Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Dobrze, spytam brata, on jest z tych co żują pszczoły, będzie obiektywny.
A dokladnie przyglądając się obrazkom, mam wrażenie, że na oryginalnym zdjęciu model jest w samych slipach a rajstopy są domalowane w photoshopie.
A dokladnie przyglądając się obrazkom, mam wrażenie, że na oryginalnym zdjęciu model jest w samych slipach a rajstopy są domalowane w photoshopie.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2010, 18:37 przez byczunio, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Właśnie niedawno wróciłem od niego, znaczy się mojego brata. Pokazałem mu stronę firmy TIM i:
- stwierdził, że beznadziejny pomysł by faceci chodzili w rajstopach, bo bez sensu jest przyszywanie skarpetek do kaleson(ów), coś bredził o czasie zakładania czy noszenia rajstop i kaleson;
- opakowanie określił jako neutralne;
- bratowa stwierdziła, że rajstopy są niezdowe i nawet ona ich nie nosi, bo uciskają i źle wpływają na krążenie;
Więcej z nimi nie dyskutowałem, bo mój syn jużpiekł sięw kurtce (przyszedłem go zabrać), a dla nich ważniejsze było ogladanie Speedi Gonzalesa na YouTube, niż rozmowa o meskich rajstopach
- stwierdził, że beznadziejny pomysł by faceci chodzili w rajstopach, bo bez sensu jest przyszywanie skarpetek do kaleson(ów), coś bredził o czasie zakładania czy noszenia rajstop i kaleson;
- opakowanie określił jako neutralne;
- bratowa stwierdziła, że rajstopy są niezdowe i nawet ona ich nie nosi, bo uciskają i źle wpływają na krążenie;
Więcej z nimi nie dyskutowałem, bo mój syn jużpiekł sięw kurtce (przyszedłem go zabrać), a dla nich ważniejsze było ogladanie Speedi Gonzalesa na YouTube, niż rozmowa o meskich rajstopach
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie trzeba projektować- wystarczy ,ze każdy zajmie się soba , partnerki nie bedą wybrzydzać- panowie powinni na niektóre gatunki, wzory spodni- może wtedy sie zmieni-
Zaczynacie wysoko- projekty, producenci? a czym mają sie różnić te męskie od damskich-opakowaniem?
Zaczynacie wysoko- projekty, producenci? a czym mają sie różnić te męskie od damskich-opakowaniem?
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
To jest bardzo dobry pomysł !!!!Danon pisze:Proponuję po raz kolejny: jeśli ktoś ma jakieś umiejętności graficzne - samemu zaprojektować opakowanie rajstop męskich, następnie powielić je w iluś tam egzemplarzach i sprzedawać same opakowanie np na allegro. Jeśli komuś potrzebne jest opakowanie żeby móc oficjalnie nosić rajtki - zapłaci bez ryzyka co w nim dostanie .
Ja osobiście popieram
[ Dodano: 2010-01-25, 20:06 ]
Co do radzia i jego propozycji rajstop. Dla mnie też one moga być męskie. Jaki to producent i gdzie kupić można ??
Miej wyjebane a będzie ci dane
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Z tym projektem jest pewien problem. Żeby był jasny i chwytliwy i spełniał wymogi Radzia, musi zawierać zdjęcie. Problem w przystojnym modelu i rajstopach, które opakowanie ma zawierać. Sam rysunek nie wystarczy, bo tacy ludzie jak np. ja, lubią wiedzieć od razu jak to co jest w środku wygląda.
Ja dalej uważam, że wzorcem wszystkiego jest woman, który zrównuje prawa kobiet i mężczyzn do tego ubioru. Fakt, że masujące lecznicze rajstopy dla mężczyzn muszą mieć inny rodzaj klina od do tej pory znajdującego się w rajstopach damskich, ale nie widzę problemu w tym, by męskie rajstopy z takim klinem były niewygodne dla kobiet.
Wzorując się na znanych nam rajstopach męskich Ares, można klin męski z przodu w takim samym stopniu wszyć do tyłu i mamy rajstopy unisex.
Rozporki i podwójny szew do samego pasa są niepotrzebne, bo i tak nikt z tego nie korzysta i z tego samego powodu nigdy nie kupię polskich rajstop Lida.
Ja dalej uważam, że wzorcem wszystkiego jest woman, który zrównuje prawa kobiet i mężczyzn do tego ubioru. Fakt, że masujące lecznicze rajstopy dla mężczyzn muszą mieć inny rodzaj klina od do tej pory znajdującego się w rajstopach damskich, ale nie widzę problemu w tym, by męskie rajstopy z takim klinem były niewygodne dla kobiet.
Wzorując się na znanych nam rajstopach męskich Ares, można klin męski z przodu w takim samym stopniu wszyć do tyłu i mamy rajstopy unisex.
Rozporki i podwójny szew do samego pasa są niepotrzebne, bo i tak nikt z tego nie korzysta i z tego samego powodu nigdy nie kupię polskich rajstop Lida.
Producent to chyba Gatta, niestety modelu nie pamiętam.phmenpl pisze:Co do radzia i jego propozycji rajstop. Dla mnie też one moga być męskie. Jaki to producent i gdzie kupić można ??
Moje zdanie jest takie samo.papa_smerf pisze:Ja dalej uważam, że wzorcem wszystkiego jest woman, który zrównuje prawa kobiet i mężczyzn do tego ubioru.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Madziu, domyślam się, że nigdy nie będzie Ci dane spróbować męskich rajstop Aries. Trochę drogie dla kobiety. Ja jednak namówiłem moją malżonkę na założenie moich. Otóż stwierdziła, że różnicy nie ma, leżą tak samo jak damskie, a klin który ma nie uciskać klejnotów w jej przypadku nie rozciąga się. To oczywiście było niezauważalne.
Tak więc rajstopy tej firmy mogą być pakowane w opakowanie z napisem nie unisex, a rajstopy zdrowotne.
Dzisiaj widziałem na allegro getry dla chłopców (czyli rajtuzy bez stóp) na wzrost 154 cm z wyraźnym zaznaczeniem w opisie "bez rozporka", ale ze wzorem dla chłopca. To potwierdza trend do zacierania różnicy kroju i materiału, a jedynie wyróżniającej kolorystyce i wzorkom. Dla dorosłych wzorki już nie są takie ważne.
Tak więc rajstopy tej firmy mogą być pakowane w opakowanie z napisem nie unisex, a rajstopy zdrowotne.
Dzisiaj widziałem na allegro getry dla chłopców (czyli rajtuzy bez stóp) na wzrost 154 cm z wyraźnym zaznaczeniem w opisie "bez rozporka", ale ze wzorem dla chłopca. To potwierdza trend do zacierania różnicy kroju i materiału, a jedynie wyróżniającej kolorystyce i wzorkom. Dla dorosłych wzorki już nie są takie ważne.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Mogę, ale te linki z Allegro krótko żyją. Dawniej aukcja była widoczna trzy miesiące po zakończeniu, a teraz to tylko miesiąc.
http://www.allegro.pl/item887459273_sup ... 4_kb2.html
http://www.allegro.pl/item887459273_sup ... 4_kb2.html
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: