Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Magdo- masz rację. Jak zobaczyłem te opakowanie rajstop, to jakoś od razu mi się pomyslało że w środku musi być straszna chała...
Mnie by cieszyły męskie rajstopy w sklepach- ale w jakiejś sensownej jakości i wyborze... zresztą, dr. pantyhose pisze cos o baletnicach i rąbkach spódnicy- to pewnie znaczy że nie ma co się rozwodzić nad tym produktem :)
Mnie by cieszyły męskie rajstopy w sklepach- ale w jakiejś sensownej jakości i wyborze... zresztą, dr. pantyhose pisze cos o baletnicach i rąbkach spódnicy- to pewnie znaczy że nie ma co się rozwodzić nad tym produktem :)
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
i jak testy? co tam w środku było? i gdzie to mozna kupić?dr.pantyhose pisze:Kilka dni temu chodząc po sklepach z zona znaleźliśmy coś takiego. [url=http://images41.fotosik.pl/116/c1e390f16de8ce4bmed.jpg]Obrazek[/URL]
Oczywiście zakupiłem w celach eksperymentu (żona też nie została z pustymi rękami i wyszła ze sklepu z wyrobami pończoszniczymi)
[url=http://images44.fotosik.pl/120/226264b96dcf20a0med.jpg]Obrazek[/URL]
Za jakiś czas opowiem co i jak po testach.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
I to w polskich sklepach widziałeś czy za granicą ?
C testy pewnie wypadły znakomicie
Zapraszam na mój blog
http://menwmini.blogspot.com/
C testy pewnie wypadły znakomicie
Zapraszam na mój blog
http://menwmini.blogspot.com/
Miej wyjebane a będzie ci dane
Ten sklep był zagranicą jeszcze ich nie otworzyłem ale zaraz to zrobie i wypróbuję. Gdy zamieściłem zdjęcia to odpowiedzią były słowa kryryki za obrazek na opakowaniu. Wrzuciłem je więc do szuflady i tak leżą do dziś zwłaszcza, ze to 40 DEN i są za ciepłe.
A ciekawe co chcielibyście na obrazku męskich rajstop ? Prosze o jakieś propozycję.
Bo przeważnie na opakowaniach bielizny są męscy i wysportowani modele. A mnie mężczyznę nie kreci oglądanie innego mężczyzny. Dochodze do wniosku, że na opakowaniu męskich rajstop może być kobieta. Fajnie rozwiązała to firma Leeve. Na jednej stronie mężczyzna a na drugiej kobieta.
Mogła by być jeszcze para. Obydwoje w rajstopach.
Idę przetestować rajstopy.
A ciekawe co chcielibyście na obrazku męskich rajstop ? Prosze o jakieś propozycję.
Bo przeważnie na opakowaniach bielizny są męscy i wysportowani modele. A mnie mężczyznę nie kreci oglądanie innego mężczyzny. Dochodze do wniosku, że na opakowaniu męskich rajstop może być kobieta. Fajnie rozwiązała to firma Leeve. Na jednej stronie mężczyzna a na drugiej kobieta.
Mogła by być jeszcze para. Obydwoje w rajstopach.
Idę przetestować rajstopy.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Tak sobie skakałem ze strony na stronę.. az znalazłem tą:
http://www.ela-moravia.cz/sortiment-vypis.php?druh=503
Jestto kolejny czeski producent rajstop, mający w ofercie rajstopy męskie- 3 rodzaje różniące się grubością oraz składem. Teraz zastanawiam sie czy warto nabyć i jak... moze wysyłają do PL?
http://www.ela-moravia.cz/sortiment-vypis.php?druh=503
Jestto kolejny czeski producent rajstop, mający w ofercie rajstopy męskie- 3 rodzaje różniące się grubością oraz składem. Teraz zastanawiam sie czy warto nabyć i jak... moze wysyłają do PL?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
oczywiście że jest sens chpćby po to żeby więcej było takich produktów- większy pobyt to i większa podaż - ale rozumiem że to forum dotyczy noszenia damskich ubrań z czego rajstopy są tylko częścią... może należałoby zmienić nazwę forum z rajstopy jako moda unisex na figi/spodnice/body/leginsy jao moda unisex? wchodząc na to forum myslalem ze odtyczy ono jedynie rajstop ale sie pomylilem- szkoda ze nie w kolko sa tu tylko te same osoby i zawsze polecaja figi gatty- niewiadomo czemu, jakby nie bylo meskiej bielizny bezszwowej, równiez stringow, ktore na pewno sa wygodniejsze od damskich bo zawieraja wieksze wytloczenie z przodu
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Wiesz i chwalisz, więc wskaż.piot-rek pisze:wchodząc na to forum myslalem ze odtyczy ono jedynie rajstop ale sie pomylilem- szkoda ze nie w kolko sa tu tylko te same osoby i zawsze polecaja figi gatty- niewiadomo czemu, jakby nie bylo meskiej bielizny bezszwowej, równiez stringow, ktore na pewno sa wygodniejsze od damskich bo zawieraja wieksze wytloczenie z przodu
Swoją drogą to forum towarzyskie, a w towarzystwie nie rozmawia się na wyłącznie jeden temat. Masz trzy wyjścia:
- zabierać głos tylko w tematach o rajstopach
- zabierać głos w różnych tematach
- opuścić to towarzystwo i poszukać lepszego.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Co za dziwne pytanie. Zależy nam na propagowanie nowej mody- w tym na tym aby mężczyźni nosili rajstopy.. a ty podajesz w wątpliwość sens zamawiania- co jest niejako sygnałem dla producenta że jego produkt ma zbyt, jest potrzebny? Nie każdy mężczyzna nabędzie damskie rajstopy, zauważ... 99,9% mężczyzn kupi produkt oznaczony jako męski. Pojawią się w ogólnej sprzedaży męskie rajstopy- to większy ogół to zauważy, zainteresuje się i może zacznie używać, jeśli się przekona do zalet. Ale czemu ja to tłumaczę? Sam powinieneś to dostrzegać, a nie podawać w wątpliwość sens...Radziu pisze:Oznaczone, że do użytku na rower, motor i narty Tylko czy jest sens zamawiać
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
to dotyczy dokładnie tego o czym przed chwilą pisałem- gdyby to forum było dla facetów którzy lubią tylko rajstopy to oczywistym byłoby stwierdzenie, iż jest sens kupna takich rajstop, ale w przypadku gdy nosi się praktycznie wszystkie damskie rzeczy to faktycznie sensu kupna męskich rajstop nie ma żadnego... tylko wtedy forum powinno być inaczej nazwane albo powinno być faktycznie klubem wzajemnych adoratorówKornecken pisze:Co za dziwne pytanie. Zależy nam na propagowanie nowej mody- w tym na tym aby mężczyźni nosili rajstopy.. a ty podajesz w wątpliwość sens zamawiania- co jest niejako sygnałem dla producenta że jego produkt ma zbyt, jest potrzebny? Nie każdy mężczyzna nabędzie damskie rajstopy, zauważ... 99,9% mężczyzn kupi produkt oznaczony jako męski. Pojawią się w ogólnej sprzedaży męskie rajstopy- to większy ogół to zauważy, zainteresuje się i może zacznie używać, jeśli się przekona do zalet. Ale czemu ja to tłumaczę? Sam powinieneś to dostrzegać, a nie podawać w wątpliwość sens...Radziu pisze:Oznaczone, że do użytku na rower, motor i narty Tylko czy jest sens zamawiać
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
mebli nie przestawiam ale o ile jestem w dobrych stosunkach wskażę co w mojej ocenie jest nie tak - czyli to samo co zrobiłem wyżej w grzecznej formie ale jak widać Ty jesteś na punkcie swojej własności - za jaką uważasz to forum - bardzo wrażliwy,
a co do tematu- rajstopy męskie są bardzo potrzebne i każda taka inicjatywa powinna być przez nas doceniana, zwłaszcza przez wszystkich użytkowników tego forum...
a co do tematu- rajstopy męskie są bardzo potrzebne i każda taka inicjatywa powinna być przez nas doceniana, zwłaszcza przez wszystkich użytkowników tego forum...
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Barzo ciekawa uwaga.piot-rek pisze:rajstopy męskie są bardzo potrzebne i każda taka inicjatywa powinna być przez nas doceniana, zwłaszcza przez wszystkich użytkowników tego forum
I przestańcie już sobie skakać do gardeł, bo ja osobiście nie lubię spięć. Poprostu ktoś jest tutaj nowy i może nie do końca zapoznał się z całością i tematyką forum.
Miej wyjebane a będzie ci dane
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A są? Jeśli tak uważasz, to czy należy wprowadzić cenzurę i zakazać pewnych myśli w tematach o rajstopach. Np. czy w temacie o bawełnianym klinie w rajstopach zabronić mówienia o rodzaju bielizny pod rajstopami?piot-rek pisze:tylko nie uważam żeby w każdym temacie o rajstopach, a przecież ich dotyczy to forum, musiały być posty o innych częściach damskiej garderoby (figi, body damskie irp) - jeżeli ktoś to inaczej zrozumiał - przepraszam
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: