a, już apelowalem o przegladarkę z korekcją pisowni (najprostsza google chrome). Chyba mamy problem z chorobą z grupy "dys"krzyś pisze:i taka mała propozycja, zwracajcie (niektórzy) uwagę na stosy literówek jakie robicie bo nie dość że mają nas za pedałów to jeszcze analfabetów z nas zrobią
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: