Oto ja - G. Niedzielny
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Oto ja - G. Niedzielny
Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się na forum już dość dawno temu, lecz nie było jakoś okazji napisać niczego o sobie.
Nadszedł jednak dzień gdy wypada coś tu o sobie skrobnąć.
Jestem mężczyzną (lat dokładnie między 30 a 40) temat rajstop znany jest mi od dość dawna - pewnie dlatego, że noszenie wynalazku pt. kalesony było czymś niewyobrażalnie nieprzyjemnym, a że zimy kiedyś były zimniejsze jedynym zastępstwem były damskie rajstopy i tak zostało do dnia dzisiejszego.
Jednak rok temu, gdy wiadomy temat zacząłem zgłębiać w internecie (jeszcze nie na tym forum) rozpoczął się drugi etap tej historii - czyli już nie tylko zima, a także wiosna, lato, jesień - czyli właściwie cały rok.
Ubolewam nad końcem lata bo raczej ciężko będzie tak sobie pochodzić,
a taki był mój ubiór od początku wakacji do dnia dzisiejszego.
Że tak powiem "gdzieś" miałem to jak inni widzę to co mam na nogach (wiem pewnie na zdjęciu mało widać lecz latem preferuję 15 Den w kolorze naturalnym), choć muszę stwierdzić, że jakoś natarczywie nikt nie spoglądał na moje nogi - chyba bardziej zwracali uwagę na brak owłosienia niż na rajstopy.
Tyle na dziś.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Kujawy górą
Zarejestrowałem się na forum już dość dawno temu, lecz nie było jakoś okazji napisać niczego o sobie.
Nadszedł jednak dzień gdy wypada coś tu o sobie skrobnąć.
Jestem mężczyzną (lat dokładnie między 30 a 40) temat rajstop znany jest mi od dość dawna - pewnie dlatego, że noszenie wynalazku pt. kalesony było czymś niewyobrażalnie nieprzyjemnym, a że zimy kiedyś były zimniejsze jedynym zastępstwem były damskie rajstopy i tak zostało do dnia dzisiejszego.
Jednak rok temu, gdy wiadomy temat zacząłem zgłębiać w internecie (jeszcze nie na tym forum) rozpoczął się drugi etap tej historii - czyli już nie tylko zima, a także wiosna, lato, jesień - czyli właściwie cały rok.
Ubolewam nad końcem lata bo raczej ciężko będzie tak sobie pochodzić,
a taki był mój ubiór od początku wakacji do dnia dzisiejszego.
Że tak powiem "gdzieś" miałem to jak inni widzę to co mam na nogach (wiem pewnie na zdjęciu mało widać lecz latem preferuję 15 Den w kolorze naturalnym), choć muszę stwierdzić, że jakoś natarczywie nikt nie spoglądał na moje nogi - chyba bardziej zwracali uwagę na brak owłosienia niż na rajstopy.
Tyle na dziś.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Kujawy górą
Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 22:06 przez G. Niedzielny, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam
Rzeczywiście, na fotkach nic nie widać, ale i tak gratuluję odwagi - w realu, na pewno czasami da się zauważyć rajstopy na nogach. Tak mi przyszło do głowy, że być może rzeczywiście więcej uwagi niż rajstopy przykuwają ogolone nogi chociaż z drugiej strony - nie ma wyjścia, gdyby założyć rajstopy i nie ogolić nóg, dopiero wszyscy by się patrzyli
Jeszcze raz witam i zapraszam do dyskusji
Rzeczywiście, na fotkach nic nie widać, ale i tak gratuluję odwagi - w realu, na pewno czasami da się zauważyć rajstopy na nogach. Tak mi przyszło do głowy, że być może rzeczywiście więcej uwagi niż rajstopy przykuwają ogolone nogi chociaż z drugiej strony - nie ma wyjścia, gdyby założyć rajstopy i nie ogolić nóg, dopiero wszyscy by się patrzyli
Jeszcze raz witam i zapraszam do dyskusji
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
G. Niedzielny, zapomniałem dodać, że też podziwiam Twoją odwagę, ale z drugiej strony, na widok mężczyzny w rajstopach i krótkich spodniach na ulicy, też bym nie reagował jakoś agresywnie. Myślę, że chłodniejsze dni będą nam sprzyjać, rajstopy w końcu zapewniają jakoś komfort termiczny a ich założenie ma logiczne uzasadnienie.
Tomek
Re: Oto ja - G. Niedzielny
Witaj
No napewno trochę trudniej, ale w sezonie jesienno zimowym tez możnaG. Niedzielny pisze:Ubolewam nad końcem lata bo raczej ciężko będzie tak sobie pochodzić
Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że ogolone nogi prawie wogóle nie zwracają uwagi, rajstopy nawet te niewidoczne dają efekt większej gładkości skóry i może to właśnie przyciąga wzrok.G. Niedzielny pisze: chyba bardziej zwracali uwagę na brak owłosienia niż na rajstopy.