Czy zakładacie skarpety na rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- aaaaa23
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Czy zakładacie skarpety na rajstopy.
Jak w temacie, jak nosicie takie zwykłe klasyczne rajstopy, na 15den cośjak ten ziomek na górze.... to czy zakładacie na to skarpety.
Ja dosyć często chodze bez, ale jak jade do rodziny (która niewie) to zawsze zakładam.
Czekam na odpowiedzi.
Ja dosyć często chodze bez, ale jak jade do rodziny (która niewie) to zawsze zakładam.
Czekam na odpowiedzi.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Jeszcze w zeszłym roku zakładałem skarpety na rajstopy, ale od początku tego roku przestałem. Takie postanowienie noworoczne
Na początku miałem duże obawy jakie będą reakcje, ale okazało się że nie ma żadnych. Wprawdzie zakładam zawsze długie spodnie, ale jak siedzę to widać z 10cm nogi, a czasami trzeba też i buty zdjąć. I na prawdę zero reakcji, nikt nie komentuje, nie pyta się itp.
Na początku miałem duże obawy jakie będą reakcje, ale okazało się że nie ma żadnych. Wprawdzie zakładam zawsze długie spodnie, ale jak siedzę to widać z 10cm nogi, a czasami trzeba też i buty zdjąć. I na prawdę zero reakcji, nikt nie komentuje, nie pyta się itp.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Ja zakładam skarpety na rajstopy, ale praktycznie tylko do długich spodni. Nie żebym się przejmował tym że ktoś zauważy że mam rajstopy. Powodem tego jest dość stara zaszłość z czasów gdy byłem w wojsku. Wtedy stojąc na warcie odmroziłem nogi. Więc w zimie można by powiedzieć że "marznę od nóg". W lecie gdy zakładam rajstopy do krótkich spodni to skarpet nie zakładam.
Jasiek
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja osobiście zakładam różnie to zależy od sytuacji i ciężko mi powiedzieć. Ale to zależ tak jak u mnie od dnia.
@ Nie pisz taką dużą czcionką!
@ Nie pisz taką dużą czcionką!
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2009, 20:17 przez phmenpl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Z jakiego powodu? Czy boisz się, że jakaś gałąź na ziemi ci zahaczy i potarga (zdarzyło mi się tak z płożącym po ziemi cierniem), czy tak jak mi się często zdarza, że adidasy często są zbyt plastikowe i po prostu stopa w cienkich rajtkach zaczyna piec od potu?Magda pisze:a jestem na rancho to do adidasów także
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
często targam , to raz. Jak jest upał to w rajtkach nie biegam...hihihihi, jetem bardziej roznegliżowana A w lesie cóz ,po złapaniu kleszcza i wielu z tym kłopotów i problemów długie spodnie( rajstopy w lesie może i byłyby latem wygodniejsze od długich spodni , ze względu na temperaturę, ale hihihi ich trwałośc raczej byłaby krótka.)
po rancho chodze raczej w klapeczkach a nie w adidasach- szkoda nóg, chociaz idąc do sklepu będąc w mojej samotni, krótka mini, rajtki-zależy od pogody- skarpetki i adidasy
po rancho chodze raczej w klapeczkach a nie w adidasach- szkoda nóg, chociaz idąc do sklepu będąc w mojej samotni, krótka mini, rajtki-zależy od pogody- skarpetki i adidasy
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tradycyjnych skarpet, tzw. męskich to już od kilku miesięcy nie ubrałem. Teraz mimo braku na nogach rajstop, mam ubrane skarpetki 15 den firmy Marylin (Petki). Szczerze mówiąc to nie wiem czy jeszcze takie kiedyś założę z wyjątkiem koszenia trawy kosiarką z wyrzutem do tyłu, bo w tym przypadku nawet piłkarskie getry nie są za grube.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Pomyśleć że kiedyś osiągnięciem było pokazanie się u znajomych w rajtkach 100 den nie różniących się od skarpet bez skarpet. Na dzień dzisiejszy 15 w dowolnym kolorze nie wywołują żadnych oporów . Człowiek jednak się zmnienia ...
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Ja jednak myślę że ta zmiana bardziej dotyczy mnie samego - po prostu przestałem się przejmować co ktoś sobie pomyśli i robię to co lubię. Może to jest na zasadzie - mądry nie zauważy a głupi pomyśli że tak ma być - choć wtedy tych mądrych byłoby bardzo duuużo
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
I na pewno masz rację. Ja jeszcze rok temu obawiałem się iść np do pracy w czarnych, lekko przezroczystych (40-60 den) rajstopach bez skarpet, chociaż trzeba było się dobrze przypatrzeć aby zauważyć że to nie skarpety. A obecnie chodzę w 15 den (póki ciepło podkolanówkach) i różnych kolorach których nie sposób nie zauważyć, ale mi wisi co ktoś sobie pomyśliDanon pisze:Ja jednak myślę że ta zmiana bardziej dotyczy mnie samego
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja też tak sądze że nic nikomu w czym kto chodzi bo to nasza sprawa jestbodex pisze:I na pewno masz rację. Ja jeszcze rok temu obawiałem się iść np do pracy w czarnych, lekko przezroczystych (40-60 den) rajstopach bez skarpet, chociaż trzeba było się dobrze przypatrzeć aby zauważyć że to nie skarpety. A obecnie chodzę w 15 den (póki ciepło podkolanówkach) i różnych kolorach których nie sposób nie zauważyć, ale mi wisi co ktoś sobie pomyśli
Miej wyjebane a będzie ci dane
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt: