Wczoraj idąc do pracy zaszedłem do sklepiku, gdzie kiedyś kupowałem body firmy Intimidea. Zaszedłem tam, bo widziałem, że firma ta poszerzyła gamę kolorów i wprowadziła model z mikrofibry z krótkimi rękawami i golfem. Bardzo sympatyczna pani (inna niż sprzedawała gdy byłem tam kiedyś) pokazała mi pełną gamę kolorów. Oczywiście pogadałem z panią o body'ach (jak to odmieniać?) i noszeniu ich przez mężczyzn. Stwierdziła,że chyba jestem jedyny, bo raz tylko jakiś pan kupował podkoszulkę z miktofibry, ale podkresliła, że to była podkoszulka. Pani widzi zalety body (sama je nosi), w szczególności przy chodzeniu w biodrówkach i nie widzi nic złego w tym, by panowie nosili body (także formalnie damskie). Pokazała mi jeszcze bawełniane body Intimidea na szerokich ramiączkach mówiąc, że powinno się dobrze nosić oraz innej firmy z sgestią, że nie ręczy, czy przetrwa pranie. Uświadomiłem pani, że przetrwa, bo mam takie i nie jest jednorazowe, tylko jak na mój "męski" gust ma za duży dekolt. Ze swej strony wyjaśniłem dlaczego panowie za body nie przepadają (utrudniony dostęp w załatwianiu "szybkiej" potrzeby) i obiecalem, że zajdę w poniedziałek, bo ma być więcej kolorów. Wyjaśnię zainteresowanym, że model z golfem i długimi rękawami nazywa się Dolcevita, a z golfem i krótkimi Caroline, oba wykonane z identycznej mikrofibry. Niestety, ale oba modele kosztują po 99,00PLN.