Czy koledzy i koleżanki mają ulubione kolory rajstop?

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 wrz 2008, 16:53

Już się to raz zdarzyło (nie z powodu rajstop) i wiem jak to żona przeżywała.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2008, 17:02

Ja osobiście niewiem co tu przeżywać, przecież żona wie, że pedałem nie jesteś, bo przecież ona jest innej płci niż Ty. Znam kilka osób homo i wcale nie uważam że są kimś gorszym niż ja, więc nazwanie mnie pedałem nie ubliża mi.

W sumie, moja żonka też przeżywała jak mojemu tacie zdażało się mówić o mnie "pedał" po tym jak widział niektóre elementy mojej garderoby i też nie były to rajstopy.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 03 wrz 2008, 21:22

Fajnie dyskutujecie ale przypominam,ze temat topicku jest inny. ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 03 wrz 2008, 22:23

No to wracając do tematu, moim ulubionym ponad wszystko kolorem jest brak koloru, czyli visione (beż jasny cielisty).
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 04 wrz 2008, 10:31

Ja z cienkich też najbardziej lubię cieliste, najlepiej trochę opalone, ale z grubych wolę czarne lub szare.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 04 wrz 2008, 10:44

Mi grube w wersji ciałowej też nie leżą. I tak jak porzednik w wersji grubszej to czarne lub szare. Do jakiegoś specjalnego ubrania to też inne kolory takie jak biały czy pomarańczowy. A najmniej lubię mocnobrązowe.
A kto lubi rajstopy we wzorki ? Ja bardzo lubię wtedy cienkie cieliste lub czarne we wzorki jak tatułaże. A grubsze to kolorowe ze wzorami.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 04 wrz 2008, 15:12

papa_smerf pisze:moim ulubionym ponad wszystko kolorem jest brak koloru, czyli visione (beż jasny cielisty)
dla mnie visone chwilowo przestały być "brakiem koloru" bo się nieco strzaskałem (czytaj opaliłem) nad morzem
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 04 wrz 2008, 16:14

dr.pantyhose pisze:A kto lubi rajstopy we wzorki ?
Wydaje mi się, że do takich trzeba mieć nogi o skórze alabastrowej, bo każdy niepożądany pieprzyk zakłóca harmonię wzoru.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 04 wrz 2008, 16:17

To zależy jeszcze jak ten wzór kryje. Pozatym czarne rajstopy o wzorze "siateczkowym" ładnie kryją niedoskonałości, a nawet owłosienie ;)
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 09 paź 2008, 21:23

No raczej kolorowych nie lubię nie wyobrażam się w żaruwiastych czerwonych, zółtych, zielonych. ogólnie lubię kolory pastelowe a rajstopy-sorry cieliste, czarnę , cieliste opalone
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 09 paź 2008, 21:30

Magda takie są najładniejsze, z resztą też tylko takie kupuję.
Obrazek
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 09 paź 2008, 21:56

no bo kolorowe to trochę bez sensu no ale każdy nosi jak się lubi-mozna nawet w zielonych w czerwone grochy biegać...:)
Masz rację te są najbardziej cool i pasują do większości rzeczy
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 21 kwie 2009, 00:15

wszystko jedno :) najczesciej czarne albo cieliste, ale tez kolorowe czy tam we wzorki ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 21 kwie 2009, 08:33

Wiki, ale chyba nie przypadkowo, czy losowo. Znając kobiety, to zawsze wszystko musi do siebie pasować.
Chyba, że pod spodnie, ale to i tak na stopach widać.
Obrazek
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 21 kwie 2009, 10:11

no dokladnie :) dlatego najczesciej czarne albo cieliste bo pasuja do wszystkiego :mrgreen:
a jakies kolorowe to zima pod spodnie, czasem zdarzylo mi sie do spodenek za kolano - oczywiscie rajtki w kolorze bluzy np wtedy :->
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 kwie 2009, 10:32

wiki pisze:oczywiscie rajtki w kolorze bluzy
Mi się bardzo podobają obecne zestawienia typu czerwone rajstopy z czerwonym golfem i czarną spódnicą, pomarańczowe rajstopy z pomarańczowym sweterkiem i szarą spódnicą, żółte rajstopy i żółta bluzeczka do ciemno-jeansowej spódniczki. Wszystko oczywiście u kobiet i, oczywiście kolory muszą być "wstrzelone w ton". Jedynie błękit nie wywołuje u mnie zachwytu (nie wiem dla czego).
Co do rajstop na męskich (własnych) nogach preferuję bardziej stonowane kolory: beże, brązy, odcienie szarosci aż do czarnego, granaty, oliwka ewentualnie kamuflage. Za to koszule najchetniej noszę w ostrych barwach (czerwone, ceglane, malinowe, zółte, złote, zielone, morskie, mocno-niebieskie).
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 21 kwie 2009, 12:47

napisalam ze w kolorze bluzy :] bo raczej sie ubieram na sportowo. No chyba ze sytuacja tego wymaga to inaczej. :-?
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 kwie 2009, 13:12

wiki pisze:napisalam ze w kolorze bluzy
Jest wiele różnych wyrobów odzieżowych, które wystepują pod nazwą bluzy: od roboczej (więziennej :diabelek ) bluzy drelichowej przez wszelkie popowe, pankowe, rockowe, hip-hopowe po ortaliowo-dresiarskie przyodziewki :pala , a nawet w stylu Barbie. Jak rozumiem Tobie chodzi o sportowo-dresową bluzę ogólnomłodzieżową. Hmmm, tylko jakie spódniczki się do takiej bluzy naszasz? No bo chyba nie kwieciste falbany do kostek ani jeansowe mikrospódniczki w stylu "gdyby miała majtki, to byłoby je widać"?
Moja wyobraźnia ma problemy ze zbudowaniem Twojego wirtualnego image'u. :cry:
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 21 kwie 2009, 14:33

:-P Jak juz pisalam. Czarne i cieliste najbardziej uniwersalne. Ze cieliste maja duzo odcieni to przewaznie glace lub visione
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 21 kwie 2009, 16:25

takie jak to powiedziales ogolnomlodziezowe :mrgreen: np z croopa. No spodniczki to raczej nie pasuja tylko szorty itp :-> , chociaz taka jeansowa tylko nie strasznie krotka (midi) :). A do spodniczki to koszulka + ew. bolerko, jakis sweterek itp. Poza tym sa takie sportowe, kiedys w reserved byly fajne, ale ja raczej w spodniczkach rzadko chodze.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 21 kwie 2009, 20:06

A co sądzicie o propogawoniu takiego zestawu w męskim wydaniu ? Spotowe buty, spodnie 2/3 cz też 3/4, bluza z kapturem i rajstopy pod kolor. Mam taki zestaw z zielenią i fioletem. Może sie odważę. Oczywiście rajstopy nieprzeźroczyste kolorowe.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 kwie 2009, 20:09

nio to jakiś obraz już mam, wygladasz na nim na licealistkę. :lol:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 21 kwie 2009, 22:33

byczunio pisze:nio to jakiś obraz już mam, wygladasz na nim na licealistkę. :lol:
Przecież ma 19 lat, to jak ma wyglądać?
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 kwie 2009, 22:56

papa_smerf pisze:Przecież ma 19 lat, to jak ma wyglądać?
na maturzystkę lub młodą studentkę? No, patrzcie, zupełnie umknęło mi to, że szanowna Wiki w pierwszym swoim poście w powitaniu podała swój wiek. Starzeję się nieuchronnie :-(
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 21 kwie 2009, 23:30

Byczunio, nie ze zawsze tak chodze ale tak mi jest wygodnie i prosto :-> czasami sie cos innego wymodzi. Przeciez do np. balerin nie zalozysz bluzy z kapturem.

do dr.pantyhose : wazne zeby spodenki byly za kolano :-P jak sobie probuje to wyobrazic.
Zakladasz do tego jakies skarpetki? np. stopki?
ODPOWIEDZ