Witam :) - wiki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam :) - wiki
to tak na prosbe Papy smerfa :) 19 wiosenek juz za mna, takze niedlugo nascie sie skonczy i bedzie dziescia ;( mieszkam sobie na Dolnym Slasku :) blizej naszych zachodnich sasiadow ;p
zainteresowania to hmmmm komputery szczegolnie IT i sporty extremalne, jakies quady jeepy itp. (ogolnie wszystko co zwiazane z przyroda, czyli rowerek i piesze wedrowki jak najbardziej ) :D zeby ktos nie pomyslal wyrzucic mnie z samolotu ze spadochronem, co to to nie.
Hmmm czego nie trawie///nie lubie w szczegolnosci starych komunistycznych irracjonalnych stereotypowych rzeczy, szablonowych rozwiazan, tematow tabu itp. czego w naszym "kochanym" kraju jest az nad to. Ale kazdy boi sie wyrazic swoj poglad bo nie wypada, bo co sobie pomysla inni itp :). poki co to by bylo tyle. jak jakeis pytania to smialo pisac :) z gory sorx za bledy ale jest juz pozna godzina, a wczesniej nie bylo kiedy napisac.
pozdrawiam.
zainteresowania to hmmmm komputery szczegolnie IT i sporty extremalne, jakies quady jeepy itp. (ogolnie wszystko co zwiazane z przyroda, czyli rowerek i piesze wedrowki jak najbardziej ) :D zeby ktos nie pomyslal wyrzucic mnie z samolotu ze spadochronem, co to to nie.
Hmmm czego nie trawie///nie lubie w szczegolnosci starych komunistycznych irracjonalnych stereotypowych rzeczy, szablonowych rozwiazan, tematow tabu itp. czego w naszym "kochanym" kraju jest az nad to. Ale kazdy boi sie wyrazic swoj poglad bo nie wypada, bo co sobie pomysla inni itp :). poki co to by bylo tyle. jak jakeis pytania to smialo pisac :) z gory sorx za bledy ale jest juz pozna godzina, a wczesniej nie bylo kiedy napisac.
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2009, 21:32 przez wiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj Wiki (mam nadzieję, że będziesz tryskał postami jak wikipedia informacjami).
W naszym kraju nie było nigdy komunizmu. Był socjalizm. To dwa różne ustroje z częściami wspólnymi. Dzisiejsi krzykacze i awanturnicy stworzyli tylko taki stereotyp, że Polska była krajem komunistycznym. To ZSRR było państwem komunistycznym.
"...Ruch komunistyczny oddzielił się od ruchu socjalistycznego na przełomie XIX i XX wieku..."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska#Pol ... ita_Ludowa
W naszym kraju nie było nigdy komunizmu. Był socjalizm. To dwa różne ustroje z częściami wspólnymi. Dzisiejsi krzykacze i awanturnicy stworzyli tylko taki stereotyp, że Polska była krajem komunistycznym. To ZSRR było państwem komunistycznym.
"...Ruch komunistyczny oddzielił się od ruchu socjalistycznego na przełomie XIX i XX wieku..."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska#Pol ... ita_Ludowa
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Bo to tak Wiki , piszesz o zainteresowaniach z których wynika że jesteś facetem ( coprawda technika ciut i ja się interesuje i o dziwo potrafię zmienic kolo w samochodzie) a w profilu masz women , stad pytanie rajteki-ego
Nie miej mu za zle On to taka nasza forumowa maskotka- trzeba się przyzwyczaić
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Dyskutant
- Kontakt:
no widzisz taka "chlopaciara" kazdy ma jakies odchyly, nie lubie eleganckiego stylu tylko wszystko raczej na sportowo. Rozumiem jego pytanie, ale po przegladnieciu forum mam wypaczone zdanie na temat tego usera :)
a co do auta to wogole sie nie lubie w tym grzebac a kysz :) ale pokierowac chetnie :P
a co do auta to wogole sie nie lubie w tym grzebac a kysz :) ale pokierowac chetnie :P
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja ci dam.Magda pisze:Bo to tak Wiki , piszesz o zainteresowaniach z których wynika że jesteś facetem ( coprawda technika ciut i ja się interesuje i o dziwo potrafię zmienic kolo w samochodzie) a w profilu masz women , stad pytanie rajteki-ego
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Witaj wiki wśród rajstoponosicieli. Sorry, za opóźnienie w powitaniu, ale ... chciałem miećpewność kogo witam (chyba robię się zbyt podejżliwy). Na początku sądziłem, że jesteś fecetem, który nie chces się przyznać do swojej męskości, jednak po 20 postach z Twojej strony wydaje mi się, że chyba jednak rzeczywiście jesteś kobietą (drugą rodzynką wśród ananasków).
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Oj Byczunio taki niedowiarek z Ciebie ale w dzisiejszych czasach to hmmmm, jak to bylo w tej reklamie "Czesc Aniu tu wojtek tez mam 14 lat chcialbym cie poznac ". Ale ja jestem niegrozna, takze sie nie masz czego obawiac
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 22:18 przez wiki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Znając ostatnie trendy wśród młodych pań, to może sie zdarzyć, że wśród noszących rajstopy będą rzadkością. Już widziałem kilka sytuacji że sobie wytykają noszenie rajtek, jako coś co babskiego. Rośnie pokolenie pań upodabniających się chłopów.
No ale to taka mały odskok od tematu. Na szczęście Wiki to nasza koleżanka i mimo, ze lubi trochę ekstremalnych rzeczy, to jest kobietą tak jak i Magda.
Nie macie dziewczyny jeszcze jakichś koleżanek. Chętnie bym wymienił Rajtekiego na kogoś z płci przeciwnej
No ale to taka mały odskok od tematu. Na szczęście Wiki to nasza koleżanka i mimo, ze lubi trochę ekstremalnych rzeczy, to jest kobietą tak jak i Magda.
Nie macie dziewczyny jeszcze jakichś koleżanek. Chętnie bym wymienił Rajtekiego na kogoś z płci przeciwnej
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Miałem na mysli koleżanki co nie zapomniały o rajstopach na rzecz dżinsów, a jeszcze jak by były przychylne facetom o niekonwencjonalnym stroju to rad bym był, aby tu na forum zagościły. Obecność pań na pewno poprawi poziom dyskusji, a takie indywidua, jak ten co dość nieprzyjemnie potraktował Madzię już tu nie będą trafiały.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: