Plujka czy laserowa? Cztery plujki Lexmark diabła warte, teraz laser color samsung, brak na razie uwag.Radziu pisze:Moja drukarka ma ponad 5 lat, pracowała w mojej firmie - średnio 300 - 500str na tydzień i cały czas działa, tylko trochę zaczęła terkotać
Jakie macie hobby?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Kto sobie kpi bo ja nie wiem o co ci chodzi. Jeśli o tę drukarkę HP to jest to prawda. A jeśli hodzi o sieci G3 i internet poprzez tę sieć to też prawda. Zależy od przepustowości łączy ale tyle jest teoretycznie do osiągnięcia.Rajteki pisze:dr.pantyhose napisał/a:
Ta drukarka ma napęd/nagrywarkę/lightscrible DVD.
bodex napisał/a:
7,2Mb
Kpisz sobie?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
co do drukarek mam w domu i plujkę ale jest b. droga w exploatacji jak to HP( np drukuję w kolorach sobie wzory do haftów krzyzykowych), a do textu i innych druków gdzie kolor mi zbędny( liczenie pit, i innych spraw) mam lexmarka laserówke- kupiłam z promocji i hmm wszystko niby ok- błąd taki ze sie dowiedziałam że nie da sie tonera uzupelnic bo ma jakis tam czip i trzeba kupować a sa hmm drogie- wyjściem są zamienniki ale to i tak 90 zł..:( mimo wszystko jest opłacalne mieć laserówkę... żałuję że nie poszłam za rada i nie kupiłam HP- polaszczyłam sie na promocję i raty.
Druga sprawa internet gsm- dziękuję postoję w mieście np korzystałam z telefonu jako modemu(era- nokia e-51) wszystko ładnie pięknie, wyjechalam na swoje rancho- i lipa na maxa gg nawet słabo dzialało- o plusie czy orange akurat tam mozna zapomniec, ogólnie era ma najlepszy zasięg.
Dowiedziałam się w erze że jak nie ma zasięgu 3g to tak jest, wieć wolę stacjonarny teraz mam z kablówki bo tanio i w pakiecie z tv, a na wyjazd no cóz męczenie się z tel- laptop dobrze że modemu nie kupiłam bo bym sobie w brode pluła
PROSZE SIE NIE SMIAC Z MOJEGO BRAKU WIEDZY W TYM TEMACIE- piszę jak ja rozumiem i wiem.... jak cos proszę mnie uświadomić!
Druga sprawa internet gsm- dziękuję postoję w mieście np korzystałam z telefonu jako modemu(era- nokia e-51) wszystko ładnie pięknie, wyjechalam na swoje rancho- i lipa na maxa gg nawet słabo dzialało- o plusie czy orange akurat tam mozna zapomniec, ogólnie era ma najlepszy zasięg.
Dowiedziałam się w erze że jak nie ma zasięgu 3g to tak jest, wieć wolę stacjonarny teraz mam z kablówki bo tanio i w pakiecie z tv, a na wyjazd no cóz męczenie się z tel- laptop dobrze że modemu nie kupiłam bo bym sobie w brode pluła
PROSZE SIE NIE SMIAC Z MOJEGO BRAKU WIEDZY W TYM TEMACIE- piszę jak ja rozumiem i wiem.... jak cos proszę mnie uświadomić!
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Laserowa, mam też jeszcze jedną laserową, ale to już zabytek, kupiona kiedyś z firmy która wymieniała sprzęt na nowszy, więc napewno nieźle wyeksploatowana, ma już kilkanaście lat i też działa. Obie to HP. A z takich lepszych zabytków to mam jeszcze drukarkę igłową z 1993 roku i też działa, tyle że od ponad 10 lat prawie nie była używana.papa_smerf pisze:Plujka czy laserowa? Cztery plujki Lexmark diabła warte, teraz laser color samsung, brak na razie uwag.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Zgadza się, często drukarka razem z tuszem kosztuje tyle samo lub nawet mniej niż sam tusz. Ale to wcale nie oznacza, że producenci to idioci. Przy takich "promocjach" tusz dodawany do drukarki ma pojemność około 3 razy mniejszą niż tusz kupowany osobnoRadziu pisze:poszedłem do MM po nowe zbiorniczki, ale wyszedłem z nową drukarką, bo taniej mi wyszło :D
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Np. Bodex.dr.pantyhose pisze:Kto sobie kpi bo ja nie wiem o co ci chodzi.
Raczej 3G. Sprawdzałem, 3G ma prędkość znamionową EDGA.dr.pantyhose pisze:jeśli hodzi o sieci G3 i internet poprzez tę sieć to też prawda. Zależy od przepustowości łączy ale tyle jest teoretycznie do osiągnięcia.
Magda pisze:co do drukarek mam w domu i plujkę ale jest b. droga w exploatacji jak to HP [...], a do textu i innych druków gdzie kolor mi zbędny [...] mam lexmarka laserówke
Z tego co wiem właśnie kolor lepszy atrament. Jeszcze lasera nie miałem.
A plus w 99% ma GPRS :lolol Modem można gorszy kupić. i 3 nie 1zł.? A i w telach jest 3G.Magda pisze:Dowiedziałam się w erze że jak nie ma zasięgu 3g to tak jest, [...], a na wyjazd no cóz męczenie się z tel- laptop dobrze że modemu nie kupiłam bo bym sobie w brode pluła
A o dopłnianiu tonera nie słyszałem
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
rajteki jak cytujesz to swoją wypowiedx dopisuj pod cytatem... bo laczysz i mozna sie pogubić. Czytaj calośc -plus dla mnie to lipa- era ma najlepszy zasięg , ale i tak poza miastem nie ma 3G wiec kupowanie modemu jest bezsensu
Jak będziesz mial laserówke i przyjdzie ci kupić toner za 250 to zaczniesz szukać innych mozliwosci ...i wtedy usłyszysz o zamiennikach po 100 lub dosypywaniu tonera
Jak będziesz mial laserówke i przyjdzie ci kupić toner za 250 to zaczniesz szukać innych mozliwosci ...i wtedy usłyszysz o zamiennikach po 100 lub dosypywaniu tonera
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
a to w ramach wolnego czasu (moim jednym hobby z wielu jest nat)
Po obejrzeniu spadłam z krzesła
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6051038290
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 5881&hl=pl
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6051038290
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 5881&hl=pl
To niechciący.Magda pisze:rajteki jak cytujesz to swoją wypowiedx dopisuj pod cytatem... bo laczysz i mozna sie pogubić.
Hahahahaha!
Już to pisałaś. A ten toner jak dosypać?Magda pisze:a to w ramach wolnego czasu (moim jednym hobby z wielu jest nat)
http://video.google.pl/vi...247616051038290
http://video.google.pl/vi...130455881&hl=pl
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Rajteki ja jestem kobieta- a kombinowalam, pytałam, czytałam na google, więc ty facet powinienes wiedzieć
a jak chcesz wiedziec cos to polecam: http://lmgtfy.com/?q=jak+dosypa%C4%87+toner
a jak chcesz wiedziec cos to polecam: http://lmgtfy.com/?q=jak+dosypa%C4%87+toner
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Klikałem i bardzo to fajne. Nie znałem tego.
Rajteki czasem sprawia wrażenie, że jest na poziomie przedszkola a czasem używa zaawansowanych funkcji forum. Mam wrażenie (te głupie pytania), że to trolowa przypadłość jego charakteru i tylko tak możemy z nim się uporać jak to przedstawiałaś w filmiku google.
Rajteki czasem sprawia wrażenie, że jest na poziomie przedszkola a czasem używa zaawansowanych funkcji forum. Mam wrażenie (te głupie pytania), że to trolowa przypadłość jego charakteru i tylko tak możemy z nim się uporać jak to przedstawiałaś w filmiku google.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
dr.pantyhose pisze:
Kojarzy mi się z tym kawał, który wczoraj czytałem.
Pani w szkole do Jasia: Jasiu powiedz ile jest dwa razy dwa?
Jasiu: cztery.
Wtedy nauczycielka dopada Jasia i krzyczy:
Kto ty jesteś i co zrobiłeś z Jasiem.
Tu mamy podobny przypadek.
- 555 den
- Się Rozkręca
- Kontakt: