Czy zakładacie skarpety na rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
ja ostatnio chodziłem po domu w skarpetkach rajstopowych elastycznych jak było za ciepło na rajstopy. teraz zamierzam kupić sobie gatta fay i w nich będę często chodził bo z daleka będą wyglądać jak czarne skarpetki :) a takto zależy w sumie od temperatury czy mam normalne skarpetki na rajstopach, bo takto wole bez skarpet ;]
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
byłem dzisiaj w swoim sklepie i nie miała kobitka takich skarpetek kupiłem tylko zwykłe cieliste cienkie z częścią palcową z lycry, a chciałbym bez tej części muszę więc jeszcze poszukać, ale chyba zakupie te skarpetki z microfibry i jakieś cienkie na allegro... a skarpetki rajstopkowe jak dla mnie na teraz są super :)
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
skarpetki zakladam na rajstopki tylko wtedy gdy ide do znajomych co nie wiedza o tym ze chodze w rajstopkach oraz w zimie gdzie wiem ze bede musial spedzic caly dzien na dworze.
poza tym kiedy na poczatku studiow zawsze zakladalem dopiero w polowie stwierdzilem a po co mam zakladac. teraz nawet chce zeby ludzie zauwazyli gdy wchodze po schodach ze mam cos innego niz skarpetki. troche podniecajace
poza tym kiedy na poczatku studiow zawsze zakladalem dopiero w polowie stwierdzilem a po co mam zakladac. teraz nawet chce zeby ludzie zauwazyli gdy wchodze po schodach ze mam cos innego niz skarpetki. troche podniecajace
depilujcie nogi i noscie rajstopki :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- angelus
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Jeśli chodzi o stopy i grzanie, że tak powiem to wielu osobom marzną zimą. Może to też m.in. zależeć od słabo ocieplanych butów.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2011, 10:04 przez MusicManiac, łącznie zmieniany 1 raz.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Nie wiem jak inni, ale ja w zimie to stopy hartuję i nie jest mi w nie zimno.
A jak to wygląda? Po prostu jadę sobie w odludne miejsce (jakiś lasek albo szczere pole) ściągam buty i skarpety i wio na śnieg, pochodzić sobie boso. A że popalam sobie czasem to tak stoję sobie w śniegu i zapalę jednego albo dwa czasem. A potem zawijka do domu.
Ma to dla mnie dwie dobre strony, jedna to taka, że nie marzną mi stopy a druga taka, że raczej nic się mnie nie ima w zimie, żadne przeziębienia ani grypy.
A jak to wygląda? Po prostu jadę sobie w odludne miejsce (jakiś lasek albo szczere pole) ściągam buty i skarpety i wio na śnieg, pochodzić sobie boso. A że popalam sobie czasem to tak stoję sobie w śniegu i zapalę jednego albo dwa czasem. A potem zawijka do domu.
Ma to dla mnie dwie dobre strony, jedna to taka, że nie marzną mi stopy a druga taka, że raczej nic się mnie nie ima w zimie, żadne przeziębienia ani grypy.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
babka opowiadała mi że w okresie wojennym co wieczór, przed snem, robili z rodzeństwem rundę po śniegu (boso oczywiście). po takiej rundzie prosto pod pierzynę... i chodzili zdrowi.
ale to jedno. druga sprawa: panowie może zaczniecie wreszcie czytać swoje wypociny przed naciśnięciem "wyślij"? te zdania są na poziomie 2 klasy podstawówki...
ale to jedno. druga sprawa: panowie może zaczniecie wreszcie czytać swoje wypociny przed naciśnięciem "wyślij"? te zdania są na poziomie 2 klasy podstawówki...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: