możemy podyskutować dlaczego nastolatki i młodsze kobiety (under 30) nie lubią pończoch (moja żona pończochy, na dobrą sprawę, mimo moich wieloletnich namawiań, zaczęła nosić dopiero po 35 roku zycia).wiki pisze:musze cos pomyslec
Dlaczego młode panie nie lubią pończoch
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Moja żona nie lubi chodzić w pończochach. W młodości, jak nie było u nas cienkich rajstop, opowiadała, że przeżywała istne męki, gdy musiała się ubrać elegancko. A moja mama, nie lubi rajstop, ale po kryzysie w latach 80, kiedy były trudności z zakupem pończoch, jakoś się przekonała do rajstop.
Tomek
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Skąd wiki wiesz, jak nie nosiłaś? Ja myślę, że dobre pończochy samonośne kosztują trzy razy tyle co przyzwoicie dobre rajstopy i tu tkwi problem młodych pań.
Jednak jeśli chodzi o mnie, to gdy widzę u pani wyłuskującą się manszetę pończochy, to czuję dreszczyk emocji, ale jak uda mi się ujrzeć pośladek spod podniesionej wiaterkiem spódniczki odziany w nylon rajstopek to wpadam w zachwyt na widok piękna.
Jednak jeśli chodzi o mnie, to gdy widzę u pani wyłuskującą się manszetę pończochy, to czuję dreszczyk emocji, ale jak uda mi się ujrzeć pośladek spod podniesionej wiaterkiem spódniczki odziany w nylon rajstopek to wpadam w zachwyt na widok piękna.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Co ana ma do pończoch?tom49 pisze:Moja żona nie lubi chodzić w pończochach. W młodości, jak nie było u nas cienkich rajstop, opowiadała, że przeżywała istne męki, gdy musiała się ubrać elegancko. A moja mama, nie lubi rajstop, ale po kryzysie w latach 80, kiedy były trudności z zakupem pończoch, jakoś się przekonała do rajstop.
A skąd wiesz, że to nie rajtki?A mi ostatnio na laboratorium przyszła jedna studentka w szorcikach i pończochach, ale takie dziewczyny, niestety, ostatnio należą do wyjątków.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Taa, i prawdziwy mężczyzna nie je miodu - prawdziwy mężczyzna żuje pszczołytom49 pisze:Podobno prawdziwa kobieta chodzi w pończochach,
a prawdziwy mężczyzna goli się brzytwą
Wracając do tematu, rzeczywiście przeszkodą może być też cena jak papciu mówi. Może też przewaga rajstop w sklepach - można je dostać w większości sklepów (nie mówię tu o zoologicznych czy motoryzacyjnych ), a pończochy tylko gdzieniegdzie, a i tam proporcje wynoszą na oko 80 do 20 na korzyść rajstop.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
fakt pońszochy są duzo droższe i jakos mniej trwałe- latem często chodzę.( i w torebce nosze 2 pare tak na wszelki wypadek)
Boggy nie wiem gdzie ty sie zaopatrujesz ,ale ja wybieram sklepy z art. pończoszniczymi..:) , bielizną damska , a tam są i rajstopy (do wyboru i koloru) i pończochy
Boggy nie wiem gdzie ty sie zaopatrujesz ,ale ja wybieram sklepy z art. pończoszniczymi..:) , bielizną damska , a tam są i rajstopy (do wyboru i koloru) i pończochy
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum