Czy zakładacie bieliznę pod rajstopy ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Tak więc nie noszenie bielizny pod rajstopami nie jest straszne.
Pokazywanie męskich genitali przez cienkie rajstopy publicznie na żywo czy na zdjęciach w internecie nie jest smaczne. Ale to my, męska część społeczeństwa nie powinniśmy przegrzewać tego i owego. I jak nie jest za zimno to powinniśmy zakładac same rajstopy bez majtek.
Gdybym był kobietą to pewnie w niektórych przypadkach nie nosił bym majtek pod rajstopy i nie chodzi mi o randkę.
Pokazywanie męskich genitali przez cienkie rajstopy publicznie na żywo czy na zdjęciach w internecie nie jest smaczne. Ale to my, męska część społeczeństwa nie powinniśmy przegrzewać tego i owego. I jak nie jest za zimno to powinniśmy zakładac same rajstopy bez majtek.
Gdybym był kobietą to pewnie w niektórych przypadkach nie nosił bym majtek pod rajstopy i nie chodzi mi o randkę.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Żona mi opowiadała, że miała koleżankę w liceum, która lubiła nosić rajstopy a gdy je nosiła to nigdfy nie ubierała pod nie majtek.
No a w dzisiejszych czasach jak producenci wcisneli na rynek wkładki higieniczne to dziewczęta musza nosić majtki bo do czego te wkładki miały by się trzymać.
Już widziałem w sklepie wkładki higieniczne dla mężczyzn.
No a w dzisiejszych czasach jak producenci wcisneli na rynek wkładki higieniczne to dziewczęta musza nosić majtki bo do czego te wkładki miały by się trzymać.
Już widziałem w sklepie wkładki higieniczne dla mężczyzn.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To może koszyczki chigieniczne?dr.pantyhose pisze:Już widziałem w sklepie wkładki higieniczne dla mężczyzn.
Pobieganie latem bez bielizny w luźnych szortach jest całkiem fajne. Spocone majtki nieraz są utrapieniem bo mogą obcierać skórę.
Jednak rajstopy mogą być jeszcze gorsze, więc tu bielizna jest wskazana.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
W jakich przypadkach?dr.pantyhose pisze:Gdybym był kobietą to pewnie w niektórych przypadkach nie nosił bym majtek pod rajstopy i nie chodzi mi o randkę.
[ Dodano: 2009-03-02, 22:42 ]
Nie słyszałem o czymś takim, a nawet w TV reklam nie ma. To niby to co podpaska.Radziu pisze:zdaje się, że mylisz podpaski z wkładkami higienicznymiKserkses pisze:No dobra ale skoro facet przecież nie ma okresu ?!
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Rajteki, nie słyszałeś o podpaskach, o wkładkach higienicznych czy o okresie? Bo ja się w twoim wywodzie nieco pogubiłem.
Biada nam, idzie pokolenie, które uważa, że coś nie istnieje jesli tego nie reklamują w TV. Teraz mnie już nie dziwi, że do oficjalnej listy zawodów wpisali wróżbitę, astrologa, bioenergoterapeutę, radiestetę i refleksologa.
Biada nam, idzie pokolenie, które uważa, że coś nie istnieje jesli tego nie reklamują w TV. Teraz mnie już nie dziwi, że do oficjalnej listy zawodów wpisali wróżbitę, astrologa, bioenergoterapeutę, radiestetę i refleksologa.
Rajteki to chyba wyczarował te swoje rajstopy u wróżbity. Bo przecież ich nie reklamują. Albo reklamują damskie a on nie ma tożsamości płciowej.byczunio pisze:Biada nam, idzie pokolenie, które uważa, że coś nie istnieje jesli tego nie reklamują w TV.
Rajteki wkładki higieniczne w majtkach są po to aby wchłaniać pot i nie tylko. Jako samiec pewnie się pocisz i sucho w gaciach nie masz. Dlatego sa też męskie wkładki.