Golenie - Depilacja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jestem noga z angielskiego i nie umiem dokładnie zrozumieć instrukcji obsługi. Nie wiem dlaczego jedne włosy płoną podczas naświetlania, a inne nie. Przy jednych czuje się ukłucie, a przy innych nie itd.
O efektach trudno mówić, chociaż mam wrażenie, że jest ich coraz mniej. Jednak pewne będzie jak całkiem znikną. Na razie to czasochłonne zajęcie, wymaga dobrego wzroku i nie zawsze można trafić we włosa, bo oczy ma się tylko z przodu
O efektach trudno mówić, chociaż mam wrażenie, że jest ich coraz mniej. Jednak pewne będzie jak całkiem znikną. Na razie to czasochłonne zajęcie, wymaga dobrego wzroku i nie zawsze można trafić we włosa, bo oczy ma się tylko z przodu
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
Znalazłem stronkę www.veet.pl gdzie mamy wybór rozmaitych kremów i innych cudownych środków służących do depilacji pod prysznic. Czy ktoś z Państwa miał z tym do czynienia? A jeśli tak tak proszę podzielić się ze mną wiedzą.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Było o tym już pisane, poszukaj sobieDanielSz pisze:Znalazłem stronkę www.veet.pl gdzie mamy wybór rozmaitych kremów i innych cudownych środków służących do depilacji pod prysznic. Czy ktoś z Państwa miał z tym do czynienia? A jeśli tak tak proszę podzielić się ze mną wiedzą.
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
czyli jednak mam sobie sprawić depilator. A co byście powiedzieli na przykład na kremy pod prysznic veet
[ Dodano: 2009-09-20, 02:19 ]
[ Dodano: 2009-09-20, 02:19 ]
A co to jest za krem czy to aby nie jest Tanita który gdzieś tam kiedyś widziałem za 16 zeta?phmenpl pisze:ja zakupiłem na allegro krem do depilacji dla mężczyzn i jestem zadowolony.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
W dziale: Jak powiedzieć... toczy się dyskusja o depilacji. Może przeniesiemy ją tu?
Chciałem powiedzieć, że w lecie, widziałem wielu facetów w krótkich spodniach z wydepilowanymi nogami. Byli oni w różnym wieku. Do mających obawy, powiem, że nikt nie zwracał na nich uwagi. Moje panie (mama, żona, córka) nawet nie zauważyły, że ogoliłem sobie nogi, a przeważnie chodziłem w krótkich spodniach.
Pamowie, nie ma się czego bać !
Chciałem powiedzieć, że w lecie, widziałem wielu facetów w krótkich spodniach z wydepilowanymi nogami. Byli oni w różnym wieku. Do mających obawy, powiem, że nikt nie zwracał na nich uwagi. Moje panie (mama, żona, córka) nawet nie zauważyły, że ogoliłem sobie nogi, a przeważnie chodziłem w krótkich spodniach.
Pamowie, nie ma się czego bać !
Tomek
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Chetnie, ale podaj linka do tego tematu.tom49 pisze:W dziale: Jak powiedzieć... toczy się dyskusja o depilacji. Może przeniesiemy ją tu?
Tak to prawda, ja też widziałem facetów z "łysymi" nogami. Raz to nawet całą galerię na promie z Danii do Niemiec. Oglądałem to i zastanawiałem się, czy wydepilowani, czy naturalnie bez zarostu na nogach. Było ich tak dużo (kilkunastu), że zacząłem się zastanawiać, czy właśnie obrośnięci nie są w odwrocie.tom49 pisze:Chciałem powiedzieć, że w lecie, widziałem wielu facetów w krótkich spodniach z wydepilowanymi nogami. Byli oni w różnym wieku.
Jeśli chodzi o narodowość, to nie byli Polacy (ja akurat miałem długie spodnie ).
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Kurcze, u mnie problem się zawsze powtarza, niezależnie od stosowanej metody - wrastanie włosków Różnica tylko taka, że przy depilatorze wrasta 9 na 10, a przy cukrze w tej chwili około połowa...
Możecie coś na to polecić? Codzienne szorowanie skóry szorstką gąbką trochę pomaga, ale jest to taki pół-środek, bo trzeba się szorować długo i dokładnie...
Możecie coś na to polecić? Codzienne szorowanie skóry szorstką gąbką trochę pomaga, ale jest to taki pół-środek, bo trzeba się szorować długo i dokładnie...
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
To szoruj czymś bardziej konkretnym, np pumeksem. Mi obecnie praktycznie przestały wrastać, ale kiedyś miałem z tym problemy więc co 2-3 dni pumeksem przejechałem i było OK.carin pisze:Codzienne szorowanie skóry szorstką gąbką trochę pomaga, ale jest to taki pół-środek, bo trzeba się szorować długo i dokładnie.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: