Pytanie do kolegów.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Pytanie do kolegów.
W dniu 2.12.07 podałem adres strony www. na której można kupić bardzo ładne kolorowe rajstopy.Czy któryś z kolegów był na tej stronie, oglądał i może coś wybrał dla siebie ?
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie byłem i raczej nie zamierzam kupować rajstop w necie. Biorąc pod uwagę koszty przesyłki trzebaby sporo zamówić żeby się opłacało. A i tak nie jesteś pewien co dostaniesz. Z drugiej strony stawiam raczej na ilość niż na jakość - jeśli poleci oczko - lądują do śmieci i zakładam następne, te kupowane po kolkadziesiąt złotych pewnie byłyby nieodżałowaną stratą :). Najłatwiej i najbezpieczniej kupuje się w supermarketach - wybór jest duży (nie tylko cała półka, ale wręcz cała alejka), ceny przystępne i nie trzeba czekać na towar - płacisz i masz.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Sorry - za 2 to chyba takich już na świecie nie ma. Natomiast średnia cena rajstop jakie kupuję to między 5 a 15 pln. Jeśli do tego doliczysz przesyłkę, przelew za zakup lub "pobranie" koszty dodatkowe mogą przerosnąć wartość kupionego towaru :). Natomiast te kilkadziesiąt złotych zdażyło mi się zapłacić za superelastyczne rajstopy Wollforda - ale to była raczej extrawagancja :). Fakt że są całe do tej pory - może takie mocne, a może ostrożniej się z nimi obchodzę. Była również seria Gatty - melanż 60 DEN w cenie 26 pln - czy Arktica - 80 DEN w podobnej cenie - trwałe - ale to już na większe mrozy.
Poza ceną ma znaczenie również fakt że nie należę do zbyt cierpliwych osób - czekać na rajstopy jak chciałoby się mieć je już - czy to nie za dużo :).
Poza ceną ma znaczenie również fakt że nie należę do zbyt cierpliwych osób - czekać na rajstopy jak chciałoby się mieć je już - czy to nie za dużo :).
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Wczoraj byłem w Realu i w całej alejce nie było ani jednej pary rozmiaru 4, a o 5 nie wspomnę. To jakieś totalne dziadostwo kierownictwa tego sklepu.
To był nowy Real w Krakowie, przejęty po Geancie. Dawniej tam był wybór nielada, a nowy właściciel położył lagę.
Do tematu:
Obejrzałem tę witrynę i nie znalazłem tam szczególnie atrakcyjnych cenowo rajstop. Wolę firmowy sklep Consaya.
To był nowy Real w Krakowie, przejęty po Geancie. Dawniej tam był wybór nielada, a nowy właściciel położył lagę.
Do tematu:
Obejrzałem tę witrynę i nie znalazłem tam szczególnie atrakcyjnych cenowo rajstop. Wolę firmowy sklep Consaya.
Pytanie do kolegów i koleżanek.
Czy wystąpilibyście na miss transwetytów ?
http://wiadomosci.onet.pl/124951,21,0,pokaz.html
Czy wystąpilibyście na miss transwetytów ?
http://wiadomosci.onet.pl/124951,21,0,pokaz.html
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Bo to są Transeksualiści, tylko jakiś dziennikarz znafca tematu taki tytuł wpisał.byczunio pisze:Tym osóbkom bliżej do transeksualistów niż transwestytów. Na codzień funkcjonują jako kobiety, .
Skąd wiesz, zaglądałeśbyczunio pisze:a z mężczyzny zostało im tylko to "coś" między nogami i to z reguły niesprawne. .
Potwierdzam.byczunio pisze:W Nowej Modzie chyba nie o to chodzi.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Tak jak przedmówca- nie wystąpiłbym. Nie jestem transwestytą ani transseksualistą, crosdresserem czy innym -istą, więc co miałbym tam robic? najwyżej za publikę... zajmuje mnie jednie popularyzacja rajstop jako elementu męskiej mody, albo moze jak to Byczunio dobrze ujał- Nowa Moda... ma to takie szersze znaczenie.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: