Pytanie do kolegów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Zablokowany
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Pytanie do kolegów.

Post autor: kamil » 05 gru 2007, 20:05

W dniu 2.12.07 podałem adres strony www. na której można kupić bardzo ładne kolorowe rajstopy.Czy któryś z kolegów był na tej stronie, oglądał i może coś wybrał dla siebie ?
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 05 gru 2007, 23:13

Nie byłem i raczej nie zamierzam kupować rajstop w necie. Biorąc pod uwagę koszty przesyłki trzebaby sporo zamówić żeby się opłacało. A i tak nie jesteś pewien co dostaniesz. Z drugiej strony stawiam raczej na ilość niż na jakość - jeśli poleci oczko - lądują do śmieci i zakładam następne, te kupowane po kolkadziesiąt złotych pewnie byłyby nieodżałowaną stratą :). Najłatwiej i najbezpieczniej kupuje się w supermarketach - wybór jest duży (nie tylko cała półka, ale wręcz cała alejka), ceny przystępne i nie trzeba czekać na towar - płacisz i masz.
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 06 gru 2007, 00:00

Ja biorę w sprawdzonych firmach.A kto powiedział, że kosztują kilkadziesiąt złoty.Te które polecałem kosztują ok 16 zł. Są trwałe kolorowe,są też kolory cieliste.Nie wiem czy w markecie kupisz takiej jakości za 2 zł.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 06 gru 2007, 00:10

Sorry - za 2 to chyba takich już na świecie nie ma. Natomiast średnia cena rajstop jakie kupuję to między 5 a 15 pln. Jeśli do tego doliczysz przesyłkę, przelew za zakup lub "pobranie" koszty dodatkowe mogą przerosnąć wartość kupionego towaru :). Natomiast te kilkadziesiąt złotych zdażyło mi się zapłacić za superelastyczne rajstopy Wollforda - ale to była raczej extrawagancja :). Fakt że są całe do tej pory - może takie mocne, a może ostrożniej się z nimi obchodzę. Była również seria Gatty - melanż 60 DEN w cenie 26 pln - czy Arktica - 80 DEN w podobnej cenie - trwałe - ale to już na większe mrozy.
Poza ceną ma znaczenie również fakt że nie należę do zbyt cierpliwych osób - czekać na rajstopy jak chciałoby się mieć je już - czy to nie za dużo :).
Awatar użytkownika
phman.plwro
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: phman.plwro » 13 mar 2008, 22:09

A ja kupuję w hurtowni (tylko) i wtedy wychodzą po 4 zygle - kupuję na 1/2 roku dla siebie i żonki i mam spokój. Jakby ktoś był zainteresowany zakupem dla niego polecam się......

Moge też doradzić bo doświadczenie mam duże :-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 14 mar 2008, 21:21

Wczoraj byłem w Realu i w całej alejce nie było ani jednej pary rozmiaru 4, a o 5 nie wspomnę. To jakieś totalne dziadostwo kierownictwa tego sklepu.
To był nowy Real w Krakowie, przejęty po Geancie. Dawniej tam był wybór nielada, a nowy właściciel położył lagę.

Do tematu:
Obejrzałem tę witrynę i nie znalazłem tam szczególnie atrakcyjnych cenowo rajstop. Wolę firmowy sklep Consaya.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 19 maja 2009, 22:58

Pytanie do kolegów i koleżanek.

Czy wystąpilibyście na miss transwetytów ?

http://wiadomosci.onet.pl/124951,21,0,pokaz.html
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 19 maja 2009, 23:27

Doktorku - jedno pytanie - ale w jakim charakterze? Bo żeby wystąpić jako transwestyta - trzeba nim być :-) - natomiast w każdym innym - czemu nie
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 20 maja 2009, 00:13

Inny świat, inna kultura, inna filozofia. Tym osóbkom bliżej do transeksualistów niż transwestytów. Na codzień funkcjonują jako kobiety, a z mężczyzny zostało im tylko to "coś" między nogami i to z reguły niesprawne. W Nowej Modzie chyba nie o to chodzi.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 24 maja 2009, 15:27

Transwestyta to chyba taka osoba, która przebiera aby upodobnić się do płci przeciwnej. Nam przydał by się konkurs miss/mrs crosdreser.
Radziu

Post autor: Radziu » 27 lip 2009, 22:55

byczunio pisze:Tym osóbkom bliżej do transeksualistów niż transwestytów. Na codzień funkcjonują jako kobiety, .
Bo to są Transeksualiści, tylko jakiś dziennikarz znafca tematu taki tytuł wpisał.
byczunio pisze:a z mężczyzny zostało im tylko to "coś" między nogami i to z reguły niesprawne. .
Skąd wiesz, zaglądałeś :?:
byczunio pisze:W Nowej Modzie chyba nie o to chodzi.
Potwierdzam.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 29 lip 2009, 19:29

ja nie chciałbym występować w takim czymś.
poprostu nie uważam się za transwestytę i już
Miej wyjebane a będzie ci dane
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 29 lip 2009, 22:04

Tak jak przedmówca- nie wystąpiłbym. Nie jestem transwestytą ani transseksualistą, crosdresserem czy innym -istą, więc co miałbym tam robic? najwyżej za publikę... zajmuje mnie jednie popularyzacja rajstop jako elementu męskiej mody, albo moze jak to Byczunio dobrze ujał- Nowa Moda... ma to takie szersze znaczenie.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 30 lip 2009, 10:59

Uważam,ze temat jest zupełnie niezgodny z ideą tego forum. Zamykam.
Zablokowany