Co o nas piszą.

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 mar 2008, 16:14

Nylonomania jest potężnym forum i ilość wejść pozycjonuje ją wysoko w wyszukiwarkach, ale nasze forum powoli rośnie i z czasem też będzie wyżej, więc łatwiej je będzie znaleźć.
Obrazek
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 17 mar 2008, 09:04

Koledzy, póki co proponuję trzymać się tematu. Sprawy trans, jeśli interesują większą grupę użytkowników proponuję kontynuować w dziale na każdy temat.

http://nowamoda.webd.pl/viewtopic.php?t=151
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 15 sie 2009, 12:23

To chyba napisała żona jednego z nas...
http://forum.polki.pl/showthread.php?t=13474
Tomek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 15 sie 2009, 22:16

tom49 pisze:To chyba napisała żona jednego z nas...
a ja uważam że to albo napisał (niepotrzebnie) ktoś z nas, albo ta pani tak naprawdę w życiu nie miała żadnych problemów. Ciekawe że rejstruje się na forum, po to tylko żeby napisać że jej chłop chce nosić rajtki, spódnice i co tam jeszcze. A może by tak czy ją kocha, jakim jest mężem, ojcem, ile zarabia, jak dba o rodzinę i inne takie. Sory - znam wiele kobiet które zgodziłyby się żeby ich facet publicznie nosił majtki, halki i dowolne elementy garderoby damskiej - bo to mniejszy wstyd niż znajdowanie go pijanego i zesikanego, mniej boli niż razy zadane przez niego, jest niczym w stosunku do piekła jakie im zgotował. A mimo to nie szukają rady w necie co mają zrobić. Dla mnie i temat i wypowiedzi w nim przynajmniej infantylne.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 16 sie 2009, 16:42

Dla mnie jest zastanawiające dlaczego ona pisze wprost : "Jak z nim walczyć?", a nie szuka porady żeby zrozumieć dlaczego on to robi. Czy naprawdę tak trudno takim ludziom siąść sobie po obiedzie przy kawce i po prostu na całkowitym luzie rozmawiać o wszystkich bieżących sprawach? Jestem w związku ponad 20 lat i naprawdę takie rozmowy po obiadku są wspaniałe.
Jasiek
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 sie 2009, 19:59

Anaa82 napisała
Szczerze mówiąc, ja nie weszłabym z nim do łóżka... Chyba dostałabym obrzydzenia.
Biedna istotka nie rozumie, że jak on z nią chce iść do łóżka to dalej jest samcem. Biedny jest on, bo ona go nie chce, za czysty, za schludny, ona chce takiego brudnego w brudnych kalesonach.

Nie odpowiedziałem na tamtym forum, bo już mam doświadczenia z pchaniem kija we wrogie środowisko. Podano tam link do naszego forum. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Nasze małżonki tego problemu nie mają i chwała im za mądrość.
Obrazek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 17 sie 2009, 00:30

Papciu - zzauważ że tam wypowiadają się "mężatki" z dość małym stażem małżeńskim - jeszcze wszystko przed nimi :-)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 17 sie 2009, 20:16

Dla mnie to jest prowokacja i zwrócenie uwagi na taka modę. Sugeruje to zdanie "jak z nim walczyc" a zaraz po nim " czy moze lepiej zaakceptować" . Na innych forach roi sie od tematów w taki sposób rozpoczętych tylko po to,żeby wyniuchać nastawienie, po czym jak jest negatywne to wątek cichnie. I tutaj też pewnie tak będzie.
Radziu

Post autor: Radziu » 23 sie 2009, 19:48

Już kiedyś była taka sytuacja na jakimś forum, że jeden z "nas" wypowiadał się na forum jako własna żona. To wygląda bardzo podobnie.
Awatar użytkownika
chłopak11
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: chłopak11 » 05 paź 2009, 20:19

mam 38 lat i maze o tym aby muc wyjsc w rajstopach i spodenkach tylko boje sie niemiłych komentazy ze strony facetów i kobiet bo to opływa o brak tolerancji i zrozumienia z obu stron nie wiem co w tym jest złego ze facet lubi niosic rajstopy i to ze sie tak nas dyskryminuje przez kobiety i facetów napiszcie prosze jak to jest i czemu tak jest pozdrawia chłopak noszący rajstopy od 13 roku zycia
Radziu

Post autor: Radziu » 05 paź 2009, 20:28

Chcieć to móc. Takie rzeczy piszą osoby które nigdy nie spróbowały, a bariery budują we własnej głowie.

PS. pisz we właściwych wątkach.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 26 lis 2009, 17:42

no tak, opisy nie ciekawe. ale myślę że rozwala je zazdrość że facet w rajtkach, dobrze ubrany, pachnący, po manikiur (nie wiem jak to się pisze :oops: ) + odżywka na paznokciach, zajmie ich miejsce. miejsce płci pięknej :mrgreen: . są tego świadome, więc ubierają nas, facetów w szare, porozciągane kalesraki w których porozciągane kolana nie pozwalają obejrzeć palców u nóg, skarpety frote - najlepiej też szare - i flanelową koszulę... bronią się jak mogą :mrgreen: . to tyle jeśli chodzi o odwet... pozdrawiam k.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 26 lis 2009, 22:23

Jak przeczytałem twój post to mi przed oczami Ferdek Kiepski stanął :lol:
ODPOWIEDZ