Rajstopy dziecięce

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 11 sie 2009, 00:56

Na Górnym Śląsku: niebieski dla dziewczynek a różowy dla chłopców. To tu całkiem normalne.
Ja nie patrzyłem na modę tylko ubierałem synowi rajstopy tak długo jak chciał w nich chodzić, no i skończyło się na 1-szej klasie podstawówki.
Jasiek
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 12 sie 2009, 00:49

takie docinki - wiesz jak to jest w rodzenstwie :) nie chodzi konkretnie o ten temat tylko ogolnie zawsze sie brat z siostra itd. kloci :) w dziecinstwie szczegolnie.

A gdzie ma tak chodzic twoim zdaniem Rajteki co?
Radziu

Post autor: Radziu » 23 sie 2009, 19:36

W przedszkolu czasami widuję chłopców w rajstopach (bez spodni), czasami mają szorty + rajstopy.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 26 sie 2009, 17:35

Radziu pisze:W przedszkolu czasami widuję chłopców w rajstopach (bez spodni), czasami mają szorty + rajstopy.
Słuchaj wiesz sam że w przedszkolu to nikogo nie ździwi że dziecko może i ma rajstopy na sobie(mówię o chłopcach), ale widzisz sam. Jak dorosły facet ma na sobie to u niektórych widzę ździwienie jeszcze.
Ale nie u wszystkich :->
Radziu

Post autor: Radziu » 26 sie 2009, 17:42

Ale tu wlasnie nowa o dzieciach. Niestety czasami dzieci sa tak wychowywane ze zle reagują. Jeszcze gorzej rodzice.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 26 sie 2009, 20:53

Ja nigdy nie spotkałem rodzica wytykającego jakiemuś dziecku, że nosi rajstopy. Więc skąd to się bierze wśród dzieci?
Obrazek
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 27 sie 2009, 01:20

Dorośli nie wytykają, ale rówieśnicy już tak. Dzieciaki bez rajstop czują się bardziej "dorosłe" albo lepsze?
Radziu

Post autor: Radziu » 27 sie 2009, 12:38

Ja niestety sie spotkałem z taka sytuacją, gdzie ojciec mowi synowi 4 letniemu ze chłopcy nie noszą rajstop. Matka kupila mu wiec rajstopy z rozporkiem zeby bylo bardziej męsko. A moja córka wlasnie w przedszkolu dowiedziała sie ze rajstopy sa tylko dla dziewczynek, pomimo ze w jej przeszkolu chłopcy tez noszą.

Po za tym kiedys na jakimś forum byla dyskusja na temat rajstop u dzieci i wiele osób bylo przeciwna rajstopom u chłopców. Byly nawet głosy ze od tego syn moze zostać pedałem!
ODPOWIEDZ