witam wszystkich - damian1
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
witam wszystkich - damian1
Jestem Damian mam 17 lat chodzę do liceum za rok matura .
interesuje się motocyklami, sportem i troszkę komputerami.
forum znalazłem zupełnie przypadkowo i bardzo się z tego cieszę!
przygodę z rajstopami zaczełem w wieku 13 lat i od tamtej pory rajstopy nosze bardzo często wcześniej były one tylko moim fetyszem i służyły głównie do podniecenia teraz to się już zmienia coraz mniej mnie podniecają a stają się czymś zwyczajnym.
nikt nie wie oficjalnie że noszę rajstopy ale myślę że domownicy się domyślają lub wiedzą. obecnie mam kilka swoich par rajstop które zakupiłem niedawno.
ps. przepraszam za interfunkcję
pozdrawiam damian
interesuje się motocyklami, sportem i troszkę komputerami.
forum znalazłem zupełnie przypadkowo i bardzo się z tego cieszę!
przygodę z rajstopami zaczełem w wieku 13 lat i od tamtej pory rajstopy nosze bardzo często wcześniej były one tylko moim fetyszem i służyły głównie do podniecenia teraz to się już zmienia coraz mniej mnie podniecają a stają się czymś zwyczajnym.
nikt nie wie oficjalnie że noszę rajstopy ale myślę że domownicy się domyślają lub wiedzą. obecnie mam kilka swoich par rajstop które zakupiłem niedawno.
ps. przepraszam za interfunkcję
pozdrawiam damian
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, 21:24 przez damian1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Samo się wyda- po co rozmawiać- lepiej sprawe zostawić wlasnemu tokowi, przeciez to nie grzech, nic złego, nie zboczenie- więc po co rozmowa? ja zakładasz inna kurtkę czy kolorowe skarpetki- rozmawiasz na ten temat?
jak pojawią sie pytania- odpowiedz: tak chodzę bo wygodnie, bo lepsze od kaleson i chodzić będę
pozdrawiam, a tak w ogóle witaj na forum
jak pojawią sie pytania- odpowiedz: tak chodzę bo wygodnie, bo lepsze od kaleson i chodzić będę
pozdrawiam, a tak w ogóle witaj na forum
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Magda może masz rację chodzić i nic nie mówić i tak zdaje mi się że się domyślają i nic nie mówią. chcę żeby wiedzieli bo mam już dosyć tej konspiracji ciągłego strachu upychania rajtek po kątach, podciągania skarpetek itd.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, 19:42 przez damian1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A po co konspiracja, skarpetki, podciganie- zachowujesz się jakbyś coś kradł.
Taka rozmowa może przyniesc odwrotne skutki- moga pomysleć że jesteś fetyszysta, albo co innego.
Przecież pisałam żebyś traktował, to jak cos normalnego- rozmowy niepotrzebne, chyba że ktos zapyta- wtedy patrz posty wyżej
Taka rozmowa może przyniesc odwrotne skutki- moga pomysleć że jesteś fetyszysta, albo co innego.
Przecież pisałam żebyś traktował, to jak cos normalnego- rozmowy niepotrzebne, chyba że ktos zapyta- wtedy patrz posty wyżej
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Mnie też się podoba takie podejście. Z nikim nie zaczynać rozmowy. (chodzi mi o mamę czy inną bliską rodzinę. Tylko nosić przy nich, niech sami zobaczą. Może się zdażyć, że nawet nie zapytają o nic (myśląc, że to poszukiwanie własnego JA). Oczywiście mogą być przedśmiewki, wypytywanie czy gnębienie. Ale na tym forum można znaleźć mądre argumenty, odpowiedzi, czy analizy tematu. Co innego gdy się okaleczysz w młodym wieku tatułażem czy ćwiekiem w nosie. Tego też bym nie pozwolił młodocianemu dziecku.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
papa_smerf pisze:może trafiłeś w dziurę forum
hmm - czy aby nie zabrzmiało to przynajmniej dwuznaczniewiki pisze:czy ja tak dzialam
To tak jak sierżant Waleszko opowiadał kawały na balu: kiedy jaja są najbardziej gorące? - Generałowa i inne panie zaczerwieniły się lekko - na to sierżant - kiedy się smażą na patelni... hahaha...... Na drugi dzień generał do sierżanta - wasz kawał nie dość że świński to jeszcze durnowaty - taż kto by gołą dupą na patelni siadał.....
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wiki, na rajtekiego działają wszyscy w taki sposób. Ty działasz na wszystkich, oczywiście na każdego inaczej, ale z reguły pozytywnie.
a co do Danona, to swoim dowcipem wyraził swoje luźne skojarzenia. Czasem tak jest, że dana sytuacja komuś się kojarzy, bo akurat jest pod wpływem czegoś, o czym my nic nie wiemy i dla nas skojarzenie jest bez sensu, więc nie należy się tym przejmować.
Na tym kończę swoją bezsensowną wypowiedź, bo właśnie mój młodszy synalek (17/12) siedząc pod biurkiem zaczął mnie gryźć w nogę.
a co do Danona, to swoim dowcipem wyraził swoje luźne skojarzenia. Czasem tak jest, że dana sytuacja komuś się kojarzy, bo akurat jest pod wpływem czegoś, o czym my nic nie wiemy i dla nas skojarzenie jest bez sensu, więc nie należy się tym przejmować.
Na tym kończę swoją bezsensowną wypowiedź, bo właśnie mój młodszy synalek (17/12) siedząc pod biurkiem zaczął mnie gryźć w nogę.