Jeansy z przetarciami/rozdarciami a rajstopy pod spodem
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Jeansy z przetarciami/rozdarciami a rajstopy pod spodem
Witajcie!
Od dość dawna popularne są jeansy z przetarciami i rozdarciami wykonanymi fabrycznie, dla nadania znoszonego wyglądu. Przez te przetarcia prześwituje skóra na nogach, i wydaje mi się że jest to fajny patent do połączenia z rajstopami pod spodem.
Pomysł nie jest mój, jakiś czas temu przeczytałem o nim na angielskojęzycznym forum o rajstopach dla panów- i wzbudził tam spore zainteresowanie. Może i tu było... ale co o tym sądzicie- połączenie przetartych niebieskich jeansów z np. czarnymi kryjącymi rajstopami pod spodem, prześwitującymi przez otwory?
Od dość dawna popularne są jeansy z przetarciami i rozdarciami wykonanymi fabrycznie, dla nadania znoszonego wyglądu. Przez te przetarcia prześwituje skóra na nogach, i wydaje mi się że jest to fajny patent do połączenia z rajstopami pod spodem.
Pomysł nie jest mój, jakiś czas temu przeczytałem o nim na angielskojęzycznym forum o rajstopach dla panów- i wzbudził tam spore zainteresowanie. Może i tu było... ale co o tym sądzicie- połączenie przetartych niebieskich jeansów z np. czarnymi kryjącymi rajstopami pod spodem, prześwitującymi przez otwory?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
jak najbardziej występuje wersja podarta w wydaniu męskim :) dzisiaj widziałem np. jeansy firm Zara i jakieś ze sklepu New Yorker. W każdym z tych sklepów było parę modeli... a i jeszcze w House widziałem. Tak że nie jest to jakiś ewenement.
Radziu: idź na całość- fajnie by wyglądały czerwone rajstopy pod czarnymi albo ciemnym indygo :)
Radziu: idź na całość- fajnie by wyglądały czerwone rajstopy pod czarnymi albo ciemnym indygo :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Phmenpl- to zależy od indywidualnego odczucia temperatury. Są morsy i są zmarzluchy :) cały czas jest temperatura 6-10 stopni (Warszawa) i dla mnie tez jest za ciepło na rajstopy (i do tego kryjące) pod spodnie. Kurtkę noszę cienką, zwykle rozpiętą, a i tak się dzisiaj nieźle w tramwajach i metrze zgrzałem.
Dokladnie tak jest jak piszesz. Ja chodze w tshircie, na to mam bluzę, kurtkę biorę ze sobą, na dłuższych odcinkach się przydaje. W autobusie, tramwaju, czy metrze jest zbędna, tak samo na krótkich odcinkach przy przesiadkach. Jak jeżdżę samochodem, to kurtkę trzymam w samochodzie, a odcinki z domu na parking, z samochodu do pracy, sklepu itp da się pokonać bez kurtki i tymbardziej rajstop.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Z czarnymi już próbowałem, wygląda OK, czerwone może kiedyś kupię, chociaż nie przepadam za tym kolorem. A zdjęcia całości mam sprzed roku, kiedy spodnie były mniej zniszczone, czyli dziury bardziej przesłonięte nitkami, napewno mam rajtki pod nimi, bo pamiętam, że było wtedy bardzo zimno. Conajmniej -10.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Kwestia gustu i mody :) niemniej nie chodzi tu o rozdarcie na tyłku, tylko udach/łydkach/kolanach. I raczej przetarcia, a nie takie prawdziwe solidne rozdarcia, po których można snuć domysły że przełaziłeś przez płot a na d... wisiał ci uczepiony solidny doberman...byczunio pisze:osobiście, to poprzedzieranych jeansów używam tylko jako spodni roboczych.
Mam jedne takie, co mają rozdarcie pod tyłkiem prawie od szwu do szwu. Niektórzy mogą uznać to za sexy, ale ja w nich na miasto bym nie wyszedł.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt: