Filmy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Cała prawda o WTC
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6051038290
Spadłam z krzesła z wrażenia -polecam
jest na tamtej stronie też ale dam jeszcze 1 link
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 5881&hl=pl
Spadłam z krzesła z wrażenia -polecam
jest na tamtej stronie też ale dam jeszcze 1 link
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 5881&hl=pl
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Rajteki - poszperaj - jest dużo na temat tej mistyfikacji.
Czy nigdy nie zastanawiałeś się że amerykańcom się udało, a ruskim nie - przecież ruscy w podboju kosmosu zawsze byli bardziej zaawansowani. Do tego fakt że od lat 60-tych technika tak daleko się posunęła, a oni nie powtórzyli swojego sukcesu.... Wylądowali na księżycu - fakt, tylko że księżyc był na poligonie w Newadzie
Czy nigdy nie zastanawiałeś się że amerykańcom się udało, a ruskim nie - przecież ruscy w podboju kosmosu zawsze byli bardziej zaawansowani. Do tego fakt że od lat 60-tych technika tak daleko się posunęła, a oni nie powtórzyli swojego sukcesu.... Wylądowali na księżycu - fakt, tylko że księżyc był na poligonie w Newadzie
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Sprawa stara - poszperaj w necie - jest tego sporo, artykuły razem ze zdjęciami i co w nich odbija się w hełmofonach "kosmonautów" Pierwszy raz spotkałem się lata temu w "Świecie Wiedzy" - na księżycu po prostu nie da się wylądować i z niego wrócić. Poza tym wątpliwe jest żeby człowiek przeżył takie doświadczenie.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Czemu, a nie przeżyć? Zobacz tu; http://www.apollo.xt.pl/
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Odnośnie Księżyca, jak w hełmofonach odbija się słońce, skoro patrzy się zgodnie z cieniem i jak widać flagę i napisy też od strony cienia. I.t.d.
Co do WTC to żaden inny budynek nie zawalił się całkowicie od uderzenia samolotu i pożaru, nawet parę dni temu był taki wypadek, a do tego WTC 7, który nie był w rejonie uderzenia to już całkiem kpina.
Co do samolotów to kilka poważnych wątpliwości:
Uderzenie w Pentagon i tylko jeden środkowy ślad i brak części.
Rozmowy telefoniczne z pokładu przez dłuższy czas, nie było to możliwe w 2001 roku (teraz już tak) powyżej ok 1000m praktycznie komórki nie działały, pokładowych nie było.
Wcelować w wieżowce, nie mówiąc już o Pentagonie przez mało doświadczonego pilota jest po prostu niemożliwe i już.
Co do WTC to żaden inny budynek nie zawalił się całkowicie od uderzenia samolotu i pożaru, nawet parę dni temu był taki wypadek, a do tego WTC 7, który nie był w rejonie uderzenia to już całkiem kpina.
Co do samolotów to kilka poważnych wątpliwości:
Uderzenie w Pentagon i tylko jeden środkowy ślad i brak części.
Rozmowy telefoniczne z pokładu przez dłuższy czas, nie było to możliwe w 2001 roku (teraz już tak) powyżej ok 1000m praktycznie komórki nie działały, pokładowych nie było.
Wcelować w wieżowce, nie mówiąc już o Pentagonie przez mało doświadczonego pilota jest po prostu niemożliwe i już.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
No i dałem się zaciągnąć na "Popiełuszkę".
Jako człowiek, który przezył te wydarzenia w gigancie hutniczym, na film szedłem z pełnym niedowierzaniem w wierność przekazu. I zostałem mile zaskoczony. 10% sprzeczności z moją pamięcią, ale reszta całkiem. Nawet te 2,5 godziny przeszło szybko, a jedynie odczuła to moja kość ogonowa.
Nie jest to nachalna propaganda kościelna, film w miarę autentycznie przekazuje historię i co najważniejsze nie jest nudny.
Łza w oku tez się zakręciła, ale to już dane chyba tyko tym po 50-tce.
Jako człowiek, który przezył te wydarzenia w gigancie hutniczym, na film szedłem z pełnym niedowierzaniem w wierność przekazu. I zostałem mile zaskoczony. 10% sprzeczności z moją pamięcią, ale reszta całkiem. Nawet te 2,5 godziny przeszło szybko, a jedynie odczuła to moja kość ogonowa.
Nie jest to nachalna propaganda kościelna, film w miarę autentycznie przekazuje historię i co najważniejsze nie jest nudny.
Łza w oku tez się zakręciła, ale to już dane chyba tyko tym po 50-tce.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: