Czyli bo wie to rzadziej?Kserkses pisze:A dziewczyna czasem, i to pewnie dlatego bo wie o moich upodobaniach ;)
druga połówka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Sądząc po mojej, to z czasem gust kobiety ewoluuje. Moja naście i wiecej lat temu rajstopy nosiła tylko gdy musiała (do spódnicy w przejściowej porze roku lub pod spodnie gdy był straszny mróz), a o pończochach nie chciała wogóle słyszeć (chyba, że ją "chwilowo" przekonałem). Obecnie, gdy tylko temperatura pozwala nosi spódnicę do pracy, sama kupuje i w lecie zakłada pończochy do spódnicy, a gdy jest zimno nosi spodnie bez rajstop, gdy jest bardzo zimno zakłada rajstopy pod spodnie.
Swego czasu przekonałem do pńczoch koleżankę mojej żony z pracy a moją z liceum. Zadzialał argument, że gdy kupi dwie pary rajstop i w obu pusci oczko, to obie pary są do wyrzucenia, a gdy ma dwie pary pończoch i w obu pójdzie oczko, to jeszcze może z pozostałych dobrych pojedynczych pończoch zrobić jedną parę dobrych, czyli pończochy noszą się o 50% dłużej.
Swego czasu przekonałem do pńczoch koleżankę mojej żony z pracy a moją z liceum. Zadzialał argument, że gdy kupi dwie pary rajstop i w obu pusci oczko, to obie pary są do wyrzucenia, a gdy ma dwie pary pończoch i w obu pójdzie oczko, to jeszcze może z pozostałych dobrych pojedynczych pończoch zrobić jedną parę dobrych, czyli pończochy noszą się o 50% dłużej.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Pisałem już, że moja żona nosi rajstopy, nie nosi pończoch.
Moja mama natomiast, nosiła zawsze pończochy. Nie lubiła rajstop, ale jakoś się do nich przekonała z konieczności, bo był taki okres, że nie było w sklepach pończoch.
Moja córka zakłada rajstopy tylko na specjalne okazje, jak musi wystąpić w spódnicy czy
w sukience. Przeważnie chodzi jednak w spodniach.
Moja mama natomiast, nosiła zawsze pończochy. Nie lubiła rajstop, ale jakoś się do nich przekonała z konieczności, bo był taki okres, że nie było w sklepach pończoch.
Moja córka zakłada rajstopy tylko na specjalne okazje, jak musi wystąpić w spódnicy czy
w sukience. Przeważnie chodzi jednak w spodniach.
Tomek
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Jako że ważne jest samopoczucie to odpowiedz Magda jak sie czujesz.Magda pisze:dodaj powyżej 40 stare baby - i milutko mi
a.) dziewczyna
b.) kobieta
c.) stara baba
Myślę, że kobiety w okolicy 40 to wcale nie stare baby choć znam takie co w wieku 30 lat wyglądaja na stare baby a i takie co przy 50 człowiek sie jeszcze obejży.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: