Kto się ostatnio dowiedział ???
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Tomas_23
- Się Rozkręca
- Kontakt:
U mnie było tak ! Pojechałem do dziewczyny autem. I w sumie ciepło się nie ubrałem bo stwierdziłem że jak jadę samochodem to nie zmarznę. Tak po godzinie dziewczyna zaproponowała żebyśmy poszli na sanki. A jej na to że nie jestem ciepło ubrany żeby po śniegu śmigać. I tu mnie nagle moja Monika zaskoczyła. Cytuję "Kurtkę masz ciepłą to tylko pod te twoje spodnie jakieś rajstopy ci dam i możesz iść" Tylko nie udawaj zaskoczonego bo wiem że rajtki nosisz. Na moje pytanie skąd. Odpowiedziała że parę razy widziała jak mi się spodnie podwinęły i przez skarpetkę też było widać. I w sumie nie widzi w tym nic dziwnego bo to dobrze że dbam żeby mi ciepło było. Byłem na tyle pozytywnie zaskoczony że powiedziałem coś w stylu "to jak widziałaś to czemu nic się nie pytałaś itp" Bo nie chciałam się zawstydzać bo jeszcze byś pomyślał że ciekawska jestem czy coś" A tak nadarzyła się okazja to postanowiłam cię mile zaskoczyć. Ok zakładaj i śmigamy na górkę. I tak to było więc nie ma co się wstydzić itp bo wiele dziewczyn uważa rajstopy u faceta za normalną rzecz. A w sumie fajnie się składa bo ja noszę 3 i moja dziewczyna też :) I tak razem śmigaliśmy w rajtkach 100 Den firmy Gabriella bo takowe mi podarowała :)
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
No to musiałeś przeżyć chwilę szczęścia w tym momencie. To podobne do tego co ja przeżyłem, tylko moja do czasu gdy dala mi swoje nie wiedziała, że noszę.
Też uważam, że większość kobiet nie ma nic przeciw temu, tym bardziej, że zależy im by ich "Misiaczki" były zdrowe.
To co z tym sie nie godzą, to nie kobiety, tylko samce w skórze kobiety.
Nieco inaczej ma się sprawa z noszeniem na wierzchu w znanym otoczeniu, ale to trzeba zrozumieć, że maja prawo się buntować.
Tomas_23, tak więc gratuluję Ci oficjalnej wsypy i życzę innym takiego przypadku.
Też uważam, że większość kobiet nie ma nic przeciw temu, tym bardziej, że zależy im by ich "Misiaczki" były zdrowe.
To co z tym sie nie godzą, to nie kobiety, tylko samce w skórze kobiety.
Nieco inaczej ma się sprawa z noszeniem na wierzchu w znanym otoczeniu, ale to trzeba zrozumieć, że maja prawo się buntować.
Tomas_23, tak więc gratuluję Ci oficjalnej wsypy i życzę innym takiego przypadku.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja w tym miejscu opowiem rzecz zupełnie przeciwną. W sobotę idąc do pracy wszedłem do swojego ulubionego sklepiku z rajstopami i boday'ami, o czym wspominałem w wątku zawartość szuflady. Był bardzo mały ruch, więc miałem czas na pozagadywanie pani w sklepie. Nastepna klientka zjawiła siędopiero po pół godziny rozmowy. No i pani sklepowa mówiła mi, że próbowała swojego męża ubrać na narty w body z golfem. Nie dał się namówić. Podobno nawet zaniosła mu jedno do domu, by chociaż przymierzył. Pani sklepowa relacjonowała, że nawet nie spróbował dać się przekonać. Tłumaczyła mu, że jest z golfem, nie ma żadnych koronek, więc nie widać co to jest i, że nikt nawet nie pomysli, że to body, a jemu bedzie ciepło w plecy. Według jej relacji odpowiadał, że "nie, bo nie". Że nie przymierzy, bo jak okaże się dobre, to będzie kazała mu je nosić. Na moje pytanie, czy jej mąż nosi chociaż rajstopy pani odpowiedziała, że absolutnie nie, z lekką pogardą w głosie dodała, że tylko i wyłącznie kalesony.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Papo, znam ten typ ortodoksyjnych mężczyzn (np mój brat), dla których pewne elementy przyodziewku są przypisane do danej płci i nic tego nie zmieni, nawet, jesli historycznie pochodzą z garderoby płci przeciwnej. Na Twoje pytanie odpowiedzą "ale ja nie jestem zapaśnikiem". Ta postawa dotyczy zresztą nie tylko ubrań. Wyobrażasz sobie kogoś, kto obecnie teksty pisze w Chi-writer'ze pod DOSem, "bo Windows jest dla mientczaków"?
Ale generalizując, kobiety są bardziej otwarte na nowe trendy i pragmatyczne od zatwardziałych w swoich poglądach facetów.
Ale generalizując, kobiety są bardziej otwarte na nowe trendy i pragmatyczne od zatwardziałych w swoich poglądach facetów.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Notepad windowsowy to może nie bo nie koloruje kodu ale Notepad ++ jak najbardziej. Używam go na co dzień do zmian w kodach strony.Radziu pisze:a znam takiego co strony internetowe pisze w notepad.exe
Ja bez pszczół nie mogę. Smaruje najpierw myszkę miodem, a potem jak juz one sobie usiądą niezłą grupką to łapię myszkę i zabieram się do pracy :lololbyczunio pisze:Nie, ale za to os używam jako spinaczy do papieru.Radziu pisze:A pszczoły żujesz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
a na nogach klapki czy bambosze? Bo jak klapki, to raczej widać, że podkolanówki cienkie, a jak bambosze, to nic pewnikiem nie widać.
A ja przecież kiedyś pisałem, że w pewnym klasztorze widziałem zakonnika w czarnych, rajstopkowych skarpetkach, w których poleciały oczka założonych do sandałów więc chyba koścół aż tak bardzo nie potępia nowej mody.
A ja przecież kiedyś pisałem, że w pewnym klasztorze widziałem zakonnika w czarnych, rajstopkowych skarpetkach, w których poleciały oczka założonych do sandałów więc chyba koścół aż tak bardzo nie potępia nowej mody.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: