Facet w spódnicy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Facet w spódnicy
witam wszystkich nie wiem czy wiecie ale już w polsce można kupić spódnicę męską i chodzić w niej tylko jest małe ale !!
- cena
- brak tolerancji
jak mi wiadomo z innych forum już dużo mężczyzn chodzi ukradkiem w domach w spódnicy, ja też się do nich zaliczam, ale w tedy nie zakładam rajstop do niej.
Podam linki do artykułów
Papilot.pl
Gazeta.pl
Interia.pl
Stylio.pl
Fotka.pl
o2.pl
Czyli jest tego troszkę i warto tutaj też to poruszyć na tym forum internetowym.
Zapraszam do wypowiedzi pozostałych użytkowników :)
- cena
- brak tolerancji
jak mi wiadomo z innych forum już dużo mężczyzn chodzi ukradkiem w domach w spódnicy, ja też się do nich zaliczam, ale w tedy nie zakładam rajstop do niej.
Podam linki do artykułów
Papilot.pl
Gazeta.pl
Interia.pl
Stylio.pl
Fotka.pl
o2.pl
Czyli jest tego troszkę i warto tutaj też to poruszyć na tym forum internetowym.
Zapraszam do wypowiedzi pozostałych użytkowników :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Gdzie? Szukam takiej od wielu lat i nie mogę znaleźć.phmenpl pisze:wiecie ale już w polsce można kupić spódnicę męską i chodzić w niej
Wcale chodzenie publiczne w spódnicy tak nie boli jak się Wam wydaje. Chodzę w spódnicach od ok 10 lat i żyję. Jedyne, czego mi do szczęścia brakuje to metka plus paragon ze sklepu informujące, że legalnie nabyłem spódnicę męską.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Witamwiki pisze:jestem za cosik nowego, tez byscie sie pomeczyli troszke, jeszcze szpilki do tego
cześć wiki, zosał poruszony przez ciebie tema t szpilek męskich one też są zaraz coś o nich napiszę w oddzielnym temacie
[ Dodano: 2009-05-16, 19:58 ]
do Byczunia
słuchaj jeśli cię interesuje temat spódnicy męskiej ja posiadam takową kupiłem ją za
180 zł na www.vel-bielizna.pl i jest okej, miła osoba mi doradziła co i jak. poprostu pełny serwis.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Dzięki za namiar phmenpl! zapewne w niedługiej przyszłości skorzystam.
Bo myslisz o wąskiej miniówce, a są jeszcze półklosze, klosze, plisowane wszelkich możliwych długości. Spódnica na prawdędaje znacznie więcej mozliwości fajnego ubrania się niż spodnie.wiki pisze:bo nie mozna siasc jak sie chce bo jak jest krotka to sie podwija, nozka na nozke itp.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Znam dziewczynę, która w minisukience aktywnie brała udział w rajdach offroadowych. Sukienka była w plamy kamuflażu, stringi pod spodem miały identyczny wzór. Myslicie, że ktokolwiek uznał, że jej strój jest niestosowny?wiki pisze:ale nie nadaje sie do uprawiania sportow [...] chyba ze gry statyczne bilard karty szachy
Gdy się sporty uprawia pokazywanie majtek jest wliczone w cenę (patrz: łyżwiarstwo figurowe, tenis, rock'n'roll sportowy). Trzeba je tylko odpowiednio dobrać do reszty stroju. A na plaży przecież majtki pokazuje się bez przerwy i to niczym nie osłonięte (dół od bikini to nic innego jak majtki). Chyba, że Droga Wiki, nigdy nie plażujesz .
A dla mnie to u kobiet sylwetkę poprawiaja piersi. Jak patrzę na zgrabną dziewczynę (nawet z małymi) i wyobrażam ją sobie całkiem bez piersi to jej zgrabność traci.papa_smerf pisze:a na dodatek poprawia optyczne proporcje sylwetki.
Dlatego chyba nawet najzgrabniejszy mężczyzna albo nawet taki o sylwetce kobiecej ( czyli kobiece proporcje tali do bioder) nie będzie wyglądał dobrze.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wiki, piszesz, jakbyś nie miała ani jednej spódniczki w szafie i jakbyś w życiu w spódniczce nie chodziła. Co do braku przekonania do spódnicy sądzę, że po prostu jeszcze nie trafiłaś na "swój" fason spódnicy. Podobnie było ze mną i sandałami. Przez 30 lat sandałów nie załozyłem na nogi, a teraz bez sandałów nie przeżyłbym lata. Sandały nie pasują jedynie do garnituru lub kożucha.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
o witam
widzę że temat spódnicowy jest oblegany a to mnie cieszy tylko niestety mało osób jest odważnych takich jak my.
Każdy uważa żeRAJSTOPY I SPÓDNICA TO DLA KOBIET JEST.
Ale niestety, tylko w naszym społeczeństwie jest brak komunikacji i zrozumienia, bo widok faceta i kawałek wystającej rajstopy czy kupującego spódnicę to już dramat i jakieś podejżenie o zboczenia różne
widzę że temat spódnicowy jest oblegany a to mnie cieszy tylko niestety mało osób jest odważnych takich jak my.
Każdy uważa żeRAJSTOPY I SPÓDNICA TO DLA KOBIET JEST.
Ale niestety, tylko w naszym społeczeństwie jest brak komunikacji i zrozumienia, bo widok faceta i kawałek wystającej rajstopy czy kupującego spódnicę to już dramat i jakieś podejżenie o zboczenia różne
Miej wyjebane a będzie ci dane
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja nie raz kupowałem spódnicę dla zony jako prezent i nigdy nie zauważyłem jakichś podejrzanych spojrzeń, raczej spotkałem się dużą pomocą ekspedientki.
Więc nie przesadzajmy. Nigdy tych spódnic nie zakładałem, ani też nie miałem pomyslu żeby w niej chodzić. Jednak pewne podobne odczucia mam nosząc latem przydługie koszulki bawelniane.
Gdyby meskie spódnice się przyjęły, myślę, że sam by je nosił. Jednak muszą mieć kieszenie, kontrafałdę z przodu i z tyłu i być podobne do kiltu szkockiego.
Więc nie przesadzajmy. Nigdy tych spódnic nie zakładałem, ani też nie miałem pomyslu żeby w niej chodzić. Jednak pewne podobne odczucia mam nosząc latem przydługie koszulki bawelniane.
Gdyby meskie spódnice się przyjęły, myślę, że sam by je nosił. Jednak muszą mieć kieszenie, kontrafałdę z przodu i z tyłu i być podobne do kiltu szkockiego.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja raz kupując spódnicę (oczywiście nie mówiąc expedientce, że dla siebie) usłyszałem "najlepiej będzie jak pan ją przymierzy".papa_smerf pisze:Ja nie raz kupowałem spódnicę dla zony jako prezent i nigdy nie zauważyłem jakichś podejrzanych spojrzeń, raczej spotkałem się dużą pomocą ekspedientki.
Więc nie przesadzajmy. Nigdy tych spódnic nie zakładałem,